Σύμβολα και λειτουργίες του απορροφητήρα Electrolux

Τελευταία ενημέρωση 4/6/2024 2:27 μμ

Κουζίνα με απορροφητήρα Electrolux

Ο απορροφητήρας Electrolux που αποκτήσατε διαθέτει μια σειρά από ρυθμίσεις και λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν να τον αξιοποιήσετε στο έπακρο.  
 
Οι απορροφητήρες Electrolux διαθέτουν διαφορετικές ρυθμίσεις και λειτουργίες. Επίσης, τα ονόματα και τα σύμβολά τους ενδέχεται να διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο. Δείτε τι ισχύει για το δικό σας μοντέλο ανατρέχοντας στο εγχειρίδιο χρήστη.  

Ρυθμίσεις ταχύτητας

First speed (Πρώτη ταχύτητα)
 Χαμηλό επίπεδο εξαγωγής για ζέσταμα φαγητού και μαγείρεμα με κλειστά σκεύη με καπάκι. 
Second speed (Δεύτερη ταχύτητα)
Μεσαίο επίπεδο εξαγωγής για μαγείρεμα με κλειστά σκεύη με καπάκι σε πολλές ζώνες μαγειρέματος ή σε εστίες για ελαφρύ τηγάνισμα. 
Τρίτος   Ταχύτητα
Υψηλό επίπεδο εκχύλισης για βράσιμο και τηγάνισμα μεγάλων ποσοτήτων φαγητού χωρίς καπάκι και μαγείρεμα σε πολλές ζώνες μαγειρέματος ή καυστήρες.

Maximum motor speed (Μέγιστη ταχύτητα μοτέρ)
 
 Μέγιστη εξαγωγή για 5 λεπτά για βράσιμο και τηγάνισμα μεγάλων ποσοτήτων φαγητού χωρίς καπάκι. Αφού παρέλθει ο προβλεπόμενος χρόνος, ο απορροφητήρας επιστρέφει στις προηγούμενες ρυθμίσεις ταχύτητας. 

Speed boost (Ενίσχυση ταχύτητας)
 Η πιο ισχυρή ρύθμιση εξαγωγής* που προσφέρουμε: δυνατή εξαγωγή για 5 λεπτά κατά το βράσιμο και το τηγάνισμα μεγάλων ποσοτήτων φαγητού χωρίς καπάκι. Αφού παρέλθει ο προβλεπόμενος χρόνος, ο απορροφητήρας επιστρέφει στις προηγούμενες ρυθμίσεις ταχύτητας.  
 
*Αυτή η ρύθμιση έχει υψηλότερη ταχύτητα σε σχέση με τη ρύθμιση "Maximum motor speed" (Μέγιστη ταχύτητα μοτέρ)
Breeze (Ελαφρύς αέρας)
 Απομακρύνει αθόρυβα τις οσμές και τους υδρατμούς που παραμένουν στον χώρο μετά το μαγείρεμα. Καθαρίζει τον αέρα με πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου και σβήνει αυτόματα μετά από 1 ώρα.  

Τι θα πρέπει να γνωρίζετε 
 Προορίζεται για χρήση αφού τελειώσει το μαγείρεμα. Αφού σβήσει ο απορροφητήρας, δεν θα μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ξανά για 30 δευτερόλεπτα, για να αποτραπεί τυχόν μη σκόπιμη χρήση.  

Άλλες λειτουργίες

Hob2Hood®
 Συνδέει ασύρματα την εστία με τον απορροφητήρα σας μέσω υπέρυθρου σήματος. Όταν ξεκινήσετε το μαγείρεμα, η ταχύτητα ανεμιστήρα του απορροφητήρα θα ρυθμιστεί με βάση τις ρυθμίσεις θερμότητας που έχετε επιλέξει στην εστία.
 
Μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε το Hob2Hood®.  
Λυχνία 
 Ανάβει και σβήνει τις λυχνίες. 
 
Τι θα πρέπει να γνωρίζετε
 Το φως του απορροφητήρα λειτουργεί ανεξάρτητα από τις υπόλοιπες λειτουργίες του.
Ένδειξη φίλτρου
Ειδοποιεί όταν υπάρχει ανάγκη συντήρησης του φίλτρου ή των φίλτρων. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήστη για να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργία της ένδειξης στο μοντέλο σας. 
 
Μάθετε πώς να καθαρίζετε τα φίλτρα.


Καταχώριση προϊόντων
Καταχώριση προϊόντων

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη
Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη

Βρείτε οδηγίες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και επιλύστε οποιοδήποτε πρόβλημα για την συσκευή σας .