Ελαχιστοποιήστε τη σπατάλη τροφίμων ζεσταίνοντας ξανά το φαγητό της προηγούμενης ημέρας με τη λειτουργία Steam Regeneration. Χρησιμοποιείται η ιδανική ποσότητα ατμού για να ζεσταθεί και να ζωντανέψει ξανά το φαγητό, χωρίς να στεγνώσει. Σε αντίθεση με τους φούρνους μικροκυμάτων, ο ατμός διεισδύει ομοιόμορφα, διατηρώντας το χρώμα, τα θρεπτικά συστατικά και τη γεύση του φαγητού.

Σύνθετη μαγειρική, εξαιρετικά αποτελέσματα

Η λειτουργία Steamify® κάνει ακόμα πιο εύκολη τη δημιουργία νόστιμων πιάτων. Εισαγάγετε τη θερμοκρασία μαγειρέματος που συνήθως χρησιμοποιείτε και ο φούρνος ρυθμίζει αυτόματα τις ρυθμίσεις.

Ο πολυλειτουργικός φούρνος 900 SteamPro με Steamify® κάνει εύκολο το μαγείρεμα, το ψήσιμο γλυκών και κρεάτων, καθώς και το μαγείρεμα με ατμό, με απόλυτη ακρίβεια.

φαγητό
Σειρά εντοιχιζόμενων συσκευών Electrolux

Δημιουργήστε αποτελέσματα επιπέδου εστιατορίου, εύκολα, με ατμό.

Hands-free στην κουζίνα

Ο φούρνος SteamPro με Steamify® παρέχει νέα επίπεδα λειτουργικότητας και ευκολίας κατά το μαγείρεμα, συμπεριλαμβανομένου του διαισθητικού φωνητικού ελέγχου όταν συνδέεται με το Google Assistant. Προσφέροντας σας ένα χέρι βοήθειας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και τα δύο δικά σας.

Για να λάβετε το δωρεάν Google Home Mini, απλώς καταχωρίστε τον νέο σας συνδεδεμένο φούρνο * της Electrolux στο productregistration.electrolux.com


* Ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις. Για περισσότερες λεπτομέρειες, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα electrolux.com/minipromo

Εξερευνήστε τους φούρνους με συνδεσιμότητα.

Google Assistant
Speaking with google

Φούρνος SteamPro

Η σειρά φούρνων PRO σας επιτρέπει να υιοθετήσετε πιο πολύπλοκα στυλ μαγειρέματος στην κουζίνα.