Εύκολη συντήρηση - με υποστήριξη μέσω smartphone

Τελευταία ενημέρωση 3/12/2021 12:32 μμ

Για την καλύτερη απόδοση του πλυντηρίου πιάτων σας και για την παρατεταμένη διάρκεια ζωής του, είναι σημαντικό να φροντίζετε τη συσκευή σας ανά διαστήματα. Η Electrolux κάνει αυτή τη διαδικασία διαισθητική και εύκολη. 


Με τη χρήση της εφαρμογής My Electrolux Kitchen μέσω QuickSelect με Wi-Fi, μπορείτε, μεταξύ άλλων, να παρακολουθείτε την κατανάλωση ενέργειας, να λαμβάνετε ειδοποιήσεις συντήρησης ή να αποθηκεύετε αγαπημένες ρυθμίσεις. Όταν συνδέεστε κατ' αυτόν τον τρόπο με τη συσκευή σας, η φροντίδα της είναι κυριολεκτικά στο χέρι σας.


Φροντίδα μηχανών

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις φροντίδας για τη συσκευή (όχι για τον βραχίονα ψεκασμού ή τον καθαρισμό του φίλτρου) μέσω της εφαρμογής My Electrolux Kitchen. Όταν λάβετε κάποια ειδοποίηση, απλώς ακολουθήστε τις οδηγίες στη συσκευασία του καθαριστικού όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο.


Καθαρισμός φίλτρου

Ο τακτικός καθαρισμός του φίλτρου του πλυντηρίου πιάτων είναι μια σημαντική αλλά εύκολη εργασία, για την οποία απαιτούνται ελάχιστα λεπτά. Δείτε το βίντεο για να μάθετε τα ελάχιστα βήματα που απαιτούνται για μια συσκευή που λειτουργεί χωρίς προβλήματα.


Καθαρισμός βραχιόνων ψεκασμού

Αφού πρώτα αφαιρεθούν, οι δύο βραχίονες ψεκασμού (πάνω και κάτω) της συσκευής σας μπορούν να καθαριστούν εύκολα. Όπως θα δείτε στο βίντεο, με μερικά απλά βήματα διασφαλίζεται η ανεμπόδιστη ροή του νερού και η απόδοση.


Καθαρισμός της ελαστικής φλάντζας

Ο καθαρισμός της ελαστικής φλάντζας γύρω από την πόρτα του μηχανήματός σας διαρκεί μόλις ένα ή δύο λεπτά. Παρακολουθήστε το βίντεο για να δείτε πώς η χρήση ενός βασικού πανιού για την αφαίρεση τυχόν υπολειμμάτων θα κρατήσει το πλυντήριο πιάτων σας στην καλύτερη απόδοση.

Για τον καθαρισμό του λάστιχου που βρίσκεται περιμετρικά στην πόρτα της συσκευής σας απαιτούνται μόνο ένα ή δύο λεπτά. Δείτε το βίντεο για να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα απλό πανί για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα και πώς αυτό θα διατηρήσει την άριστη απόδοση του πλυντηρίου πιάτων σας.
Eco Feedback


Η λειτουργία Eco Feedback είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να ελέγχετε την κατανάλωση νερού και ενέργειας του πλυντηρίου πιάτων σας. Χάρη στην εφαρμογή My Electrolux Kitchen, μπορείτε να προσαρμόζετε κάθε κύκλο πλύσης, με καθοδήγηση προς πιο αποδοτικές και βιώσιμες επιλογές. Η ευανάγνωστη οθόνη του smartphone σας σάς ενημερώνει για τον χρόνο διάρκειας κάθε πλύσης, ενώ ενημερώνεται δυναμικά όσο προχωράτε το δάχτυλό σας στην μπάρα QuickSelect.


Παρακολούθηση και έλεγχος εξ αποστάσεως


Αφού συνδέσετε το πλυντήριο πιάτων σας με την εφαρμογή My Electrolux Kitchen, έχετε τον απόλυτο έλεγχο των λειτουργιών του. Με την παρακολούθηση και τον έλεγχο εξ αποστάσεως μπορείτε να προσαρμόζετε επιλογές προγραμμάτων, τον χρόνο λειτουργίας ή να επιλέγετε αγαπημένες ρυθμίσεις από την άνεση του smartphone σας. Υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις λειτουργίες με φιλικά για τον χρήστη εικονίδια και εύκολα στην κατανόηση κείμενα.


Ειδοποιήσεις και συναγερμοί


Η σωστή φροντίδα του πλυντηρίου πιάτων σας βασίζεται στην ενημέρωση για τις φορές που μπορεί να χρειάζεται την προσοχή σας. Χάρη στη συνδεσιμότητα μέσω Wi-Fi και την εφαρμογή My Electrolux Kitchen, η διαδικασία συντήρησης δεν είναι πια ένας δύσκολος γρίφος. Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις στο smartphone όταν οι θήκες γυαλιστικού και αλατιού έχουν αδειάσει ή συναγερμούς όταν υπάρχουν επείγοντα ζητήματα, όπως διαρροή νερού. Η λειτουργία του πλυντηρίου πιάτων σας στην καλύτερη δυνατή απόδοση είναι πλέον πολύ πιο εύκολη.


Υπηρεσίες Electrolux


Όπως ισχύει για κάθε συσκευή της Electrolux, μπορείτε να βρείτε επιπλέον βοήθεια ή εξαρτήματα για το πλυντήριο πιάτων σας μέσω των Υπηρεσιών Electrolux. Χρησιμοποιώντας το smartphone σας και την εφαρμογή My Electrolux Kitchen, μέσα από αυτήν την καρτέλα μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα φροντίδας για τη συσκευή σας από το WebShop, να βρείτε λύσεις για τυχόν προβλήματα, να κατεβάσετε εγχειρίδια χρήστη ή να επικοινωνήσετε απευθείας μαζί μας.