Λεπτομέρειες προϊόντος

Απολαύστε περισσότερα όταν μαγειρεύετε με το Infinite Wok. Ο μεταλλικός δακτύλιος επαγωγής συγκεντρώνει θερμότητα για αποτελεσματικό τηγάνισμα και, έτσι, τα τηγανητά σας μαγειρεύονται γρήγορα και αποκτούν περισσότερη γεύση.

Οφέλη

Απολαύστε φρέσκες γεύσεις και γρήγορο μαγείρεμα με το Infinite Wok.

Το κομψό Infinite Wok για επαγωγικές εστίες προσφέρει μεγαλύτερη ποικιλία και νέο ενθουσιασμό στο μαγείρεμα σας. Σιγοβράστε και τηγανίστε με όλα τα πλεονεκτήματα του παραδοσιακού μαγειρέματος γουόκ αλλά με την ταχύτητα, την ενεργειακή απόδοση και τον έλεγχο θερμοκρασίας της σύγχρονης τεχνολογίας επαγωγής. Ο δακτύλιος στήριξης επιτρέπει τις ίδιες φυσικές κινήσεις με ένα στρογγυλεμένο γουόκ και είναι επίσης ιδανικό για σερβίρισμα.

Συνταγή σούπα Laksa με τραγανά λαχανικά και tofu στο Infinite Wok

 Απολαύστε όλα τα πλεονεκτήματα του παραδοσιακού μαγειρέματος γουόκ σε συνδυασμό με τα οφέλη της ταχύτητας, της ενεργειακής απόδοσης και του ακριβούς ελέγχου θερμοκρασίας που προσφέρει η τεχνολογία επαγωγής.

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.