Βιωσιμότητα και κορυφαία γεύση

Τελευταία ενημέρωση 3/11/2021 6:37 πμ

Βιώσιμη διατροφή: ένας όρος που ακούμε συνέχεια, αλλά τι σημαίνει πραγματικά; Με τον όρο "βιώσιμη διατροφή" αναφερόμαστε στη χρυσή τομή ανάμεσα στις βιώσιμες συνήθειες όσον αφορά την κατανάλωση τροφών και τις υγιεινές τροφές που χρειάζεται ο οργανισμός μας. 

Αυτή η ισορροπία μπορεί να επιτευχθεί μέσα από βιώσιμες τεχνικές εκτροφής και καλλιέργειας, βιώσιμη νοοτροπία στις αγορές και βιώσιμες διατροφικές επιλογές. Σε αυτό το πνεύμα, η Electrolux, σε συνεργασία με το SideChef και το Le Cordon Bleu, προσφέρει βολικές εφαρμογές που σας βοηθούν να ετοιμάζετε πιο υγιεινά και νόστιμα γεύματα.

Έναρξη χρήσης συσκευής Electrolux και του SideChef

Βήμα 1

Αρχικά, κατεβάστε την εφαρμογή My Electrolux Kitchen και εγγράψτε τον φούρνο σας.
 

Βήμα 2

Μεταβείτε στην ενότητα συνεργατών για να εξαργυρώσετε τη 12μηνη δωρεάν συνδρομή σας στο SideChef.
 

Βήμα 3

Κατεβάστε την εφαρμογή SideChef και ακολουθήστε τις οδηγίες για να συνδέσετε τον φούρνο Electrolux με το SideChef.

Η εφαρμογή SideChef είναι μια premium, ολοκληρωμένη πλατφόρμα μαγειρικής, στην οποία προσφέρονται συνταγές, προγραμματισμός γευμάτων και βίντεο με οδηγίες. Έχετε δωρεάν πρόσβαση για 12 μήνες με την εγγραφή του έξυπνου φούρνου ατμού που αποκτήσατε από την Electrolux.
 

Βήμα 4 - νόστιμες ιδέες!

Στην εφαρμογή SideChef, έχετε πρόσβαση σε απολαυστικές, βιώσιμες και νόστιμες συνταγές .Δεν ξέρετε ποια συνταγή να δοκιμάσετε πρώτα; Τι θα λέγατε για κάτι που είναι ελκυστικό οπτικά και θα κερδίσει τις καρδιές όσων λατρεύουν τα γλυκά; Το φλαν καρότου με σάλτσα κόκκινης πιπεριάς είναι το επιδόρπιο που θα σας κάνει να θέλετε να παραλείψετε το κυρίως γεύμα και να απολαύσετε απευθείας αυτήν τη φυτοφαγική λιχουδιά. Άλλωστε, όταν μιλάμε για υγιεινές δημιουργίες με τόση νοστιμιά, κανείς δεν θα σας αδικήσει αν ξεκινήσετε πρώτα από το επιδόρπιο!
 

Λάβετε θέσεις, ετοιμάστε τα σκεύη, μαγειρέψτε!

Είστε έτοιμοι να δοκιμάσετε νόστιμες και εύκολες βιώσιμες συνταγές; Τότε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ εδώ για να αποκτήσετε 12μηνη δωρεάν πρόσβαση, για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας σε μια ολοκαίνουργια μαγειρική εμπειρία. Η βιώσιμη διατροφή με τις συσκευές Electrolux σάς δίνει τη δυνατότητα να διαμορφώσετε καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για εσάς, φροντίζοντας παράλληλα το φαγητό στο τραπέζι σας να είναι πεντανόστιμο.

Electrolux Έξυπνο Σπίτι
Electrolux Έξυπνο Σπίτι

Ένα έξυπνο σπίτι με ωραίες εμπειρίες Γεύσης, Φροντίδας, Ευημερίας και Ξεγνοιασιάς κάνει την ζωή βιώσιμη, καλύτερη και πιο ευχάριστη .