Ανακαλύψτε

Ψυγειοκαταψύκτες FreshPlus

Διατηρήστε τις αγαπημένες γεύσεις σας

Δώστε στα τρόφιμά σας μεγαλύτερη, πιο γευστική ζωή. Η τεχνολογία μας TwinTech® χρησιμοποιεί δύο συστήματα ψύξης για να διατηρεί τα υλικά σας στην ιδανική υγρασία και θερμοκρασία. Έτσι, ο αέρας στο ψυγείο σας ελέγχεται για μέγιστη φρεσκάδα. Και ο ξεχωριστός αέρας στον καταψύκτη σας είναι ξηρός για να τον διατηρεί χωρίς πάγο.

Φρεσκάδα σε κάθε ράφι

Διατηρήστε πιο γευστικά τα τρόφιμά σας για περισσότερο καιρό, όπου και αν τα τοποθετήσετε. Με το MultiFlow, επιτυγχάνεται εκπληκτική φρεσκάδα στο μπροστινό, στο πίσω και στο κάτω μέρος του ψυγείου. Εξασφαλίζει αποτελεσματική ροή του αέρα γύρω από τα τρόφιμά σας, διατηρώντας ομοιόμορφα τα επίπεδα θερμοκρασίας και υγρασίας στο ψυγείο. Έτσι, τα τρόφιμά σας εξακολουθούν να είναι νόστιμα, όταν τα χρειαστείτε. Και πετάτε λιγότερα.

Ένα φρέσκο φιλέτο σολομού πριν και μετά το μαγείρεμα
TwinTech®

Οι ψυγειοκαταψύκτες FreshPlus διατηρούν όλα σας τα τρόφιμα πιο φρέσκα για περισσότερο καιρό.

Ένα κοντινό πλάνο του ψυγείου FreshPlus της Electrolux γεμάτο με τρόφιμα σε κάθε ράφι

Αξεπέραστη φρεσκάδα

Απολαύστε ψάρι σαν να έχει μόλις αλιευθεί. Όχι από τη θάλασσα όμως, αλλά από το ψυγείο σας. Ιδανικοί για κρέας και ψάρι, οι ψυγειοκαταψύκτες FreshPlus διαθέτουν έναν ειδικό θάλαμο που αποθηκεύει τα τρόφιμα σε χαμηλότερες θερμοκρασίες. Έτσι, τα τρόφιμά σας παραμένουν στις κατάλληλες θερμοκρασίες για να ξεκλειδώσουν τις καλύτερες γεύσεις.

Τα δικά σας υλικά, με τον δικό σας τρόπο

Κάθε υλικό και κάθε φαγητό έχει θέση στο καινούργιο ψυγείο CustomFlex της Electrolux. Προσαρμόστε όπως επιθυμείτε το μοναδικό σύστημα αποθήκευσης, με καλάθια και σχάρες που αλλάζουν θέση εύκολα για τη βελτιστοποίηση του χώρου και της πρόσβασης. Φρέσκος τρόπος σκέψης, φρέσκιες γεύσεις, κάθε φορά.

Φρεσκοσερβιρισμένη σαλάτα από τον ψυγειοκαταψύκτη TwinTech της Electrolux

Σαλάτα, αλλά όχι όπως την ξέρετε

Δημιουργήστε σαλάτες τόσο φρέσκιες που θα εντυπωσιαστούν όλοι και ξεχάστε το μαραμένο, άψυχο μαρούλι. Το μεγάλο συρτάρι CrispFresh προστατεύει τη γεύση και την υφή, διατηρώντας τα φρούτα και τα λαχανικά σας σε μια ιδανική υγρασία και θερμοκρασία αποθήκευσης. Είναι τόσο μεγάλο, που ακόμα και αν αγοράσετε πολλά φρέσκα τρόφιμα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα είναι νόστιμα όταν τα χρειαστείτε.