Λεπτομέρειες προϊόντος

Το Infinite Chef Collection Frying Pan είναι πραγματικά ευέλικτο για το μαγείρεμα και το τηγάνισμα μπριζόλας, φιλέτων ψαριών και πολλά άλλα. Το τηγάνι μας παρέχει γρήγορη ομοιόμορφη θερμότητα ενώ ταυτόχρονα απαλά και σταθερά μειώνει την υγρασία για να διατηρήσει την καλύτερη γεύση και υφή. Σχεδιασμένο για επαγωγικές εστίες, αλλά κατάλληλο για όλους τους τύπους επιφανειών. Ασφαλές για πλυντήριο πιάτων και φούρνο έως 250ºC. Διαστάσεις: Ø 28
Διαβάστε περισσότερα

Οφέλη

Electrolux - Τηγάνι 28 Ø - E9KLFP01

Υλικά πολλαπλών στρώσεων

Ο μαγνητικός χάλυβας στην εξωτερική πλευρά δίνει έξοχη επαγωγή και καθαρίζει εύκολα. Ο πυρήνας αλουμινίου τριών στρώσεων έχει άριστη θερμοαγωγιμότητα. Το ανοξείδωτο ατσάλι 18/10 στο εσωτερικό καθαρίζει εύκολα και δεν οξειδώνεται.

Αξιόπιστη τεχνολογία

Όλα τα υλικά είναι τέλεια συνδυασμένα για να εξασφαλίζεται ομοιόμορφη μετάδοση θερμότητας στις επιφάνειες και καλός έλεγχος στο μαγείρεμα. Χωρίς απόκλιση ή παραμόρφωση κατά τη γρήγορη θέρμανση (Ποιότητα μεγάλης διάρκειας).

Σχεδιασμένο για να ταιριάζει απόλυτα σε επαγωγικές εστίες Electrolux

Η πολυεπίπεδη κατασκευή της Infinite Chef Collection έχει βελτιστοποιηθεί για επαγωγικές εστίες Electrolux, ενώ ταιριάζει και σε όλες τις άλλες επιφάνειες εστιών. Πλήρως επίπεδες βάσεις βελτιστοποιούν την προσκόλληση στην επιφάνεια της εστίας και μεγιστοποιούν την απόδοση μεταφοράς θερμότητας.

Κατάλληλη για χρήση σε πλυντήριο πιάτων και σε φούρνο

Ολόκληρη η συλλογή Infinite Chef είναι κατάλληλη για χρήση σε πλυντήριο πιάτων και σε φούρνο.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.