Πώς να πλένετε τα αθλητικά ρούχα

Τελευταία ενημέρωση 15/5/2020 11:34 πμ

Συνιστάται η χρήση του προγράμματος Sport, καθώς είναι ειδικά διαμορφωμένο για αθλητικά ρούχα και τα πλένει πιο αποτελεσματικά. Φροντίστε να επιλέξετε το σωστό απορρυπαντικό, με ειδική σύνθεση για την αντιμετώπιση δύσκολων λεκέδων και την εξάλειψη οσμών.


1. Αφαίρεση λεκέδων ιδρώτα

Τα βαμβακερά μπλουζάκια απορροφούν πολύ περισσότερη υγρασία, συνεπώς χρειάζονται λίγη επιπλέον αγάπη και φροντίδα. Γυρίστε τα από την ανάποδη και ρίξτε υγρό απορρυπαντικό στις περιοχές της μασχάλης. Αφήστε τα να μουσκέψουν για περίπου 30 λεπτά και έπειτα πλύντε τα στην υψηλότερη επιτρεπόμενη θερμοκρασία σύμφωνα με την ετικέτα.


2. Πρόγραμμα Sports

Χρησιμοποιείτε το πρόγραμμα Sports και στο πλυντήριο αλλά και το στεγνωτήριο*. Αν δεν έχετε το πρόγραμμα Sport, ο κύκλος Synthetic είναι αρκετά παρόμοιος. Απλώς φροντίστε να προσθέσετε έναν επιπλέον κύκλο ξεπλύματος, αν τα ρούχα είναι πολύ λερωμένα. Στο στέγνωμα, φροντίστε να χωρίσετε τα βαμβακερά από τα συνθετικά, γιατί απορροφούν με διαφορετικό τρόπο την υγρασία.


*Μόνο σε επιλεγμένα προϊόντα


3. Πώς να διατηρείτε φρέσκια και καθαρή την τσάντα για το γυμναστήριο

Διατηρήστε φρέσκια και καθαρή την τσάντα για το γυμναστήριο ανάμεσα στις προπονήσεις σας. Αν αφήσετε μερικά μαντιλάκια στεγνωτηρίου μέσα στην τσάντα σας, θα διατηρηθεί η ευχάριστη μυρωδιά και η αίσθηση φρεσκάδας μεταξύ των προπονήσεων. Μην αφήνετε ποτέ τα ρούχα με τα οποία γυμναστήκατε μέσα στην τσάντα. Βγάλτε τα από εκεί το συντομότερο δυνατό, ακόμα κι αν σκοπεύετε να τα πλύνετε αργότερα.


Καθαριότητα και περιποίηση για τα ρούχα σας

Το σύστημα UltraCare περιποιείται τα αθλητικά ρούχα σας ενώ τα καθαρίζει. Σε αντίθεση με άλλα πλυντήρια που αναμειγνύουν το απορρυπαντικό με το μαλακτικό μέσα στον κάδο, το δικό μας αποκλειστικό σύστημα τα αναμειγνύει εκ των προτέρων, προτού καν το νερό ακουμπήσει τα ρούχα σας, για πιο μαλακό καθαρισμό και περισσότερη περιποίηση.