Σχετικά με την Electrolux

Σχετικά με την Electrolux

For better living. Designed in Sweden.

Βασισμένοι στις σουηδικές μας αξίες και σε μια βιώσιμη σχέση με τη φύση, σχεδιάζουμε με ένα σαφή σκοπό. Κάνουμε ό,τι μπορούμε για να φροντίσουμε για την υγεία του πλανήτη μας για τις μελλοντικές γενιές. Πέρα από το να δημιουργούμε γευστικές εμπειρίες, να φροντίζουμε τα ρούχα και να διατηρούμε ένα άνετο σπίτι. Βοηθάμε επίσης τους ανθρώπους να ζουν καλύτερα, ώστε να μπορούν να εξερευνήσουν περισσότερα.

Ένας αιώνας καλύτερης ζωής

Η Electrolux δημιουργεί προϊόντα που προσφέρουν μια καλύτερη ζωή εδώ και 100 χρόνια. Είμαστε υπερήφανοι για αυτό που επιτύχαμε και δεν σταματάμε εκεί. Ανακαλύψτε τις τωρινές και μελλοντικές μας δεσμεύσεις στο πλαίσιο του Προγράμματος Καλύτερη Ζωή.

Διαμορφώνοντας μια καλύτερη ζωή

Η προσέγγισή μας για την αειφορία είναι ενσωματωμένη στο σκοπό της εταιρίας μας "Διαμορφώνοντας μια καλύτερη ζωή". Θέλουμε να κάνουμε μια αλλαγή προς το καλύτερο, όντας η κορυφαία εταιρεία οικιακών συσκευών στον κόσμο και κάνοντας καθημερινά μια θετική διαφορά τόσο στη ζωή των ανθρώπων όσο και στον πλανήτη μας. 

Επαγγελματική εμπειρία

Η 100ετή πείρα μας και η πλούσια κληρονομιά που αποκομίσαμε ικανοποιώντας τις υψηλές απαιτήσεις των επαγγελματιών σεφ, μας προσέφεραν μια τεχνογνωσία που ενσωματώνουμε στα προϊόντα μας, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο την κουζίνα σας στο σπίτι.

Σουηδικές αξίες

Ιδρυθήκαμε στη Σουηδία το 1919 και πιστεύουμε στη δημιουργία εμπειριών που διαμορφώνονται από τον τρόπο που ζούμε. Βασισμένοι στις σουηδικές μας αξίες και σε μια βιώσιμη σχέση με τη φύση, σχεδιάζουμε με ένα σαφή σκοπό. Αυτό συμβαίνει σε όλα όσα κάνουμε. Από τη φροντίδα και τη σωστή διατήρηση των ρούχων σας, στο σχεδιασμό διαισθητικών κουζινών που εστιάζουν στη χαρά της γεύσης και στη βελτίωση της ευημερίας στο σπίτι σας.