Σχεδίαση και τάσεις

Σχεδίαση και τάσεις

Επτά βραβεία Red Dot Design

Τα βραβεία Red Dot Design είναι μία από τις πλέον πολυπόθητες επισφραγίσεις σε θέματα επιτυχημένης σχεδίασης. Φέτος, η Electrolux κέρδισε επτά σημαντικά βραβεία Red Dot Design ως επιβράβευση για την υψηλού επιπέδου προϊοντική σχεδίασή της.

"Αυτά τα βραβεία είναι η πιο πρόσφατη αναγνώριση για τη σχεδιαστική υπεροχή της Electrolux. Το Red Dot αποτελεί εδώ και χρόνια σύμβολο αναγνώρισης των κορυφαίων στη σχεδίαση, με περίπου 40 διεθνείς ειδικούς να λειτουργούν ως κριτική επιτροπή για τις συμμετοχές, αξιολογώντας τα πάντα, από τον βαθμό καινοτομίας μέχρι τη συναισθηματική σύνδεση. Είμαι υπερήφανη για τα προϊόντα που ξεχώρισαν, είμαι υπερήφανη για τις ομάδες που τα εμπνεύστηκαν και τα δημιούργησαν και είμαι υπερήφανη για την αναγνώριση της Electrolux ως κορυφαίας σχεδιαστικής δύναμης σε παγκόσμιο επίπεδο"

— PERNILLA JOHANSSON, CHIEF DESIGN OFFICER ΤΗΣ ELECTROLUX

Οι νικητές των βραβείων Red Dot Design έχουν αναδειχθεί από μια επιτροπή ειδικών σε θέματα προϊοντικής σχεδίασης, επικοινωνιακής σχεδίασης και σχεδιαστικών εννοιών. Τα βραβευμένα προϊόντα θα παρουσιαστούν στο Μουσείο Red Dot Design στο Έσσεν της Γερμανίας και διαδικτυακά στο www.red-dot.org.

Σειρά Matt Black της Electrolux

Η σειρά σηματοδοτεί ότι η παλέτα υλικών για τους σχεδιαστές κουζινών ολοένα και διευρύνεται, ακολουθώντας διαφορετικά μονοπάτια πέρα από τις ομοιόμορφες και γυαλιστερές επιφάνειες. Η σειρά Matt Black είναι ήπια και διακριτική. Δένει άψογα με το περιβάλλον τοποθέτησης και το συμπληρώνει ιδανικά, δεν το ανταγωνίζεται.

Vintec V200

Τα κελάρια ελεγχόμενου κλίματος V200 Vintec, τα οποία δημιουργήθηκαν μέσα από ένα πάθος για το κρασί και την επιθυμία να καλυφθούν τα απαιτητικά πρότυπα των επαγγελματιών του κρασιού, δημιουργούν τις ιδανικές συνθήκες αποθήκευσης που συναντά κανείς μόνο στα καλύτερα φυσικά, υπόγεια κελάρια.

Συντηρητής κρασιών για κάτω από τον πάγκο 24 ιντσών Electrolux

Ο συντηρητής κρασιών για κάτω από τον πάγκο της Electrolux διαθέτει ράφια από σανίδες καρυδιάς, στα οποία μπορεί να τοποθετηθεί κάθε τύπος φιάλης χωρίς να προκληθούν φθορές στις ετικέτες, ενώ το φυσικό ξύλο προστατεύει το κρασί από τους επιβλαβείς κραδασμούς.

Electrolux Pure A9

Αν και όλοι μπορούν να επωφεληθούν από έναν πιο καθαρό αέρα μέσα στο σπίτι τους, οι καταναλωτές δεν θέλουν απαραιτήτως οι λύσεις καθαρισμού αέρος να έχουν κλινικά αποστειρωμένη σχεδίαση. Το Pure A9 μοιάζει περισσότερο με έπιπλο παρά με ιατρική συσκευή, έτσι οι καταναλωτές το υποδέχονται με χαρά στο σπίτι τους.

Electrolux Pure Q9

Το Pure Q9 έχει σχεδιαστεί για εύκολο καθαρισμό και διαθέτει υλικά εμπνευσμένα από εσωτερικούς χώρους, έτσι ώστε οι καταναλωτές να θέλουν να το έχουν μέσα στο σαλόνι τους. Το αλουμίνιο έχει εξαιρετική απόδοση ως το βασικό υλικό του προϊόντος και το δέρμα, χάρη στην απαλότητα και την ανθεκτικότητά του, είναι ιδανικό για σημεία αφής που λειτουργούν ως λαβές.

Electrolux Pure D8.2

Οι επιφάνειες του Pure D8.2 είναι λείες και ματ, οι πλαϊνές πλευρές έχουν υφασμάτινη υφή και η οθόνη ταιριάζει χρωματική με την υπόλοιπη συσκευή. Και το καλύτερο: είναι πιο αθόρυβη σκούπα που έχουμε κυκλοφορήσει ποτέ.

Σχετικά άρθρα

 • Σκανδιναβικές τάσεις για τον χώρο της κουζίνας
  Σκανδιναβικές τάσεις για τον χώρο της κουζίνας

  Η σκανδιναβική σχεδίαση χαρακτηρίζεται από απλότητα και την εστίαση στη χρησιμότητα παρά στην διακοσμητική υπόσταση. Οι λιτοί, πρακτικά διαμορφωμένοι χώροι αποτελούν την ιδανική βάση για κουζίνες κάθε διάταξης και διαστάσεων. Ίσως η τάση Scandi να αποτελεί την ιδανική προσέγγιση για τους εν δυνάμει σχεδιαστές κουζινών.

 • Ένα υποσχόμενο μελλοντικό κλίμα
  Ένα υποσχόμενο μελλοντικό κλίμα

  Το For the Better είναι το πρόγραμμα-πλαίσιο βιωσιμότητας που παρέχει κατευθυντήριες οδηγίες για τους τρόπους από μέρους μας χειρισμού των πιο σημαντικών ζητημάτων περί βιωσιμότητας. Μας βοηθά να επιτυγχάνουμε τον στόχο μας για τη δημιουργία συνθηκών διαβίωσης προς το καλύτερο. Η έκθεση βιωσιμότητας για το 2019 απεικονίζει μια ιστορία προόδου.

 • Αυτό είναι το Electrolux Design DNA
  Αυτό είναι το Electrolux Design DNA

  Η επιτυχημένη σχεδίαση δεν είναι προϊόν τύχης. Το Design DNA Elements είναι μια σειρά που εξετάζει αναλυτικά τα εννέα βασικά στοιχεία που κάνουν την Electrolux να ξεχωρίζει και να αποτελεί μια ελκυστική πρόταση για τους καταναλωτές και όλες τις αισθήσεις τους.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε με το επόμενο έργο σας;

Η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε το όραμά σας σε κάτι πραγματικά αξιόλογο.