ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ

Η συνεχής προσπάθειά μας να διαμορφώσουμε τη ζωή των καταναλωτών προς το καλύτερο έχει αναγνωριστεί από ανεξάρτητα ινστιτούτα και διεθνώς αναγνωρισμένες μάρκες. Δείτε παρακάτω κάποια από τα βραβεία που μας δόθηκαν. 

Pure Q9

Η ηλεκτρική μας σκούπα Pure Q9 έχει κερδίσει το Red Dot Design Award 2020 και το iF Design Award 2020 για τον εξαιρετικό της σχεδιασμό!

Η Pure Q9 είναι η ελαφριά, ισχυρή ηλεκτρική σκούπα 2-σε-1, που έχει σχεδιαστεί για να κάνει το καθάρισμα πανεύκολο. Είναι κατασκευασμένη από ασφαλή υλικά, εμπνευσμένα από τους εσωτερικούς χώρους, για να μπορεί να συνυπάρχει αρμονικά μέσα στο σπίτι. Μία συσκευή υψηλής απόδοσης με μειωμένο ήχο. Πηγαίνει από τη φόρτιση στη χρήση και πίσω στη φόρτιση, χωρίς κόπο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιάσετε τη λαβή.

Pure D8.2

H σκούπα Pure D8.2 κέρδισε το Red Dot Design Award 2020 και το iF Design Award 2020 για τον εξαιρετικό σχεδιασμό της.

Οι επιφάνειες της Pure D8.2 είναι λείες και ματ, οι πλευρές του προφυλακτήρα έχουν υφή υφάσματος και η οθόνη έχει ίδιο χρωματικό τόνο με την υπόλοιπη συσκευή. Είναι επίσης η πιο αθόρυβη ηλεκτρική σκούπα που σχεδιάσαμε ποτέ. Ενώ παράλληλα, το 55% του προϊόντος είναι κατασκευασμένο από ανακυκλωμένα πλαστικά.

Pure A9

H Pure A9 μας έχει κερδίσει το Red Dot Design Award 2020 για τον ανώτερο σχεδιασμό της!

Εκτός από τον εξαιρετικό καθαρό αέρα, η Pure A9, εμπνευσμένη από μοντέρνα έπιπλα, υφάσματα και υλικά, έχει σκανδιναβικό σχεδιασμό που οι καταναλωτές αγαπούν να βάζουν στα σπίτια τους.

ΒΡΑΒΕΙΑ ELECTROLUX 2019

Η Electrolux βραβεύτηκε ως κορυφαίος εργοδότης στην Ευρώπη.

Η Electrolux ονομάστηκε Top Employer Europe μετά την απονομή του βραβείου Top Employer για το 2019 σε πέντε από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αγορές της - το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιταλία, την Ισπανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία. Το Ινστιτούτο Top Employer αναγνώρισε την Electrolux για τις εξαιρετικές συνθήκες των εργαζομένων της και για το γεγονός ότι είναι ένας προηγμένος εργοδότης στην Ευρώπη. Η Electrolux ξεχώρισε για τα εργαλεία επικοινωνίας, τα αναπτυξιακά της προγράμματα, τη δικτύωση, τη διαχείριση ταλέντων και την ηγεσία.

ΤΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΗΣ ELECTROLUX ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΪΟΝΤΙΚΕΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΕΣ ΤΗΣ.

Πλυντήριο ρούχων AutoDose

Το πλυντήριο PerfectCare με AutoDose έχει κερδίσει το βραβείο Red Dot για τον εκπληκτικό σχεδιασμό του.

Η τεχνολογία AEG AutoDose παρέχει τον απόλυτο καθαρισμό και την καλύτερη φροντίδα για τα ρούχα, καθώς και την απομάκρυνση της ταλαιπωρίας και της εικασίας για τη χειροκίνητη δοσολογία απορρυπαντικού - γεμίζοντας το απορρυπαντικό μόνο μία φορά προσφέρει έως και 20 πλύσεις.

 

Πλυντήριο πιάτων QuickSelect

Το Electrolux QuickSelect Πλυντήριο Πιάτων κέρδισε Βραβείο iF Design για τον καινοτόμο προϊόντικό του σχεδιασμό. 

Το QuickSelect Πλυντήριο Πιάτων χρησιμοποιεί ένα νέο πίνακα ελέγχου. Ο χρήστης επιλέγει μέσω ενός slider το χρόνο για τον κύκλο πλύσης. Η οθόνη Ecometer δείχνει την κατανάλωση ενέργειας ως συνέπεια του χρόνου και των επιλεγμένων λειτουργιών, οδηγώντας απαλά τον χρήστη προς τον πιο βιώσιμο τρόπο χρήσης του προϊόντος.

Σκούπα Pure F9

H ασύρματη σκούπα PURE F9 κέρδισε το βραβείο iF Design για τον καινοτόμο σχεδιασμό της.

Η ασύρματη ηλεκτρική σκούπα Pure F9 συνδυάζει την απόδοση μίας παραδοσιακής σκούπας με την ελευθερία μιας σκούπας stick. Η κεντρική μονάδα στη Pure F9 είναι πιο κοντά στο πάτωμα, και όχι στο χέρι, όπου θα ήταν πιο βαριά για τους χρήστες. Έτσι, δεν χρειάζεται να μεταφέρουν το βάρος της σκούπας. Το κάνει η σκούπα γι' αυτούς. Σας επιτρέπει να μετακινήσετε την κύρια μονάδα προς τη λαβή, όταν θέλετε να καθαρίσετε κάτω από χαμηλά έπιπλα.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ ELECTROLUX 2018

PerfectCare

Αυτό το πλυντήριο, καθώς και το στεγνωτήριο, σχεδιάστηκαν με τη φιλοδοξία να παρέχουν στους χρήστες ευκολία στη χρήση. Ένα μεγάλο περιστροφικό κουμπί και η εύκολη, στην ανάγνωση & αντιστοίχηση, επισκόπηση προγραμμάτων έχουν τοποθετηθεί με σαφήνεια δίπλα σε ένα ευδιάκριτο περιβάλλον εργασίας χρήστη. Οι μεγάλες θύρες και η υψηλή θέση των λαβών διευκολύνουν το γέμισμα και άδειασμα του πλυντηρίου. Παρόλο που οι συσκευές έρχονται με διαφορετικές επιλογές συνδυασμών πόρτας, χρωμάτων και υλικών, η σχεδιαστική ταυτότητα της μάρκας διατηρείται σε όλο το φάσμα.

Δήλωση της Κριτικής Επιτροπής:

Η σειρά PerfectCare χαρακτηρίζεται από έναν ελκυστικό σχεδιασμό, ο οποίος, από την άποψη των εργονομικών κριτηρίων, είναι καλά μελετημένος.