Σχεδίαση και τάσεις

Σχεδίαση και τάσεις

Αυτό είναι το Electrolux Design DNA

Η επιτυχημένη σχεδίαση δεν είναι προϊόν τύχης. Το Design DNA Elements είναι μια σειρά που εξετάζει αναλυτικά τα εννέα βασικά στοιχεία που κάνουν την Electrolux να ξεχωρίζει και να αποτελεί μια ελκυστική πρόταση για τους καταναλωτές και όλες τις αισθήσεις τους.

"Η σχεδίαση είναι το κλειδί για τη δημιουργία σπουδαίων εμπειριών που αντιπροσωπεύουν την Electrolux", αναφέρει ο Terence Tan, σχεδιαστής.

"Καθώς μετατοπίζουμε το βάρος στην εμπειρία των χρηστών, πρέπει να κάνουμε επίκληση σε όλες τις αισθήσεις των καταναλωτών", δηλώνει. "Το Electrolux Design DNA παρέχει ένα πλαίσιο για τη δημιουργία πολυαισθητηριακών εμπειριών που διαθέτουν περισσότερο ανθρώπινο και βιώσιμο χαρακτήρα, τόσο σε φυσικό όσο και σε ψηφιακό επίπεδο. Αυτή η σειρά έχει δημιουργηθεί με σκοπό την ανάδειξη αυτού του σχεδιαστικού πλαισίου αλλά και πώς αυτό επηρεάζει τη σχεδιαστική διαδικασία και, εν τέλει, τα προϊόντα μας."

Οι σχεδιαστές μας θα μοιραστούν μαζί σας το πάθος και την αναλυτική ματιά τους. Ευελπιστούμε ότι αυτό θα σας εμπνεύσει νέους τρόπους σκέψης ως προς αυτά τα στοιχεία στο πλαίσιο της δικής σας δουλειάς.

Θα ξεκινήσουμε τη σειρά Design DNA Element με μια συλλογή αναρτήσεων για το φως. Μείνετε συντονισμένοι και φροντίστε να παραπέμψετε τους συναδέλφους σας σε αυτό το κανάλι, ειδικά σε όσους λατρεύουν τη σχεδίαση και ζουν για αυτή!

Σχετικά άρθρα

 • Electrolux Design DNA - Φως
  Electrolux Design DNA - Φως

  Ο σχεδιαστής της Electrolux Martin Svalander σάς παίρνει μαζί του σε ένα πραγματικά διαφωτιστικό ταξίδι. Μάθετε πώς οι προσωπικές του εμπνεύσεις και οι επαγγελματικοί μέθοδοί του διαμορφώνουν την προσέγγισή του σε ένα σημαντικό, αλλά συχνά υποτιμημένο, στοιχείο της σχεδίασης: το φως.

 • Electrolux Design DNA - Γραφιστική
  Electrolux Design DNA - Γραφιστική

  Καθώς τα σπίτια μας γίνονται ολοένα και πιο δικτυακά συνδεδεμένα και διαδραστικά, τα προϊόντα κουζίνας εξελίσσονται. Δεν τα χρησιμοποιούμε πλέον απλώς ως εργαλεία: πλέον τα αντιμετωπίζουμε ως έξυπνα σχεδιαστικά αντικείμενα του σπιτιού μας.

 • Electrolux Design DNA - Υλικό
  Electrolux Design DNA - Υλικό

  Τα πάντα γύρω μας είναι κατασκευασμένα από κάποιο υλικό και τα υλικά μαρτυρούν πολλά περισσότερα από το ίδιο το αντικείμενο: μας δείχνουν την πρόθεση του εκάστοτε κατασκευαστή.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε με το επόμενο έργο σας;

Η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε το όραμά σας σε κάτι πραγματικά αξιόλογο.