Το μυστικό της τελειότητας είναι η τεχνική sous-vide!

Τελευταία ενημέρωση 4/11/2021 8:41 μμ


Τι είναι το sous-vide; Το sous-vide (σου βιντ), που σημαίνει "εν κενώ", είναι η γαλλική μαγειρική μέθοδος κατά την οποία ακολουθείται η απλή διαδικασία της σφράγισης των υλικών σε σακούλες με κενό αέρος και στη συνέχεια της τοποθέτησής τους σε θερμαινόμενο νερό. 

Ο φούρνος AEG SteamPro το κάνει ακόμα πιο εύκολο και σας επιτρέπει να εκτελέσετε αυτήν τη διαδικασία χωρίς να χρειαστεί να τοποθετήσετε τη σφραγισμένη σακούλα με κενό αέρος σε θερμαινόμενο νερό. Χάρη στον φούρνο AEG SteamPro, μπορείτε να χρησιμοποιείτε την τεχνική sous-vide για να μαγειρεύετε στον τέλειο βαθμό ψησίματος, κάθε φορά.Και, μάλιστα, μπορείτε να το κάνετε πολύ εύκολα!

Πώς θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι μόνο με τη χρήση της λειτουργίας sous-vide του φούρνου σας AEG SteamPro μπορείτε να έχετε μαγειρικά αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου;

Παρντόν, πώς είπατε; Ναι, καλά διαβάσατε! Ακολουθώντας μόνο αυτά τα βήματα, ο φούρνος AEG SteamPro σάς βοηθά να μαγειρεύετε σε επαγγελματικό επίπεδο χρησιμοποιώντας την τεχνική sous-vide.

Βήμα 1

Σφραγίστε σε κενό αέρος τα υλικά μέσα σε πλαστική σακούλα.
 

Βήμα 2

Τοποθετήστε τα υλικά στον φούρνο AEG SteamPro.
 

Βήμα 3

Επιλέξτε το εικονίδιο του sous-vide "SV".
 

Βήμα 4

Επιλέξτε την επιθυμητή θερμοκρασία.
 

Βήμα 5

Επιλέξτε "Start" (Έναρξη).
 

Βήμα 6

Καλή απόλαυση!

Η τεχνική sous-vide εγγυάται εκπληκτικό γευστικό αποτέλεσμα, χωρίς καμία απώλεια σε γεύση ή υγρασία, ενώ επίσης συμβάλλει στη διατήρηση όλων των θρεπτικών συστατικών των χρησιμοποιούμενων υλικών.

Αφήστε τον φούρνο AEG SteamPro να σας βοηθήσετε να δοκιμάσετε εύκολα τη μέθοδο sous-vide, για να έχετε κάθε φορά το ίδιο καλό αποτέλεσμα σε κάθε μαγειρική σας απόπειρα.