Βραβεία και Διακρίσεις

ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η συνεχής προσπάθειά μας να διαμορφώσουμε τη ζωή των καταναλωτών προς το καλύτερο έχει αναγνωριστεί από ανεξάρτητα ινστιτούτα και διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες. Δείτε παρακάτω κάποια από τα βραβεία που μας δόθηκαν. 

Η Electrolux βραβεύτηκε ως top employer στην Ευρώπη.

Η Electrolux ονομάστηκε Top Employer Europe μετά την απονομή του βραβείου Top Employer για το 2019 σε πέντε από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές της - το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Το Ινστιτούτο Top Employer αναγνώρισε την Electrolux για τις εξαιρετικές συνθήκες των εργαζομένων της και για το γεγονός ότι είναι προηγμένος υπάλληλος στην Ευρώπη. Η Electrolux ξεχώρισε για τα εργαλεία επικοινωνίας, τα αναπτυξιακά της προγράμματα, τη δικτύωση, τη διαχείριση ταλέντων και την ηγεσία.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ELECTROLUX AWARDS ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΗΣ.

Πλυντήριο ρούχων AutoDose

Το πλυντήριο PerfectCare με AutoDose έχει κερδίσει το βραβείο Red Dot για τον εκπληκτικό σχεδιασμό του.

Η τεχνολογία AEG AutoDose παρέχει τον απόλυτο καθαρισμό και την καλύτερη φροντίδα για τα ρούχα, καθώς και την απομάκρυνση της ταλαιπωρίας και της εικασίας για τη χειροκίνητη δοσολογία απορρυπαντικού - γεμίζοντας το απορρυπαντικό μόνο μία φορά προσφέρει έως και 20 πλύσεις.

 

Διαβάστε περισσότερα

Πλυντήριο πιάτων QuickSelect

Το Electrolux QuickSelect Πλυντήριο Πιάτων κέρδισε Βραβείο iF Design για τον καινοτόμο προϊόντικό του σχεδιασμό. 

Το QuickSelect Πλυντήριο Πιάτων χρησιμοποιεί ένα νέο πίνακα ελέγχου. Ο χρήστης επιλέγει μέσω ενός slider το χρόνο για τον κύκλο πλύσης. Η οθόνη Ecometer δείχνει την κατανάλωση ενέργειας ως συνέπεια του χρόνου και των επιλεγμένων λειτουργιών, οδηγώντας απαλά τον χρήστη προς τον πιο βιώσιμο τρόπο χρήσης του προϊόντος.

Διαβάστε περισσότερα

ELECTROLUX AWARDS 2018

PerfectCare

Αυτό το πλυντήριο καθώς και το στεγνωτήριο σχεδιάστηκαν με τη φιλοδοξία να παρέχουν στους χρήστες ευκολία στη χρήση. Ένα μεγάλο περιστροφικό κουμπί και μια αντίστοιχη, εύκολη στην ανάγνωση επισκόπηση προγραμμάτων έχουν τοποθετηθεί με σαφήνεια δίπλα σε ένα ευδιάκριτο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Οι μεγάλες θύρες και η υψηλή θέση των λαβών διευκολύνουν τη φόρτωση και εκφόρτωση. Και παρόλο που οι συσκευές έρχονται με μια επιλογή συνδυασμών πόρτας διαφορετικών χρωμάτων και υλικών, η ταυτότητα της μάρκας διατηρείται σε όλο το φάσμα

Δήλωση της Κριτικής Επιτροπής:

Η σειρά PerfectCare χαρακτηρίζεται από έναν ελκυστικό σχεδιασμό, ο οποίος, από την άποψη των εργονομικών κριτηρίων, είναι καλά μελετημένος.

 

Διαβάστε περισσότερα