Πώς να χρησιμοποιείτε το AquaClean για να καθαρίζετε τον Electrolux φούρνο σας

Τελευταία ενημέρωση 7/4/2023 8:16 πμ

Σκουπίζοντας τον ατμό με πανί πιάτων στο φούρνο

Ο καθαρισμός του φούρνου δεν χρειάζεται να είναι μια δουλειά που αποφεύγετε να κάνετε. Το AquaClean θα κάνει πιο εύκολο να διατηρείτε τον φούρνο σας καθαρό. Κάνει προεργασία για τα πιτσιλίσματα από τα φαγητά, ώστε να είναι πιο εύκολη η αφαίρεση ακόμα και των πιο επίμονων υπολειμμάτων. Απολαύστε την ευκολία στη συντήρηση του φούρνου σας με το AquaClean.

Σε κάθε μοντέλο φούρνου ενδέχεται να υπάρχουν διαφορετικές λειτουργίες καθαρισμού για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. Ανατρέξτε στο εγχειρίδιο του φούρνου σας για να δείτε τις λειτουργίες που έχετε και κάνουν πιο εύκολο τον καθαρισμό.Τι είναι το AquaClean και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσετε;

Το AquaClean χρησιμοποιεί ατμό για να αφαιρεί τα καμένα λίπη και τα σωματίδια φαγητού από την επιφάνεια του φούρνου. Απλώς ρίξτε νερό στο κάτω μέρος του φούρνου και βάλτε σε λειτουργία έναν συγκεκριμένο κύκλο μαγειρέματος (όχι καθαρισμού) για να δημιουργηθεί ατμός και να γίνει προεργασία στα υπολείμματα τροφών. Αυτό κάνει πιο εύκολο τον καθαρισμό του φούρνου με πανί, αφού πρώτα έχει κρυώσει.

Πώς να χρησιμοποιείτε το AquaClean

1. Ρίξτε 200 ml νερό απευθείας στην ειδική περιοχή στο δάπεδο του φούρνου Σημείωση: Όχι μέσα στο δοχείο νερού, αν το μοντέλο του φούρνου σας διαθέτει τέτοιο δοχείο.
2. Επιλέξτε τη ρύθμιση TrueFan . Αν το προϊόν σας διαθέτει κουμπί SteamBake (θα το βρείτε στον πίνακα ελέγχου με ένα εικονίδιο ατμοού,

πατήστε επίσης και αυτό το κουμπί


3. Ορίστε τη θερμοκρασία στους 90°C


4. Αφήστε τον φούρνο να λειτουργήσει για 30 λεπτά

5. Σβήστε τον φούρνο και αφήστε τον να κρυώσει


6. Όταν κρυώσει ο φούρνος, σκουπίστε τις εσωτερικές επιφάνειες με ένα μαλακό πανί


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο του φούρνου σας, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήστη. Μπορείτε να βρείτε το εγχειρίδιο χρήστη εδώ.

Τώρα που έχετε μάθει τα πάντα για τη χρήση του AquaClean, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διατήρηση της καθαριότητας στον φούρνο σας. Κάντε κλικ εδώ για μια επισκόπηση αναφορικά με τον καθαρισμό και τη συντήρηση του φούρνου σας.

Καταχώριση προϊόντων
Καταχώριση προϊόντων

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη
Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη

Βρείτε οδηγίες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και επιλύστε οποιοδήποτε πρόβλημα για την συσκευή σας .