Λεπτομέρειες προϊόντος

Απολαύστε τραγανές πατάτες ή πεντανόστιμα λαχανικά με λιγότερο λάδι, χρησιμοποιώντας το ταψί AirFry της Electrolux. Έχει σχεδιαστεί με ομοιόμορφα κατανεμημένες οπές για να προσφέρει συνεχόμενη ροή αέρα. Έτσι, κάθε φαγητό μαγειρεύεται στην εντέλεια.

Οφέλη

Τραγανά αποτελέσματα σε κάθε γεύμα, χωρίς γύρισμα

Το ταψί AirFry είναι ειδικά σχεδιασμένο να θερμαίνει το φαγητό από όλες τις γωνίες, χωρίς να χρειάζεται να το γυρίζετε ή να το ανακατεύετε κατά το μαγείρεμα. Απολαύστε τραγανά αποτελέσματα, σε κάθε γεύμα, χωρίς να χρειάζεται να ανοίξετε την πόρτα του φούρνου.

Περισσότερο φαγητό με έξυπνο μαγείρεμα

Είτε μαγειρεύετε πατάτες είτε φτιάχνετε τραγανά κολοκυθάκια, το ταψί AirFry φροντίζει να μπορείτε να μαγειρέψετε μεγαλύτερη ποσότητα. Χάρη στον σχεδιασμό του μεγάλου ταψιού, ο αέρας κυκλοφορεί και θερμαίνει το φαγητό από πάνω και από κάτω, φροντίζοντας τα πάντα να είναι έτοιμα ταυτόχρονα.

Απλές λύσεις μαγειρέματος, για οποιονδήποτε φούρνο XXL

Το ταψί AirFry λειτουργεί με οποιονδήποτε φούρνο XXL, ώστε να μπορείτε να απολαύσετε τραγανά αποτελέσματα με τα αγαπημένα σας φαγητά. Απλώς τοποθετήστε το ταψί σε μια θέση σχάρας του φούρνου χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Πίτσας ή Θερμού Αέρα και περιμένετε για τα νόστιμα αποτελέσματα.

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.