Πώς να πλένετε παπλώματα και φουσκωτά μπουφάν

Τελευταία ενημέρωση 15/5/2020 11:17 πμ

Αν φροντίζετε το μπουφάν σας, θα σας φροντίζει κι αυτό. Αν προσθέτετε τις ειδικές μπάλες στον κάδο των στεγνωτηρίων PerfectCare, δεν θα μαζεύονται τα πούπουλα στις γωνίες του μπουφάν σας, Έτσι, θα μπορείτε να το φοράτε πάντα και να σας κρατάει ζεστό.


1. Χρησιμοποιείτε χαμηλές θερμοκρασίες για τα φουσκωτά μπουφάν

Φροντίζετε να πλένετε τα μπουφάν σας σε ήπιο κύκλο με χλιαρή θερμοκρασία και ρυθμίζετε έναν επιπλέον κύκλο ξεπλύματος για να απομακρύνονται τυχόν υπολείμματα απορρυπαντικού. 


2. Πλύσιμο πουπουλένιων μαξιλαριών παπλωμάτων και μπουφάν σε πλυντήριο

Για καλύτερο στέγνωμα, χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα για τα μάλλινα. Αν το πλυντήριό σας δεν έχει πρόγραμμα για μάλλινα, χρησιμοποιήστε έναν κύκλο μεγάλης διάρκειας με μεσαία θερμοκρασία και χρησιμοποιήστε τις ειδικές μπάλες στεγνωτηρίου για να βγουν ανάλαφρα, αφράτα και ευωδιαστά. Μην τα βγάλετε αν δεν είναι 100% στεγνά. 


3. Προστατεύστε την εξωτερική επιφάνεια των πουπουλένιων μπουφάν

Πλύντε τα φουσκωτά μπουφάν ξεχωριστά από άλλα ρούχα, με άδειες τσέπες, κλειστά βέλκρο και φερμουάρ για να μη φθαρεί η εξωτερική επιφάνεια.


Τεχνολογία 3DSense για στέγνωμα ακριβείας

Το CycloneCare με τεχνολογία 3DSense περιποιείται τα ρούχα της ντουλάπας σας με μοναδική φροντίδα. "Διαβάζει" την υγρασία που παραμένει βαθιά μέσα στις ίνες των ρούχων, χρησιμοποιώντας αισθητήρες που ανιχνεύουν την υγρασία έως και 5 εκατοστά μέσα στα ρούχα. Όταν ένα κλασικό στεγνωτήριο θα έδειχνε ότι το μπουφάν είναι στεγνό, η τεχνολογία 3DSense συνεχίζει μέχρι να στεγνώσουν εντελώς ακόμα και τα πιο χοντρά ρούχα, χωρίς επιπλέον στέγνωμα με αέρα. Έτσι, τα μπουφάν διατηρούν την εμφάνισή τους και παρέχεται 30% υψηλότερη θερμομόνωση σε σύγκριση με το στέγνωμα με αέρα - κι όλα αυτά με σταθερή και συνεπή ήπια φροντίδα για όλα τα υφάσματά σας.