Μαγειρέψτε πιο έξυπνα με το SideChef

Ενώσαμε τις δυνάμεις μας με την εφαρμογή SideChef, για να κάνουμε την ετοιμασία των γευμάτων σας ακόμα πιο εύκολη. Αυτά τα απλά και αναλυτικά βίντεο με οδηγίες έχουν σχεδιαστεί για να μετατρέψουν τους ερασιτέχνες μάγειρες σε έμπειρους σεφ, για να πετυχαίνετε καλύτερα αποτελέσματα στο σπίτι, χωρίς να ακολουθείτε πολύπλοκα βιβλία μαγειρικής.

Εύκολες και νόστιμες συνταγές βιώσιμης φιλοσοφίας

Απολαύστε μια ολοκαίνουργια μαγειρική εμπειρία, με εύκολες και αναλυτικές οδηγίες μαγειρέματος και καθοδήγηση από σεφ του Le Cordon Bleu, για να φτιάχνετε νόστιμες, βιώσιμες και φυτοφαγικές συνταγές. Επίσης, ακολουθήστε τη βοήθεια της εφαρμογής SideChef, η οποία στέλνει αυτόματα τις κατάλληλες ρυθμίσεις ψησίματος για τη συνταγή που ετοιμάζετε στον έξυπνο φούρνο ατμού της Electrolux, για να ξεκινήσετε με αυτοπεποίθηση τη μαγειρική σας περιπέτεια. Όλα αυτά είναι πλέον διαθέσιμα στο SideChef Premium, μια ολοκληρωμένη πλατφόρμα μαγειρικής, στην οποία προσφέρονται συνταγές, προγραμματισμός γευμάτων και βίντεο με οδηγίες. Έχετε δωρεάν πρόσβαση για 12 μήνες με την εγγραφή του έξυπνου φούρνου ατμού που αποκτήσατε από την Electrolux.

Διαβάστε περισσότερα

Λειτουργίες του SideChef

 • Λειτουργίες του SideChef - Εξατομικευμένες συνταγές
  Εξατομικευμένες συνταγές
  Εξερευνήστε έτοιμες συνταγές, ειδικά επισημασμένες για να εξυπηρετήσουν συγκεκριμένες διατροφικές προτιμήσεις ή αλλεργίες. Συμπεριλαμβάνονται επιλογές για vegan, pescatarian και paleo διατροφή (μεταξύ άλλων) για να μπορείτε να βρίσκετε εύκολα τις αγαπημένες συνταγές σας
 • Λειτουργίες του SideChef - Εύκολη αγορά υλικών
  Εύκολη αγορά υλικών
  Βρείτε μια συνταγή που σας αρέσει και συμπληρώστε στη λίστα με τα ψώνια σας τα υλικά της με ένα μόνο πάτημα. Όλες οι λίστες αποθηκεύονται στην εφαρμογή, για να μην ξεχάσετε απολύτως τίποτα όταν βρεθείτε στο σουπερμάρκετ.
   
 • SideChef- Βιβλίο μαγειρικής σε μέγεθος τσέπης
  Βιβλίο μαγειρικής σε μέγεθος τσέπης
  Το SideChef φιλοξενεί περισσότερες από 18.000 συνταγές, τις οποίες έχουν επιλέξει και επιμεληθεί γνωστοί food blogger και διάσημοι σεφ. Η κάθε συνταγή συνοδεύεται από οπτικό αναλυτικό οδηγό που σας βοηθά να εξελίξετε τις μαγειρικές σας ικανότητες, με αξιόπιστες συμβουλές από επαγγελματίες.
   

Βιώσιμο Assisted Cooking σε συνεργασία με το SideChef και το Le Cordon Bleu.

Οι επαγγελματίες σεφ του Le Cordon Bleu παρέχουν αναλυτικά βίντεο-οδηγούς για αποκλειστικές, βιώσιμες συνταγές, οι οποίες αποστέλλονται απευθείας στους έξυπνους φούρνους Electrolux από την εφαρμογή SideChef

12 μήνες ΔΩΡΕΑΝ Premium συνδρομή στο SideChef

Αξιοποιήστε ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες του έξυπνου φούρνου Electrolux με τη 12μηνη ΔΩΡΕΑΝ Premium συνδρομή εφαρμογής στο SideChef.

Πώς να αξιοποιήσετε την προσφορά

1. 	Κατεβάστε την εφαρμογή My Electrolux Kitchen και εγγράψτε τον φούρνο σας​​
	
2. Μεταβείτε στην ενότητα συνεργατών για να εξαργυρώσετε τη 12μηνη δωρεάν συνδρομή σας στο SideChef
3. Κατεβάστε την εφαρμογή SideChef και ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνδέσετε τον φούρνο Electrolux με το SideChef​
4. Στην εφαρμογή SideChef, μπορείτε να αποκτάτε πρόσβαση και να απολαμβάνετε βιώσιμες και νόστιμες συνταγές.

Κατεβάστε την εφαρμογή Sidechef