Οδηγός Αγοράς

Βρείτε την ιδανική εστία για εσάς

Τύπος Εστίας

Επαγωγή– Αξιοποιήστε στο έπακρο τις γαστρονομικές δεξιότητές σας - σε ένα φλας. Οι επαγωγικές εστίες θερμαίνονται γρήγορα και έχουν μεγάλη απόκριση που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με αυτοπεποίθηση τεχνικές όπου η σωστή θερμοκρασία είναι ζωτικής σημασίας.

Μαγειρική

Γρήγορες συνταγέςΠιάτα ζυμαρικών, τηγανητά κτλ. Προτιμάται μια γρήγορη εστία μαγειρέματος. Επιλέξτε μια εστία επαγωγής με ένα ενισχυτικό ισχύος για να επιταχύνετε το μαγείρεμα. 

Προηγμένες τεχνικές - Μια εστία επαγωγής θα σας δώσει τον ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας για να αντιμετωπίσετε προηγμένες τεχνικές με σιγουριά.

Μεγάλες κατσαρόλες ή βραστά – Οι εστίες επαγωγής με ευέλικτες ζώνες σάς επιτρέπουν να συγχωνεύσετε δύο ανεξάρτητες ζώνες σε μια μεγαλύτερη για να χωρέσετε μεγαλύτερες κατσαρόλες και σκεύη.

Καθαρισμός Εστιών

Επαγωγικές εστίες –  Η τεχνολογία επαγωγής θερμαίνει τηγάνια και τα τρόφιμα σε αυτά, αλλά τίποτα άλλο. Η επιφάνεια γύρω από τα τηγάνια παραμένει δροσερή. Έτσι, τίποτα δεν καίγεται, και η κομψή, επίπεδη επιφάνεια διευκολύνει τον καθαρισμό.

Ασφάλεια

Επαγωγή – Η επαγωγή θερμαίνει μόνο τα τηγάνια και τα τρόφιμα μέσα σε αυτά, αλλά τίποτα άλλο - η γύρω επιφάνεια παραμένει δροσερή και ασφαλής στην αφή. Ο πίνακας ελέγχου μπορεί επίσης να κλειδωθεί για να αποφευχθεί η ακούσια ενεργοποίηση. 

 

Βρείτε τη συσκευή που σας ταιριάζει

Όπως και αν σας αρέσει να μαγειρεύετε είτε πρόκειται για δείπνο για δύο, για ένα γεύμα μόνο για εσάς ή για μια συγκέντρωση στο σπίτι με πολλούς φίλους, η Electrolux διαθέτει μια εστία που είναι κατάλληλη για εσάς. 

Η σειρά Sense

Οι εστίες της σειράς Sense είναι ο νέος σας βοηθός στην κουζίνα. Μην αφήνετε τίποτα να σας περιορίζει όταν μαγειρεύετε - δε χρειάζεται να υποθέτετε αν το τηγάνι ή το λάδι είναι στη σωστή θερμοκρασία και να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις με την εστία επαγωγής SenseFry®. Εσείς απλά επιλέξτε τα τρόφιμα και τον επιθυμητό τρόπο μαγειρικής.

Μαγειρέψτε εύκολα με ακρίβεια 

Γνωρίστε τον νέο σας sous chef, την επαγωγική εστία SensePro® σειρά 900. Ένας ασύρματος αισθητήρας τροφίμων μετράει τη θερμοκρασία του πυρήνα και επικοινωνεί αυτός με την εστία ώστε να μπορείτε να βράζετε, να τηγανίζετε, να σιγοβράζετε και να κάνετε ακόμα και sous-vide με αυτοπεποίθηση. Για αποτελέσματα ποιότητας εστιατορίου, κάθε φορά. 

Εστία SensePro® σειρά 900

Εστία SensePro® σειρά 900

 • Απολαύστε ακριβή αποτελέσματα με τον αισθητήρα τροφίμων
 • Ελέγξτε την εστία σας με μια διαισθητική οθόνη αφής
 • Το Flexibridge προσαρμόζεται σε πιάτα διαφορετικού μεγέθους
 • Hob2Hood® για απόλυτη άνεση
 • Κάθε ζώνη χωριστά χρονομετρημένη

 

 • προσαρμόζοντας τη θερμοκρασία στην οθόνη αφής
  Οθόνη Αφής

  Απολαύστε μια διαισθητική εμπειρία με την πλήρη έγχρωμη οθόνη αφής. Επιλέξτε το φαγητό που θέλετε να μαγειρέψετε και η εστία εμφανίζει ζωντανή ανατροφοδότηση για κάθε ζώνη, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε αβίαστα τη διαδικασία μαγειρέματος. Παρέχει ακόμη και οδηγίες βήμα προς βήμα, για άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.

