Οφέλη

Electrolux - Glass Basket πλυντηρίου πιάτων - E9DHGB01

Πεντακάθαρα. Απόλυτα ασφαλή

Ποτήρια κρασιού, ποτήρια σαμπάνιας ή ακόμα και ποτήρια μεγάλου μεγέθους χωράνε στο ευέλικτο Καλάθι Ποτηριών μας. Με τους μηχανισμούς ολίσθησης μπορείτε να ρυθμίσετε τη θέση των μαλακών ελαστικών βάσεων ώστε να ταιριάζουν σε πληθώρα διαφορετικών μεγεθών ποτηριών.

Electrolux - Glass Basket πλυντηρίου πιάτων - E9DHGB01

Αρκετά μεγάλο για έως και 8 ποτήρια

Δυσκολεύεστε να χωρέσετε όλα σας τα ποτήρια; Το Καλάθι Ποτηριών Μεγάλης Χωρητικότητας σας επιτρέπει να χωρέσετε μέχρι και 8 κολονάτα ποτήρια. Διπλώστε το στη μέση και εξοικονομήστε χώρο, ενώ πλένετε 4 ποτήρια.

Electrolux - Glass Basket πλυντηρίου πιάτων - E9DHGB01

Ταιριάζει σε όλα τα πλυντήρια πιάτων 60cm & 45cm

Το Καλάθι Ποτηριών γενικής χρήσης είναι σχεδιασμένο να ταιριάζει σε όλα τα πλυντήρια πιάτων 45cm και 60cm.

Electrolux - Glass Basket πλυντηρίου πιάτων - E9DHGB01

Εργονομικός σχεδιασμός για εύκολο φόρτωμα και ξεφόρτωμα

Ο εργονομικός σχεδιασμός του Καλαθιού Ποτηριών της Electrolux, με τις απαλές ελαστικές βάσεις, σας επιτρέπει να φορτώνετε και να ξεφορτώνετε με ευκολία τα ποτήρια σας.

Electrolux - Glass Basket πλυντηρίου πιάτων - E9DHGB01

Η εξοικονόμηση χώρου ποτέ δεν ήταν ευκολότερη

Εύκολο στην αποθήκευση, το Καλάθι Ποτηριών έχει μόλις 5cm βάθος όταν είναι διπλωμένο

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τη συσκευή σας;

Βρείτε πληροφορίες στα άρθρα και λάβετε βοήθεια στη σελίδα Yποστήριξης για να επαναλειτουργήσετε τη συσκευή σας γρήγορα.

Εγγύηση

Συγχαρητήρια για την αγορά της συσκευής σας Electrolux.

Επικοινωνείστε μαζί μας

Επικοινωνήστε μαζί μας για να κλείσετε μια υπηρεσία ή να πάρετε απαντήσεις σε οποιεσδήποτε άλλες ερωτήσεις μπορεί να έχετε. Είμαστε διαθέσιμοι μέσω τηλεφώνου και ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

ΑΠΛΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ

Καταχωρήστε την Electrolux συσκευή σας και επιτρέψτε μας να αποθηκεύσουμε τα στοιχεία σας για να έχετε εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια, πληροφορίες αγοράς, εγγυήσεις και ραντεβού επισκευής - σε περίπτωση που τα χρειαστείτε. Μάθετε πώς μπορείτε να μεγιστοποιήσετε την εμπειρία ενός Electrolux προϊόντος με την εγγραφή σας στις οδηγίες χρήσης που θα λάβετε στο email σας.

Καταχωρήστε τη συσκευή σας