Χρησιμοποιήστε ατμό για να ξαναζωντανέψετε τα περισσεύματα φαγητού

Τελευταία ενημέρωση 11/5/2020 1:45 μμ

Ζεστάνετε ξανά και ευχαριστηθείτε το φαγητό που έχει περισσέψει, χωρίς να στεγνώσει. Το φαγητό δεν σπαταλιέται ποτέ όταν έχετε φούρνο ατμού.


Ξαναζέσταμα περισσευμάτων φαγητού

Αν πιστεύετε ότι το ξαναζεσταμένο φαγητό είναι άνοστο ή βαρετό, θα πρέπει να αναθεωρήσετε. Μην πετάτε ποτέ φαγητό όταν έχετε στη διάθεσή σας έναν φούρνο ατμού. Ο ατμός θα ζεστάνει το φαγητό γρήγορα, χωρίς να το στεγνώσει. Σε ορισμένους φούρνους ατμού υπάρχει ένα ειδικό πρόγραμμα για αυτήν τη διαδικασία. Στους φούρνους ατμού της Electrolux ονομάζεται "Steam Regeneration". Πόση ώρα χρειάζεται για να ξαναζεσταθεί το φαγητό στον φούρνο ατμού; Εξαρτάται, αλλά δείτε μερικές γενικές οδηγίες παρακάτω. Humidity Medium

Ας υποθέσουμε ότι έχει μείνει μισό ταψί σουφλέ στο ψυγείο. Αν το ζεστάνετε ξανά με ατμό, το σουφλέ θα γίνει ξανά σαν φρεσκοψημένο, καθώς ο ατμός ζεσταίνει και προσθέτει υγρασία. Όμως, αν χρησιμοποιήσετε το Full Steam, το σουφλέ θα υγρανθεί υπερβολικά και θα "κάτσει". 


Full Steam

Μην πετάτε ζυμαρικά ή ρύζια ημερών: το Full Steam είναι ιδανική μέθοδος για να τα ζεστάνετε ξανά - έχει καλά αποτελέσματα ακόμα και στις βραστές πατάτες. Τα ζυμαρικά, το ρύζι και οι πατάτες έχουν την τάση να στεγνώνουν όσο μένουν στο ψυγείο και ο ατμός τους δίνει ξανά αυτήν τη χαμένη υγρασία. 


Επίσης, ο ατμός έχει τέλεια αποτελέσματα και με το ξαναζέσταμα λαχανικών ατμού. Απλώς βάλτε τα σε έναν δίσκο και ζεστάνετε με το Full Steam προτού τα σερβίρετε. Θα χρειαστούν μόλις λίγα λεπτά και θα είναι και πάλι ιδανικά για κατανάλωση. 


Μεγάλη γεύση έγινε εύκολη

Οι φούρνοι μας με το SteamBoost προσφέρουν τρία επίπεδα ατμού. Αφιερωμένα προγράμματα ψησίματος και ψησίματος καθώς και ένα πρόγραμμα με ατμό μόνο για νέα επίπεδα γεύσης, τραγανότητας και υγρασίας.


Ανακαλύψτε τους φούρνους SteamBoost