Πώς να χρησιμοποιείτε το Assisted Cooking στον φούρνο ατμού Electrolux

Τελευταία ενημέρωση 10/11/2023 1:34 μμ

Woman looking at her phoneΑπολαύστε άψογα μαγειρεμένα πιάτα κάθε φορά. Το AssistedCooking σάς βοηθά να βρίσκετε την καλύτερη λειτουργία και τις καλύτερες ρυθμίσεις φούρνου για να τις χρησιμοποιήσετε για τη συνταγή που θέλετε να φτιάξετε και για να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ανακαλύψτε τις φανταστικές δυνατότητες του νέου φούρνου σας με τη λειτουργία AssistedCooking. Θα βρείτε αυτήν τη λειτουργία σε επιλεγμένα μοντέλα φούρνου της Electrolux.

Τι είναι το Assisted Cooking και γιατί πρέπει να το χρησιμοποιήσετε;

Το AssistedCooking είναι μια εύχρηστη λειτουργία που σας δίνει τη δυνατότητα να επιλέξετε την καλύτερη λειτουργία φούρνου και τις καλύτερες ρυθμίσεις σύμφωνα με αυτό που θέλετε να μαγειρέψετε. Αν γνωρίζετε τι θέλετε να μαγειρέψετε και θέλετε προτάσεις για το πώς να ρυθμίσετε τον φούρνο ώστε να έχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα, ανατρέξτε στο AssistedCooking. Απλώς επιλέξτε τη λειτουργία και απαντήστε στις ερωτήσεις βήμα προς βήμα σχετικά με το τι μαγειρεύετε και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε (π.χ. rare, medium, καλοψημένο) και το AssistedCooking θα προτείνει πώς να ρυθμιστεί ο φούρνος. Προσαρμόστε τις προτεινόμενες ρυθμίσεις ώστε να ταιριάζουν στις δικές σας προτιμήσεις. Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή, μπορείτε επίσης να τις στείλετε απευθείας στον φούρνο για να ξεκινήσει το ψήσιμο.

Αποκτήστε πρόσβαση στο AssistedCooking είτε μέσα από την εφαρμογή Electrolux είτε απευθείας από τα κουμπιά ελέγχου του φούρνου. 


Αν ο φούρνος σας διαθέτει οθόνη LED EXPlore, διαβάστε αυτό το άρθρο με περισσότερες εξηγήσεις για τους αριθμούς προγράμματος του AssistedCooking.


Πώς να χρησιμοποιείτε το AssistedCooking


1. Επιλέξτε ASSISTEDCOOKING στο μενού του φούρνου ή στην εφαρμογή Electrolux

2. Επιλέξτε τη συνταγή και τις προτιμήσεις ψησίματος στην καθοδήγηση βήμα προς βήμα

3. Το AssistedCooking προτείνει χρόνο, λειτουργία και θερμοκρασία. Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις ρυθμίσεις αν θέλετε

4. Αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή: στείλτε τις ρυθμίσεις στον φούρνο

5. Πατήστε START (ΕΝΑΡΞΗ) για να ξεκινήσετε το μαγείρεμα


Συμβουλές και μυστικά

  • Ο φούρνος θα δώσει σήμα όταν έχει απομείνει το 10% του χρόνου ψησίματος. Μπορείτε να παρατείνετε τον χρόνο ψησίματος ή να αλλάξετε τη λειτουργία ψησίματος ανάλογα με την προτίμησή σας
  • Ο αισθητήρας τροφίμων συνιστάται σε πολλές περιπτώσεις χρήσης του AssistedCooking - συνιστάται η χρήση του, καθώς εξασφαλίζει ακρίβεια και έλεγχο στο αποτέλεσμα
  • Λάβετε υπόψη το εξής: το AssistedCooking δεν είναι μαγειρικό πρόγραμμα, αλλά λειτουργία καθοδήγησης. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα το βρείτε στη λίστα με τις μαγειρικές λειτουργίες του φούρνου σας - θα το βρείτε στα περισσότερα μοντέλα στο μενού


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο του φούρνου σας, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήστη. Μπορείτε να βρείτε το εγχειρίδιο χρήστη εδώ.

Τώρα που έχετε μάθει πληροφορίες για το AssistedCooking, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής με τον έξυπνο φούρνο σας.

Electrolux Έξυπνο Σπίτι
Electrolux Έξυπνο Σπίτι

Ένα έξυπνο σπίτι με ωραίες εμπειρίες Γεύσης, Φροντίδας, Ευημερίας και Ξεγνοιασιάς κάνει την ζωή βιώσιμη, καλύτερη και πιο ευχάριστη .