Πώς να συνδέσετε τον φούρνο σας με την εφαρμογή My Electrolux Kitchen

Τελευταία ενημέρωση 10/11/2023 1:01 μμ

Σύνδεση τηλεφώνου με φούρνο

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε τα απλά βήματα που απαιτούνται για να συνδέσετε τον φούρνο σας με την εφαρμογή (app) Electrolux. Η εφαρμογή θα σας παρέχει έξυπνη υποστήριξη, συμβουλές μαγειρικής και τους καλύτερους τρόπους για να αξιοποιείτε τις λειτουργίες του φούρνου σας. Για παράδειγμα, θα μπορείτε να ρυθμίζετε και να αλλάζετε τη θερμοκρασία και το χρονόμετρο απευθείας από το τηλέφωνό σας. Με την εφαρμογή, μπορείτε να απολαμβάνετε την άνεση του ελέγχου της μαγειρικής διαδικασίας, ακόμα και όταν βρίσκεστε μακριά από τον χώρο της κουζίνας.

Τι θα χρειαστείτε

  • Ασύρματο δίκτυο με σύνδεση στο internet
  • Κινητή συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο ασύρματο δίκτυο


Λάβετε υπόψη τα εξής: Υποστηρίζονται μόνο τα δίκτυα 2,4 GHz. Αν έχετε περισσότερα από ένα οικιακά δίκτυα, ο φούρνος και η κινητή συσκευή θα πρέπει να συνδεθούν στο ίδιο (2,4 GHz).

Πώς να συνδεθείτε

Το προϊόν σας μπορεί να διαθέτει έναν κωδικό QR στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών. Η πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών βρίσκεται στο μπροστινό πάνελ της κοιλότητας της συσκευής. Αν βρείτε εκεί τον κωδικό QR, ακολουθήστε τα βήματα της πρώτης ενότητας που ακολουθεί. Αν δεν βρείτε κάποιον κωδικό, προχωρήστε παρακάτω και ακολουθήστε τα βήματα για να συνδεθείτε χειροκίνητα.

Επιλογή 1: Συνδέστε τον φούρνο σας με τον κωδικό QR

1. Σαρώστε τον κωδικό QR για να κατεβάσετε την εφαρμογή μας

Σαρώστε τον κωδικό QR στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών με την κάμερα της κινητής συσκευής σας. Θα ανακατευθυνθείτε στην εφαρμογή Electrolux στο κατάστημα εφαρμογών. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην κινητή συσκευή σας για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Αφού ολοκληρώσετε αυτήν τη διαδικασία, δημιουργήστε έναν λογαριασμό για να συνδεθείτε.


2. Θέστε τον φούρνο σε λειτουργία και ενεργοποιήστε το Wi-Fi

Θέστε τον φούρνο σε λειτουργία, μεταβείτε στο μενού και κάντε κλικ στο Settings (Ρυθμίσεις) και έπειτα στο Connections (Συνδέσεις) για να ενεργοποιηθεί το Wi-Fi στον φούρνο. Μπορεί να χρειαστούν έως και 90 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει να λειτουργεί το Wi-Fi του φούρνου.


3. Σαρώστε ξανά τον κωδικό QR με τον σαρωτή της εφαρμογής

Σαρώστε ξανά τον κωδικό QR στην πινακίδα τεχνικών χαρακτηριστικών με τον σαρωτή της εφαρμογής Electrolux για να κάνετε ζεύξη της εφαρμογής με την κινητή συσκευή σας.Επιλογή 2: Συνδέστε το προϊόν σας χειροκίνητα

1. Κατεβάστε την εφαρμογή μας και συνδεθείτε
Εγκαταστήστε την εφαρμογή Electrolux app, δημιουργήστε έναν λογαριασμό και συνδεθείτε. Μέσα στην εφαρμογή, επιλέξτε Oven (Φούρνος).

Λήψη στο App StoreΜπείτε στο Google Play

2. Θέστε τον φούρνο σε λειτουργία και ενεργοποιήστε το Wi-Fi

Θέστε τον φούρνο σε λειτουργία, μεταβείτε στο μενού και κάντε κλικ στο Settings (Ρυθμίσεις) και έπειτα στο Connections (Συνδέσεις) για να ενεργοποιηθεί το Wi-Fi στον φούρνο. Μπορεί να χρειαστούν έως και 90 δευτερόλεπτα για να ξεκινήσει να λειτουργεί το Wi-Fi του φούρνου.

3. Συνδέστε το τηλέφωνό σας με το Wi-Fi του φούρνου

Μέσα από την εφαρμογή Electrolux, συνδέστε το τηλέφωνό σας με το Wi-Fi του φούρνου. Μην κλείσετε την εφαρμογή ενώ πραγματοποιείται η σύνδεση. Ενδέχεται να χρειαστεί έως ένα λεπτό για να γίνει η σύνδεση με το προϊόν. Αφού πραγματοποιηθεί η σύνδεση, η οθόνη του φούρνου σας θα σας ειδοποιήσει ότι το Wi-Fi είναι έτοιμο.

4. Συνδέστε τον φούρνο σας με το Wi-Fi του σπιτιού σας

Μέσα από την εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να συνδέσετε τον φούρνο σας με τα στοιχεία σύνδεσης Wi-Fi του σπιτιού σας.


- Βρείτε το Wi-Fi του σπιτιού σας και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας 

- Περιμένετε να γίνει η σύνδεση. Ενδέχεται να χρειαστεί έως και ένα λεπτό 

- Δώστε στον φούρνο σας ένα όνομα μέσα από την εφαρμογή
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο του φούρνου σας, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήστη.  Μπορείτε να βρείτε το εγχειρίδιο χρήστη εδώ. .

 Αφού ολοκληρώσετε με επιτυχία τη σύνδεση του προϊόντος σας με την εφαρμογή, κάντε κλικ εδώ για να 
μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο χρήσης της εφαρμογής.

Καταχώριση προϊόντων
Καταχώριση προϊόντων

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη
Βρείτε το Εγχειρίδιο Χρήστη

Βρείτε οδηγίες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες και επιλύστε οποιοδήποτε πρόβλημα για την συσκευή σας .