Λεπτομέρειες προϊόντος

Το CycloneCare με Τεχνολογία 3DSense προσφέρει στα ρούχα σας εξαιρετική φροντίδα. Τώρα, μπορείτε να στεγνώνετε ομοιόμορφα και με σιγουριά ευαίσθητα μεταξωτά πουκάμισα, άνετα μάλλινα πουλόβερ και χοντρά μπουφάν με στρώσεις. Στεγνώνει στο στεγνωτήριο με απαλό χειρισμό όλων των υφασμάτων κάθε φορά.

Οφέλη

Προστατεύει τη ζεστασιά, διατηρεί την εμφάνιση*

Απολαύστε απαράμιλλο στέγνωμα με τη μοναδική μας Τεχνολογία 3DSense. Σαρώνει σε βάθος τα υφάσματα και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της για ομοιόμορφα αποτελέσματα. Από μεταξωτά μέχρι μάλλινα, τα υφάσματα συνεχίζουν να έχουν εξαιρετική εμφάνιση και αίσθηση. Ακόμα και τα πουπουλένια μπουφάν προστατεύονται, διατηρώντας τη ζεστασιά έως και 30% καλύτερα από το στέγνωμα με τον αέρα.

*Διατηρεί την όψη και την θερμική μόνωση των πουπουλένιων μπουφάν, έως και 30% καλύτερα από το στέγνωμα στον αέρα.

Χωρίς συρρίκνωση. * Χωρίς απώλεια σχήματος.

Το Σύστημα DelicateCare προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση ανάλογα με το ύφασμα για σωστή φροντίδα με ακρίβεια. Η ποιότητα των ρούχων διατηρείται.

* Χωρίς συρρίκνωση/στένεμα των μάλλινων, σε σχέση με το επίπεδο στέγνωμα.

Τα μεικτά φορτία απλοποιήθηκαν με το MixCare

Σε συνδυασμό με το αντίστοιχο πλυντήριο της σειράς 900, το MixCare πλένει φορτίο 5 kg μέσα σε τρεις ώρες. Η ισχυρή αλλά απαλή απόδοση γίνεται εξίσου αποτελεσματική σε μεγαλύτερους κύκλους. Και δεν χρειάζεται ξεχώρισμα, καθώς βαμβακερά και συνθετικά μπαίνουν από κάδο σε κάδο και στεγνώνουν μαζί.

Απομακρύνει πάνω από το 99,9% των βακτηρίων και των ιών* κατά το στέγνωμα

Ο κύκλος Hygiene είναι πιστοποιημένος από τη Swissatest και λειτουργεί πάνω από τους 60°C. Στεγνώνει ενώ παράλληλα απολυμαίνει και απομακρύνει το 99,9% των βακτηρίων και των ιών.* Πλέον μπορείτε να στεγνώνετε παπλώματα, μαξιλάρια και ρούχα με σιγουριά.

* Πραγματοποιήθηκε έλεγχος για Candida albicans, MS2 Bacteriophage και Escherichia coli σε εξωτερική δοκιμή που εκτελέστηκε από την Swissatest Testmaterialien AG το 2021 (Αρ. αναφοράς δοκιμής 20212038).

Αξεσουάρ

Υποστήριξη

Γνωρίζατε ότι μπορείτε να επιλύσετε μικρά προβλήματα χωρίς να χρειαστεί επίσκεψη τεχνικού; Αναζητήστε παρακάτω για το θέμα που αντιμετωπίζετε για να ξεκινήσετε.

Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις
Εγγραφείτε στο MyElectrolux Υποστήριξη
woman on couch with mobile phone