Το στεγνωτήριο δίνει ένα κακό αποτέλεσμα στεγνώματος

Τελευταία ενημέρωση 1/4/2021 7:31 πμ

Θέμα

 • Το στεγνωτήριο δίνει ένα κακό αποτέλεσμα στεγνώματος.
 • Τα ρούχα δεν στεγνώνουν στο στεγνωτήριο μου.
 • Τα ρούχα μου δεν είναι στεγνά στο τέλος του κύκλου στεγνωτηρίου μου.

Σε σχέση με

 • Στεγνωτήριο

Επίλυση


1. Ελέγξτε τη ρύθμιση των τυπικών επιπέδων στεγνώματος όπως αναφέρεται στο εγχειρίδιο χρήσης. Για το καλύτερο αποτέλεσμα στεγνώματος, η ρύθμιση πρέπει να οριστεί σε CO_ μία φορά


2. Καθαρίστε τα νεύρα και τα βαρέλια με ξύδι καθαρισμού (μοντέλα 2011).
3. Καθαρίστε τις λωρίδες μέτρησης υγρασίας με λευκό ξύδι (2 μέταλλα, αυτά βρίσκονται στο εσωτερικό στο κάτω μέρος των Μοντέλων ανοίγματος πλήρωσης από το 2011).
4. Καθαρίστε τα φίλτρα, αφαιρέστε το χνούδι από το φίλτρο και καθαρίστε το φίλτρο κάτω από τη βρύση ζεστού νερού. Καθαρίστε τα φίλτρα με τα δάχτυλά σας. Στη συνέχεια, στεγνώστε το φίλτρο με μια πετσέτα τσαγιού.

5. Καθαρίστε το διαμέρισμα συμπυκνωτή και συμπυκνωτή του στεγνωτηρίου (Μόνο για στεγνωτήρια αντλίας θερμότητας και συμπυκνωτή).

 
Ανοιχτό στεγνωτήριο αντλίας θερμότητας χώρου συμπυκνωτήΑνοιχτό στεγνωτήριο αντλίας θερμότητας χώρου συμπυκνωτήΚαθαρισμός στεγνωτήρα αντλίας θερμότητας συμπυκνωτή
Άνοιγμα του χώρου συμπυκνωτή για το στεγνωτήριο συμπυκνωτήΣυμπυκνωτής αφαιρέστε το στεγνωτήριο συμπυκνωτήΚαθαρισμός στεγνωτήρα συμπυκνωτή συμπυκνωτή


6. Βεβαιωθείτε ότι ο εύκαμπτος σωλήνας εξαγωγής αέρα δεν είναι μπλοκαρισμένος ή διπλωμένος στο μισό (Μόνο με στεγνωτήρια αέρα εξάτμισης).
7. Ελέγξτε τη θερμοκρασία περιβάλλοντος όπου έχει ρυθμιστεί το στεγνωτήριο. Η θερμοκρασία περιβάλλοντος πρέπει να είναι μεταξύ 5 betweenC και 35˚C. Η ιδανική θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι 20˚C.
8. Επικοινωνήστε με το τμήμα σέρβις μας για ραντεβού.

Εάν οι παραπάνω προτάσεις δεν επιλύσουν το πρόβλημα, σας συνιστούμε να ζητήσετε μια επίσκεψη από έναν τεχνικό.


Αιτία

 • Εάν η ρύθμιση των τυπικών επιπέδων στεγνώματος δεν έχει ρυθμιστεί σωστά, αυτό μπορεί να προκαλέσει κακό αποτέλεσμα στεγνώματος.
 • Εάν τα νεύρα του τυμπάνου ή το τύμπανο λερωθούν χρησιμοποιώντας μαλακτικό υφάσματος κατά το πλύσιμο, μπορεί να προκαλέσει κακή αποτελέσματα στεγνώματος.
 • Όταν οι λωρίδες μέτρησης υγρασίας λερωθούν με τη χρήση μαλακτικού υφάσματος κατά το πλύσιμο, αυτό μπορεί να προκαλέσει κακό αποτέλεσμα στεγνώματος.
 • Όταν τα φίλτρα είναι βρώμικα, ο ζεστός αέρας δεν μπορεί να περάσει σωστά από τα φίλτρα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει κακό αποτέλεσμα στεγνώματος. Αυτό μπορεί να προκληθεί από τη χρήση πάρα πολύ απορρυπαντικού κατά το πλύσιμο. Ως αποτέλεσμα, ο ζεστός αέρας θα περιέχει επίσης υπολείμματα απορρυπαντικού κατά τη διάρκεια της ξήρανσης, τα οποία μπορεί στη συνέχεια να προκαλέσουν φραγή του φίλτρου.
 • Όταν ο συμπυκνωτής είναι βρώμικος, ο ζεστός αέρας δεν μπορεί να συμπυκνωθεί σωστά, λόγω ανεπαρκούς ροής αέρα, μπορεί να προκαλέσει κακό αποτέλεσμα στεγνώματος.
 • Όταν ο σωλήνας εξάτμισης αέρα είναι φραγμένος ή διπλωμένος στο μισό, ο ζεστός αέρας δεν μπορεί να αποφορτιστεί σωστά, με αποτέλεσμα κακά αποτελέσματα στεγνώματος.
 • Εάν η θερμοκρασία περιβάλλοντος είναι πολύ χαμηλή, ο χρόνος στεγνώματος θα είναι μεγαλύτερος (σε θερμοκρασίες μεταξύ 10˚C και 15˚C ο χρόνος στεγνώματος μπορεί να παραταθεί κατά 30% και σε θερμοκρασίες μεταξύ 5˚C και 10˚C ο χρόνος στεγνώματος μπορεί να είναι να αυξηθεί έως και 50%.