Electrolux Kitchen Design Projects

Ως κορυφαία εταιρεία στον χώρο των οικιακών συσκευών, η οποία διαμορφώνει τις συνθήκες καθημερινής διαβίωσης προς το καλύτερο εδώ και πάνω από 100 χρόνια, οι προσπάθειές μας εστιάζουν στη δημιουργία ελκυστικών λύσεων και όμορφων εμπειριών με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ώστε η καθημερινότητα των καταναλωτών να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα, φροντίζοντας παράλληλα για την υγεία του πλανήτη μας. Θέλουμε να είμαστε κινητήριος δύναμη σε ό,τι αφορά τη διαμόρφωση μιας ευχάριστης και βιώσιμης διαβίωσης.

Εξυπηρετούμε πελάτες σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γης. Γνωρίζουμε σε βάθος τις ιδιαιτερότητες της ευρωπαϊκής αγοράς, συμπεριλαμβανομένων των προτύπων κατασκευής και σχεδίασης, των τάσεων για τον χώρο της κουζίνας, των καταναλωτών και αναλυτικών στοιχείων για τη χρησιμότητα των συσκευών.

Υλοποιήστε το επόμενο όραμά σας

Προχωρούμε ένα βήμα πιο πέρα από την παροχή οικιακών συσκευών κορυφαίας ποιότητας σε έργα κατασκευής και σχεδίασης. Αποτελεί πεποίθησή μας ότι οι ισχυρές, παγκόσμιας εμβέλειας επωνυμίες, σε συνεργασία με εξειδικευμένες κατά τόπους ομάδες, είναι οι κύριοι λόγοι για τους οποίους ο Όμιλος Electrolux έχει μακρά παράδοση ως κορυφαίος πάροχος στον επιχειρηματικό κλάδο της εργολαβικής σε πολλές χώρες. Η κληρονομιά της σκανδιναβικής σχεδίασης, οι καινοτόμες λύσεις μας, η βαθιά κατανόηση των καταναλωτικών αναγκών και των τάσεων στον χώρο της κουζίνας, καθώς και η εξειδίκευσή μας στις κατά τόπους απαιτήσεις, μας καθιστούν τον ιδανικό συνεργάτη για να δώσουμε πνοή στο όραμά σας.

Λύσεις κουζίνας με σύμβαση ολοκληρωμένων υπηρεσιών

Παρέχουμε τις πιο εξατομικευμένες και ολοκληρωμένες λύσεις κουζίνας για κάθε τύπο κατασκευαστικού, αρχιτεκτονικού και σχεδιαστικού έργου. Από υπερπολυτελή και πολύπλοκα σχέδια έως τις πιο απλές διατάξεις, έχουμε την ιδανική επιλογή οικιακών συσκευών που καλύπτουν κάθε πιθανή προσδοκία.

Έργα παγκόσμιας κλίμακας

Χάρη στην παρουσία του Ομίλου Electrolux σε περισσότερες από 150 χώρες, έχουμε τη δυνατότητα να υλοποιούμε έργα σε εθνικό ή διεθνές επίπεδο. Χάρη στην κληρονομιά μας, τη βαθιά γνώση μας στη σχεδίαση και την κατασκευή οικιακών συσκευών, αλλά και τη μακρά εμπειρία μας στον εργολαβικό κλάδο, έχουμε όλα τα απαιτούμενα διαπιστευτήρια για να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις για τον χώρο της κουζίνας.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε με το επόμενο έργο σας;

Η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε το όραμά σας σε κάτι πραγματικά αξιόλογο.

Ειδήσεις

Η απόλυτη πηγή για όλες τις εξελίξεις στον κόσμο του Electrolux Kitchen Design. Εδώ θα βρίσκετε τις πιο πρόσφατες ενημερώσεις για τις συνεργασίες μας, για την πρόοδο των έργων, για τις προσπάθειες στο κομμάτι της βιωσιμότητας και για τις καινοτομίες σε υπηρεσίες και προϊόντα.

Έτοιμοι να ξεκινήσετε με το επόμενο έργο σας;

Η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε το όραμά σας σε κάτι πραγματικά αξιόλογο.

