Πώς να χρησιμοποιήσετε τη ρύθμιση Steam Regenerating στον Electrolux φούρνο

Τελευταία ενημέρωση 26/3/2023 10:24 πμ

Food in pan on countertop

Ο ατμός θα ζεστάνει το χθεσινό φαγητό, χωρίς να το στεγνώσει, κάνοντας το εξίσου νόστιμο με την ώρα που το πρωτομαγειρέψατε. Πλέον είναι πιο εύκολο από ποτέ να ακολουθείτε έναν υγιεινό και υπεύθυνο τρόπο ζωής, όταν έχετε έναν φούρνο ατμού. Δεν θα χρειαστεί να σπαταλήσετε ποτέ ξανά τρόφιμα. Οι φούρνοι ατμού διαθέτουν επίσης τη ρύθμιση Steam Regenerating, ένα πρόγραμμα ειδικά σχεδιασμένο για αυτόν τον σκοπό.

Τι είναι η ρύθμιση Steam Regenerating και γιατί πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε;

Η ρύθμιση Steam Regenerating είναι μια λειτουργία ψησίματος στον ατμό, βελτιστοποιημένη για το ξαναζέσταμα χθεσινών φαγητών. Ο ατμός αποτρέπει το στέγνωμα της επιφάνειας, ενώ η θερμότητα διανέμεται ήπια και ομοιόμορφα για να αποκτήσει το φαγητό την όψη, τη γεύση και τη μυρωδιά που είχε όταν είχε πρωτοφτιαχτεί.

Η λειτουργία Steam Regenerating μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το ξαναζέσταμα φαγητού απευθείας στο πιάτο. Μπορείτε να ξαναζεστάνετε πολλά πιάτα ταυτόχρονα, χρησιμοποιώντας τις διαφορετικές σχάρες.


Πώς να ζεστάνετε το χθεσινό φαγητό με τη ρύθμιση Steam Regenerating


1. Επιλέξτε SETTINGS > SPECIALS > STEAM REGENERATING (ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ > ΕΙΔΙΚΑ > STEAM REGENERATING) στον φούρνο σας

2. Βάλτε το φαγητό στον φούρνο (συνιστάται: 2η σχάρα)

3. Βασίστε τη διάρκεια στον τύπο φαγητού. Το κάθε φαγητό χρειάζεται διαφορετικό χρόνο για να ξαναζεσταθεί καλά και να είναι έτοιμο για κατανάλωση. Για παράδειγμα, τα πουλερικά και τα κρεατικά χρειάζονται περισσότερη ώρα για να ζεσταθούν ξανά σε σχέση με τα λαχανικάΣυμβουλές και μυστικά

  • Χρησιμοποιήστε τον κατάλληλο χρόνο αναθέρμανσης με βάση το φαγητό σας, για να το απολαμβάνετε πάντα με ασφάλεια και εξαιρετική γεύση.
  • Μπορείτε να ζεστάνετε ξανά ένα ολόκληρο γεύμα με ατμό, αλλά τα αποτελέσματα είναι καλύτερα όταν το έχετε μοιράσει σε μικρότερες μερίδες. Για παράδειγμα, αντί να βάλετε ένα ολόκληρο κοτόπουλο στον φούρνο, κόψτε το σε κομμάτια.
  • Ο ατμός έχει πολύ καλά αποτελέσματα για φαγητά όπως κις και λαζάνια. Χάρη στην υγρασία που προστίθεται, τα φαγητά δεν στεγνώνουν ούτε αλλοιώνεται η υφή τους, κάτι που συμβαίνει συχνά όταν χρησιμοποιείται κάποια άλλη μέθοδος ξαναζεστάματος.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο του φούρνου σας, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήστη. Μπορείτε να βρείτε το εγχειρίδιο χρήστη εδώ.
Τώρα που έχετε μάθει τα πάντα για το ξαναζέσταμα του χθεσινού φαγητού με ατμό, μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με το μαγείρεμα με ατμό.

Καταχώριση προϊόντων
Καταχώριση προϊόντων

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη
Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη

Βρείτε οδηγίες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και επιλύστε οποιοδήποτε πρόβλημα για την συσκευή σας .