Πώς να συνδέσετε το πλυντήριο ρούχων, το στεγνωτήριο ή το πλυντήριο στην εφαρμογή My AEG Care

Τελευταία ενημέρωση 20/1/2023 8:41 πμ


Παρακάτω θα βρείτε τα απλά βήματα που χρειάζονται για να συνδέσετε το πλυντήριο ρούχων, το στεγνωτήριο ή το πλυντήριο στην εφαρμογή My AEG Care. Η εφαρμογή θα σας παρέχει έξυπνη υποστήριξη, συμβουλές και προτάσεις για το πλύσιμο ρούχων και θα βελτιώσει την εμπειρία πλυσίματος ρούχων.

Τι θα χρειαστείτε

1. Ασύρματο δίκτυο με σύνδεση στο internet

2. Φορητή συσκευή συνδεδεμένη στο ασύρματο δίκτυό σας

Σημείωση: Υποστηρίζονται μόνο δίκτυα 2,4 GHz. Εάν έχετε περισσότερα από ένα οικιακά δίκτυα, ο φούρνος και η φορητή συσκευή σας θα πρέπει να συνδεθούν στο ίδιο δίκτυο (2,4 GHz).

Πώς να συνδεθείτε

Το προϊόν σας μπορεί να έχει έναν κωδικό QR στο χείλος της πόρτας της συσκευής. Εάν βρείτε έναν κωδικό QR εκεί, ακολουθήστε τα βήματα στην πρώτη ενότητα παρακάτω. Εάν όχι, κάντε κύλιση προς τα κάτω και ακολουθήστε τα βήματα για να συνδεθείτε χειροκίνητα.

Επιλογή 1: Συνδέστε τη συσκευή σας χρησιμοποιώντας κωδικό QR

1. Σαρώστε τον κωδικό QR για να πραγματοποιήσετε λήψη της εφαρμογής My AEG Care
Σαρώστε τον κωδικό QR στο χείλος της πόρτας της συσκευής με την κάμερα στην κινητή συσκευή σας. Θα ανακατευθυνθείτε στην εφαρμογή My AEG Care στο κατάστημα εφαρμογών. Ακολουθήστε τις οδηγίες στην κινητή συσκευή σας για να εγκαταστήσετε την εφαρμογή. Αφού γίνει αυτό, δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία που χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο aeg.co.uk.

2. Ενεργοποιήστε τη συσκευή σας και το Wi-Fi της
Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή σας είναι ενεργοποιημένη και ότι η απομακρυσμένη εκκίνηση είναι ενεργοποιημένη. Συμβουλευτείτε το εγχειρίδιο χρήσης εάν χρειάζεται για να ενεργοποιήσετε την απομακρυσμένη εκκίνηση.

3. Σαρώστε ξανά τον κωδικό QR με το σαρωτή της εφαρμογής
Μέσα στην εφαρμογή, επιλέξτε τον τύπο της συσκευής σας και βεβαιωθείτε ότι επιτρέπονται τα απαιτούμενα δικαιώματα. Στη συνέχεια, σαρώστε ξανά τον κωδικό QR, αυτή τη φορά χρησιμοποιώντας την εφαρμογή My AEG Care και συνδέστε τη συσκευή στο δίκτυό σας εντός της εφαρμογής. Δώστε στο προϊόν σας ένα όνομα εντός της εφαρμογής για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Ακολουθεί μια σύνοψη βίντεο με τα βήματα που απαιτούνται για να συνδέσετε το μηχάνημά σας στην εφαρμογή. Το μοντέλο που εμφανίζεται στο βίντεο μπορεί να είναι διαφορετικό από το δικό σας, αλλά τα βήματα είναι τα ίδια.


Επιλογή 2: Συνδέστε τη συσκευή σας χειροκίνητα

1. Κατεβάστε την εφαρμογή μας και συνδεθείτε
Εγκαταστήστε την εφαρμογή My AEG Care, δημιουργήστε έναν λογαριασμό ή συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τα ίδια στοιχεία που χρησιμοποιήσατε για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό στο aeg.co.uk .


2. Ενεργοποιήστε τη συσκευή σας και το Wi-Fi της
Ενεργοποιήστε τη συσκευή σας και ενεργοποιήστε το Bluetooth ή/και το Wi-Fi. Επίσης, ελέγξτε ότι το Bluetooth είναι ενεργοποιημένο στο τηλέφωνό σας και ότι είστε συνδεδεμένοι στο Wi-Fi του σπιτιού σας.

3. Συνδέστε το τηλέφωνό σας στο Wi-Fi της συσκευής
Στην εφαρμογή My AEG Care, επιλέξτε τον τύπο της συσκευής σας και συνδέστε τη στο οικιακό σας δίκτυο. Συνδέστε το τηλέφωνό σας στη συσκευή σας χρησιμοποιώντας είτε Bluetooth είτε Wi-Fi.

4. Συνδέστε τη συσκευή σας στο Wi-Fi του σπιτιού σας
Μέσα στην εφαρμογή, θα σας ζητηθεί να συνδέσετε τη συσκευή σας στα διαπιστευτήρια Wi-Fi του σπιτιού σας.

  • Βρείτε το Wi-Fi του σπιτιού σας και πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας
  • Περιμένετε για τη σύνδεση. Μπορεί να διαρκέσει έως και ένα λεπτό
  • Δώστε στη συσκευή σας ένα όνομα μέσα στην εφαρμογή

Ακολουθεί μια σύνοψη βίντεο με οδηγίες σχετικά με τη σύνδεση του μηχανήματος στην εφαρμογή. Το μοντέλο που εμφανίζεται στο βίντεο μπορεί να είναι διαφορετικό από το δικό σας, αλλά τα βήματα είναι τα ίδια.

Για συσκευές iOS, δείτε το βίντεο 1:


Για συσκευές Android, δείτε το βίντεο 2:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το συγκεκριμένο μοντέλο της συσκευής σας, ανατρέξτε στο εγχειρίδιο χρήσης. Μπορείτε να βρείτε το εγχειρίδιο χρήσης σας εδώ.