Ολοκληρωμένες λύσεις κουζίνας

Στην Electrolux, εδώ και πάνω από 100 χρόνια, βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή των καινοτομιών για οικιακές συσκευές. Θεωρούμε ότι είμαστε ειδήμονες στις απαιτήσεις της καθημερινότητας και έχουμε συλλέξει μεγάλο πλούτο γνώσεων για τον τρόπο χρήσης των οικιακών συσκευών, από το Τόκιο μέχρι τη Λίμα και από τη Στοκχόλμη μέχρι το Γιοχάνεσμπουργκ. Προσφέρουμε λύσεις κουζίνας με σύμβαση ολοκληρωμένων υπηρεσιών για κατασκευαστικά και σχεδιαστικά έργα. Από τις πιο πολυτελείς στις πιο απλές, κλασικές επιλογές, έχουμε τη γνώση αλλά και τα προϊόντα για να σας προσφέρουμε την ιδανική επιλογή.

Ευρύ φάσμα οικιακών συσκευών

Από συσκευές για την κουζίνα, το πλύσιμο των ρούχων μέχρι και το καθημερινό ευ ζην, η γκάμα που διαθέτουμε είναι πλήρης και εκτενής. Στην Electrolux, δημιουργούμε και σχεδιάζουμε premium συσκευές που ανταποκρίνονται και στο πιο απαιτητικό έργο. Επιπλέον, γνωρίζουμε σε βάθος τις μαγειρικές τάσεις και κατανοούμε τις διαφορές όσον αφορά τη μαγειρική φιλοσοφία μεταξύ των χωρών της Ευρώπης. Έτσι, είμαστε ο ιδανικός συνεργάτης για το κατασκευαστικό έργο σας.

BIMObjects

Η Electrolux παρέχει την πιο πλήρη συλλογή οικιακών συσκευών στην πλατφόρμα BIMObject. Έτσι, η σχεδιαστική και κατασκευαστική διαδικασία πραγματοποιείται με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα, με υψηλότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά σε κάθε στάδιο, από τη σχεδίαση μέχρι την ολοκληρωμένη κουζίνα.

Οι καλύτερες εγκαταστάσεις στην κατηγορία

Αποτελεί δέσμευσή μας η προσφορά της καλύτερης εμπειρίας εγκατάστασης στην κατηγορία για τους πελάτες μας. Μέσα από διαρκείς καινοτομίες, απλοποιούμε όσο το δυνατόν περισσότερο την εγκατάσταση για τις εντοιχισμένες συσκευές κουζίνας, όπως φούρνους, εστίες, πλυντήρια πιάτων και ψυγεία. Παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας είναι η λύση PerfectFit, κατά την οποία οι υπεύθυνοι για την εγκατάσταση εκτελούν γρήγορα, εύκολα και με ακρίβεια τη διαδικασία, με έως και 25% λιγότερα βήματα εγκατάστασης, χρησιμοποιώντας μόνο ένα κατσαβίδι Torx.

Κατεβάστε την εφαρμογή Electrolux Installer

Η εφαρμογή Electrolux Installer, η οποία διατίθεται αποκλειστικά για επαγγελματίες εγκατάστασης συσκευών, προσφέρει τον πιο γρήγορο και πιο κατανοητό τρόπο για την εγκατάσταση συσκευών Electrolux και AEG.

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΤΟ APP STORE >

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΣΤΟ PLAY STORE >

Παγκόσμια επιτυχία, τοπική εξειδίκευση

Αποστολή μας είναι να είμαστε ο συνεργάτης της επιλογής σας για το έργο σας, παρέχοντάς σας τις καλύτερες στην κατηγορία τους καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες. Η επιτυχία μας οφείλεται στη διάθεση μιας ευρείας γκάμας οικιακών συσκευών και στη συνεργασία με ομάδες ειδικών που γνωρίζουν καλά την τοπική αγορά. Η ιστορία δείχνει ότι ο Όμιλος Electrolux έχει μακρά ιστορία ως κορυφαίος πάροχος στις εργολαβικές συνθέσεις κουζίνας στον κατασκευαστικό κλάδο, σε πολλές αγορές ανά τον κόσμο.

17
Χώρες
5
Ηπείρους

Έτοιμοι να ξεκινήσετε με το επόμενο έργο σας;

Η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να σας βοηθήσει να μεταμορφώσετε το όραμά σας σε κάτι πραγματικά αξιόλογο.

Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε;

Η ομάδα των ειδικών μας είναι εδώ για να μεταμορφώσετε τις φιλοδοξίες σας σε κάτι πραγματικά αξιόλογο.

Η ομάδα των ειδικών μας είναι έτοιμη να σας βοηθήσει

Οι τοπικές ομάδες υπηρεσιών έργων και υπηρεσιών B2B είναι πάντα στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν, σε όποια χώρα του κόσμου και αν βρίσκεστε, στο πλαίσιο των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων μας.