Ξαναζεσταμένο φαγητό σαν να μαγειρεύτηκε μόλις!

Τελευταία ενημέρωση 7/2/2022 2:37 μμ

Με τη λειτουργία Steam Regeneration, το χθεσινό φαγητό είναι πολλά παραπάνω από «χθεσινό». Είναι νόστιμο και λαχταριστό, σαν να μαγειρεύτηκε μόλις!

Ξέρουμε πως το ξαναζεσταμένο φαγητό δεν ενθουσιάζει κανέναν. Όταν ήταν ακόμα αχνιστό και ολόφρεσκο, ήταν ακριβώς αυτό που είχατε όρεξη να φάτε. Τώρα είναι απλώς «χθεσινό». Ή μήπως όχι; Με τη λειτουργία Steam Regeneration που διαθέτουν οι κουζίνες Electrolux, σίγουρα όχι. 
Η λειτουργία Steam Regeneration σάς δίνει τη δυνατότητα να ζεσταίνετε ξανά το φαγητό σας και να το επαναφέρετε σε εξαιρετική γευστική κατάσταση χάρη στην ήπια κατανομή ατμού, χωρίς να το στεγνώνει αλλά παράλληλα χωρίς να επιτρέπει στην υφή του φαγητού σας να μαλακώσει υπερβολικά. Η τέλεια ισορροπία. Για ξαναζεσταμένο φαγητό που είναι σαν φρεσκοφτιαγμένο.

Απλώς επιλέξτε Settings (Ρυθμίσεις) ->Specials (Ειδικά) ->Steam regeneration (Αναγέννηση με ατμό). Βάλτε για παράδειγμα το σκεύος με τα λαζάνια σας στη θέση ραφιού 2 και αφήστε το στον φούρνο για περίπου 15-20 λεπτά. Εσείς ετοιμαστείτε να απολαύσετε το φαγητό σας ξανά, σαν να το έχετε μόλις φτιάξει.

Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία Steam Regeneration ή γενικά ζεσταίνετε το φαγητό προηγούμενων ημερών, να θυμάστε ότι κάθε φαγητό χρειάζεται διαφορετικό χρόνο για να ζεσταθεί σωστά και να είναι έτοιμο να καταναλωθεί. Για παράδειγμα, τα πουλερικά και τα κρεατικά χρειάζονται περισσότερη ώρα για να ζεσταθούν ξανά σε σχέση με τα λαχανικά. Χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο χρόνο αναθέρμανσης με βάση το φαγητό σας, για να το απολαμβάνετε πάντα με ασφάλεια και εξαιρετική γεύση.