Πώς να συνδέσετε το πλυντήριο AutoDose στην εφαρμογή

Τελευταία ενημέρωση 20/12/2021 11:44 πμ

Ο οδηγός μου για την εκκίνηση της εφαρμογής Electrolux Care App για τη χρήση της σύνδεσης


IOS:

ANDROID:

1. Πραγματοποιήστε εκκίνηση της εφαρμογής My Electrolux Care Care. Επιλέξτε Χώρα & Γλώσσα. Δημιουργία λογαριασμού. Ανοίξτε την καρτέλα Συσκευές. (Η καρτέλα Συσκευές βρίσκεται στο επάνω μενού (Android) ή στο μενού botton (iOS.))

2. Πατήστε το εικονίδιο + για να προσθέσετε ένα προϊόν.

3. Επιλέξτε τον τύπο του προϊόντος για σύνδεση.

4. Βεβαιωθείτε ότι έχετε διατηρήσει το όνομα και τον κωδικό πρόσβασής σας στο οικείο σας δίκτυο έτοιμο.

5. Ενεργοποιήστε το WiFi στη συσκευή. Για να ενεργοποιήσετε το WiFi στη συσκευή, ελέγξτε την ενότητα Ρύθμιση συνδεσιμότητας WiFi του Εγχειριδίου Χρήσης.

Ο οδηγός εκκίνησης είναι γενικός, αλλά ορισμένα βήματα ισχύουν μόνο για τα Apple iOS και το Android OS.

6Α. Συνδέστε το WiFi της συσκευής σας. Πατήστε το κουμπί Αρχική σελίδα για να κλείσετε την εφαρμογή.

6Β. Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις στο iOS και ανοίξτε το WiFi. Συνδεθείτε στο δίκτυο AJ_ * και επιστρέψτε στην εφαρμογή My Electrolux Care Care.

7. Η εφαρμογή συνδέεται στη συσκευή σας.

8. Επιλέξτε το δίκτυο στο οποίο θέλετε να συνδεθεί η συσκευή σας και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης.

9. Αφού διαμορφωθεί το δίκτυο, μπορείτε να ονομάσετε τη συσκευή σας.

Συγχαρητήρια, είστε πλέον συνδεδεμένοι και μπορείτε να αρχίσετε να χρησιμοποιείτε την εφαρμογή My Electrolux Care App με τη συσκευή σας.


Ετοιμαστείτε με μια βρύση

Μια μαλακή μεταξωτή μπλούζα που αισθάνεται εντυπωσιακή. Με τη συνδεδεμένη εφαρμογή My Electrolux Care, όλα φροντίζονται με τον σωστό τρόπο. Απλά συνδέστε την εφαρμογή σας με το μηχάνημα για έναν πιο έξυπνο, πιο γρήγορο τρόπο για εύκολη φροντίδα. Με μια βρύση, ο εμπειρογνώμονας Care Advisor προτείνει τα καλύτερα προγράμματα για τα ρούχα σας, ενώ η πρωτοποριακή τεχνολογία μας καθαρίζει ακόμη και τα μαλλιά, τα εξωτερικά ενδύματα, τα μεταξωτά, τα ευαίσθητα και τα είδη πλύσης στο χέρι. Και ακόμα καλύτερα, δεν υπάρχει λόγος να διαβάσετε τις ετικέτες περίθαλψης, επειδή αυτή είναι η αποστολή μας.


Συρτάρι αυτόματης φόρτωσης

Για καλύτερα αποτελέσματα συνιστούμε να χρησιμοποιείτε απορρυπαντικό και μαλακτικό στα διαμερίσματα AutoDose. Μπορείτε πάντα να χρησιμοποιείτε τα χειροκίνητα διαμερίσματα για συγκεκριμένα απορρυπαντικά.

Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε πρόσθετες διαμορφώσεις συρταριών μέσω της εφαρμογής, όπως η λειτουργία Link , όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο απορρυπαντικό και στα δύο διαμερίσματα και έτσι να ελαχιστοποιήσετε πόσο συχνά πρέπει να ξαναγεμίζετε το απορρυπαντικό.


Ειδοποιήσεις

Όταν συνδεθεί, η εφαρμογή θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να ξαναγεμίσει τα απορρυπαντικά και τα μαξιλαράκια, ώστε να μην τελειώσει ποτέ.


Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή AutoDose με συμπαγές απορρυπαντικό


Πώς να χρησιμοποιήσετε τη μηχανή AutoDose με σούπερ συμπαγές απορρυπαντικό