 • μαγειρεύοντας φαγητό στην εστία
  FlexiBridge

  Η λειτουργία FlexiBridge στην επαγωγική εστία κάνει το μαγείρεμα πιο βολικό. Οι τρεις επιλογές διάταξης παρέχουν μεγαλύτερη ευελιξία όταν χρησιμοποιείτε μια ποικιλία κατσαρολικών και τηγανιών ταυτόχρονα. Επιλέξτε δύο ζώνες μεσαίου μεγέθους, μια μικρή και μια μεγάλη ή ένα επιπλέον μεγάλο για άλλα σκεύη grill.

 • Hob2Hood®

  Η λειτουργία Hob2Hood® συνδέει ασύρματα την εστία σας με τον απορροφητήρα σας. Ξεκινήστε το μαγείρεμα και ο απορροφητήρας θα προσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις, παρέχοντας την καλύτερη απορρόφηση με βάση την ισχύ που επιλέχθηκε στην εστία. Κάνει τη σκληρή δουλειά, ώστε να μπορείτε εσείς να εστιάσετε το μυαλό σας - και τα χέρια σας - στη μαγειρική σας. 

 • χρονοδιακόπτης σε εστία κουζίνας
  Ανεξάρτητοι χρονοδιακόπτες ζωνών

  Το μαγείρεμα πολλαπλών πιάτων μπορεί να είναι σύνθετο, αλλά το να ορίσετε χρονοδιακόπτες δε θα έπρεπε να είναι. Ορίστε μεμονωμένους χρονοδιακόπτες για κάθε ζώνη μαγειρέματος και όταν τελειώσει ο χρονομετρητής, η εστία σβήνει αυτόματα. Είναι μια έξυπνη βοήθεια, ώστε κάθε γεύμα σας να ολοκληρώνεται εύκολα.

Νόστιμες δημιουργίες, κάθε φορά.

 την επαγωγική εστία SenseFry® σειράς 800, δε χρειάζεται να μαντεύετε πια. Ο αισθητήρας τηγανίσματος διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία στην επιφάνεια του σκεύους. Δεν χρειάζεται πλέον να μαντέψετε και να προσαρμόζετε τις ρυθμίσεις. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε απόλυτα ομοιόμορφες τηγανίτες και ζουμερές μπριζόλες στο σπίτι, χωρίς κόπο. 

Εστία SenseFry® σειρά 800

Εστία SenseFry® σειρά 800

 • Αφαιρέστε τις εικασίες με τον Αισθητήρα Τηγανίσματος
 • Συγχώνευση ζωνών για περισσότερο χώρο μαγειρικής με τη λειτουργία Bridge
 • Hob2Hood® για απόλυτη άνεση
 • Ελέγξτε την εστία σας με μια διαισθητική οθόνη αφής
 • Ξεχωριστή χρονομέτρηση για κάθε ζώνη
 • μαγειρεύοντας φαγητό σε τηγάνι
  Λειτουργία Bridge

  Η λειτουργία Bridge σας επιτρέπει να συνδυάσετε δύο ξεχωριστές ζώνες μαγειρέματος για να δημιουργήσετε μια ενιαία μεγάλη επιφάνεια. Με τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας και χρόνου αυτομάτως ευθυγραμμισμένες, είναι ιδανικές για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα plancha grill ή τις κατσαρόλες ψησίματος.

 • Hob2Hood®

  Η λειτουργία Hob2Hood® συνδέει ασύρματα την εστία σας με τον απορροφητήρα σας. Ξεκινήστε το μαγείρεμα και ο απορροφητήρας θα προσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις, παρέχοντας την καλύτερη απορρόφηση με βάση την ισχύ που επιλέχθηκε στην εστία. Κάνει τη σκληρή δουλειά, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε το μυαλό σας - και τα χέρια σας - στη μαγειρική σας.

   

 • προσαρμόζοντας τη θερμοκρασία στην εστία κουζίνας
  Οθόνη Αφής

  Απολαύστε μια διαισθητική εμπειρία με την έγχρωμη οθόνη αφής. Επιλέξτε το φαγητό που θέλετε να μαγειρέψετε και η εστία εμφανίζει ζωντανή ανατροφοδότηση για κάθε ζώνη, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε αβίαστα τη διαδικασία μαγειρέματος. Παρέχει ακόμη και οδηγίες βήμα προς βήμα, για άριστα αποτελέσματα κάθε φορά.

 • Χρονοδιακόπτης στην εστία
  Ζώνες με ξεχωριστούς χρονοδιακόπτες

  Το μαγείρεμα πολλαπλών πιάτων μπορεί να είναι σύνθετο, αλλά το να ορίσετε χρονοδιακόπτες δε θα έπρεπε να είναι. Ορίστε ξεχωριστούς χρονοδιακόπτες για κάθε ζώνη μαγειρέματος και όταν τελειώσει ο χρονοδιακόπτης, η εστία σβήνει αυτόματα. Είναι μια έξυπνη βοήθεια, ώστε κάθε γεύμα να ολοκληρώνεται εύκολα.

Επικεντρωθείτε στη δημιουργία, αφήστε σε εμάς το βράσιμο του νερού

Η επαγωγική εστία SenseBoil® σειράς 600 φροντίζει για το νερό που βράζει. Προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας αξιολογώντας το πότε το νερό είναι κοντά στο σημείο βρασμού και μειώνει τις αυξανόμενες φυσαλίδες σε σταθερό σιγοβράσιμο. Έτσι, μπορείτε να επικεντρωθείτε στη δημιουργία νόστιμων πιάτων αντί να παρακολουθείτε το βράσιμο του νερού.

Εστία SenseBoil® σειρά 600

Εστία SenseBoil® σειρά 600

 • Βράζοντας νερό, υπό έλεγχο του Αισθητήρα Βρασμού
 • Hob2Hood® για απόλυτη άνεση
 • Άμεση πρόσβαση, άμεσος έλεγχος
 • Προσαρμοσμένο στο μέγεθος των τηγανιών σας με Infinite ζώνες
 • Έντονη θερμότητα, άμεσα
 • κατσαρόλα που βράζει
  Hob2Hood®

  Η λειτουργία Hob2Hood® συνδέει ασύρματα την εστία σας με τον απορροφητήρα σας. Ξεκινήστε το μαγείρεμα και ο απορροφητήρας θα προσαρμόσει αυτόματα τις ρυθμίσεις, παρέχοντας την καλύτερη απορρόφηση με βάση την ισχύ που επιλέχθηκε στην εστία. Κάνει τη σκληρή δουλειά, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε το μυαλό σας - και τα χέρια σας - στη μαγειρική σας.

 • ψηφιακή οθόνη στην εστία
  Άμεση Πρόσβαση

  Τα χειριστήρια άμεσης πρόσβασης σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε άμεσα τις ρυθμίσεις θερμότητας στην εστία σας. Απλώς πρέπει να πατήσετε μία φορά για να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία. Για άμεσο, εύκολο έλεγχο της εστίας.

 • Ζώνες Μαγειρέματος Infinite

  Οι Infinite ζώνες μαγειρέματος προσαρμόζονται στο μέγεθος των μαγειρικών σκευών μόλις καλύπτονται. Οι ζώνες προσφέρουν συνολική κάλυψη, ανεξάρτητα από το μέγεθος της κατσαρόλας σας, παρέχοντας θερμότητα χωρίς απώλεια απόδοσης. Απολαύστε το ακριβές και αποτελεσματικό μαγείρεμα με τις ζώνες που αυτο προσαρμόζονται στο μέγεθος του σκεύους.

 • νερό που βράζει σε κατσαρόλα
  PowerBoost

  Ενεργοποιήστε τη λειτουργία PowerBoost για μια άμεση ροή θερμότητας κατά τη διάρκεια του μαγειρέματος. Είναι ιδανικό για να γίνουν τα πιάτα έτοιμα πιο γρήγορα. Μπορείτε να βράσετε νερό πιο γρήγορα από ποτέ, και να έχετε το τηγάνι έτοιμο για σοτάρισμα όταν το χρειάζεστε.

   

Τρεις ιδανικές προτάσεις

Γνωρίστε τον νέο σας sous chef, την επαγωγική εστία 900 SensePro® . Ένας ασύρματος αισθητήρας θερμοκρασίας μετράει τη θερμοκρασία του πυρήνα και επικοινωνεί με την εστία ώστε να μπορείτε να βράζετε, να τηγανίζετε, να σιγοβράζετε και να μαγειρεύετε ακόμη και sous vide με σιγουριά

Δεν χρειάζεται πλέον να μαντεύετε με τις Επαγωγικές Εστίες 800 SenseFry®. Ο αισθητήρας τηγανίσματος διατηρεί τη σωστή θερμοκρασία σε όλη την επιφάνεια του σκεύους. Δεν χρειάζεται πλέον να μαντεύετε ούτε και να αλλάζετε ρυθμίσεις

Οι επαγωγικές εστίες Sense Boil προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις θερμοκρασίας καταλαβαίνοντας πότε το νερό φτάνει στο σημείο βρασμού και μειώνουν τις φυσαλίδες που ανεβαίνουν αλλάζοντας τη κατάσταση της εστίας σε σιγοβράσιμο