Επιλέξτε στεγνωτήριο PerfectCare

Μοναδική φροντίδα στεγνώματος για την γκαρνταρόμπα σας. Πρωτόγνωρα αποτελέσματα στεγνώματος με τα στεγνωτήρια PerfectCare.

 

Η καλύτερη στην κατηγορία ενεργειακή αξιολόγησή μας A+++

Τα στεγνωτήρια Ecoline της Electrolux έχουν την καλύτερη ενεργειακή απόδοση για την εταιρεία μας με την καλύτερη στην κατηγορία αξιολόγηση A+++, εξοικονομώντας έως 68%* περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τα κλασικά στεγνωτήρια. Ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι ή το μαλλί, προστατεύονται από τυχόν συρρίκνωση χάρη στο στέγνωμα σε χαμηλή θερμοκρασία.**


Στέγνωμα με φροντίδα και εξοικονόμηση ενέργειας

Τα στεγνωτήρια της Electrolux χρησιμοποιούν έως 68% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τα κλασικά στεγνωτήρια¹ και σας βοηθούν να στεγνώνετε όλα τα αγαπημένα σας ρούχα: τα μάλλινα δεν θα μαζέψουν², τα μεταξωτά δεν θα ξεχειλώσουν³, τα πουπουλένια μπουφάν θα παραμείνουν αφράτα και ζεστά⁴ και τα ρούχα outdoor θα ανακτήσουν τα αδιάβροχα χαρακτηριστικά τους⁵.

 

 

 • Home appliances in lifestyle environment.
  Εξοικονομήστε ενέργεια με την τεχνολογία αντλίας θερμότητας⁶

  Το σύστημα DelicateCare προσαρμόζει τη θερμοκρασία⁶ και την κίνηση του κάδου για το πλύσιμο ευαίσθητων υφασμάτων. Αυτό σημαίνει ότι τα μάλλινα δεν μαζεύουν, τα μεταξωτά δεν χάνουν το σχήμα τους και τα αδιάβροχα είδη διατηρούν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους.

 • Τα ρούχα δεν μαζεύουν. Δεν χάνουν το σχήμα τους.
  Τα ρούχα δεν μαζεύουν. Δεν χάνουν το σχήμα τους.⁷

  Το σύστημα DelicateCare προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου για το πλύσιμο ευαίσθητων υφασμάτων. Αυτό σημαίνει ότι τα μάλλινα δεν μαζεύουν, τα μεταξωτά δεν χάνουν το σχήμα τους και τα αδιάβροχα είδη διατηρούν τα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους.⁷

 • Διατηρήστε την αφράτη αίσθηση και ζεστασιά με το 3DSense
  Διατηρήστε την αφράτη αίσθηση και ζεστασιά με το 3DSense⁸

  Η τεχνολογία 3Dsense σαρώνει σε βάθος τα υφάσματα και προσαρμόζει αυτόματα τις ρυθμίσεις της για ομοιόμορφα αποτελέσματα. Όλα τα ρούχα της ντουλάπας σας, ακόμα και τα πουπουλένια μπουφάν, προστατεύονται, διατηρώντας τα χαρακτηριστικά ζεστασιάς έως και 30% καλύτερα σε σχέση με το στέγνωμα στον αέρα.

Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΜΑΣ

Σύστημα 900 CycloneCare

EW9H378S

Το CycloneCare με τεχνολογία 3DSense περιποιείται τα ρούχα της ντουλάπας σας με μοναδική φροντίδα, σε κάθε κύκλο. Πλέον, μπορείτε να στεγνώνετε ομοιόμορφα και με απόλυτη σιγουριά ευαίσθητα μεταξωτά πουκάμισα, ζεστά μάλλινα πουλόβερ και χοντρά μπουφάν.

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

Σύστημα 800 DelicateCare

EW8HS259S

Το σύστημα DelicateCare ρυθμίζει τη σωστή θερμοκρασία για το ρούχο, ενώ η κίνηση του κάδου προσαρμόζεται στο εκάστοτε ύφασμα. Αυτό συνεπάγεται σωστή περιποίηση για τα ρούχα, ακόμα και για όσα δεν θα φανταζόσασταν ποτέ ότι θα βάζατε στο στεγνωτήριο.

Η σειρά μας

Μοναδικοί αισθητήρες πραγματοποιούν σάρωση βαθιά μέσα στα υφάσματα για ομοιόμορφο στεγνό αποτέλεσμα.
 • Σύστημα SensiCare
 • Σύστημα GentleCare
 • Συνδεσιμότητα*
 • Σύστημα DelicateCare
 • CycloneCare - 3DSense
Οι κύκλοι προσαρμόζονται στα υφάσματα για να διατηρηθεί η κατάσταση και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους
 • Σύστημα SensiCare
 • Σύστημα GentleCare
 • Συνδεσιμότητα*
 • Σύστημα ατμού DelicateCare*
 • Σύστημα DelicateCare

*Διαθέσιμο σε επιλεγμένα μοντέλα

Έξυπνη φροντίδα για τα ρούχα

Όταν ο χειρισμός της συσκευής γίνεται μέσω εφαρμογής, αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να ψάξετε ξανά στο Google για ιδανικούς τρόπους πλυσίματος και στεγνώματος των ρούχων σας. Η εφαρμογή My Electrolux Care συνιστά το πιο κατάλληλο πρόγραμμα για τα ρούχα σας και στέλνει απευθείας την εντολή στη συσκευή σας.

 

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα στεγνωτήριά μας

Προτού επιλέξετε το κατάλληλο στεγνωτήριο, καλό είναι να γνωρίζετε ότι τα στεγνωτήρια έχουν διαφορετικές λειτουργίες και εξειδικευμένα χαρακτηριστικά. Χάρη στη βοήθεια ειδικών προγραμμάτων και τεχνολογιών, ένα στεγνωτήριο μπορεί να σας βοηθήσει με την πιο ήπια περιποίηση των ρούχων σας. Εξερευνήστε τον οδηγό αγοράς μας και θα σας βοηθήσουμε να βρείτε το κατάλληλο στεγνωτήριο για τις δικές σας ανάγκες.

 

Make it Last

Ο τρόπος με τον οποίο μεταχειριζόμαστε τα ρούχα μας έχει σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Πεποίθησή μας είναι ότι φροντίζοντας τα ρούχα μας σήμερα, κάνουμε βήματα για ένα πιο βιώσιμο αύριο. Χαρίστε στα ρούχα σας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με τη σειρά Electrolux PerfectCare.

¹68%: Υπολογισμός που έγινε με σύγκριση της ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας του στεγνωτηρίου μας 8 κιλών με αντλία θερμότητας (ενεργειακή κλάση A+++) με το στεγνωτήριό μας 8 κιλών με συμπύκνωση υδρατμών (ενεργειακή κλάση B). 
²Ισάξιο με το στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια.
³Εξίσου καλό με το στέγνωμα στον αέρα.
⁴Αποκαθιστά την αδιαβροχότητα καλύτερα από το στέγνωμα στον αέρα.
⁵Αποκαθιστά την αδιαβροχότητα καλύτερα από το στέγνωμα στον αέρα
⁶Υπολογισμός που έγινε με σύγκριση της ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας του στεγνωτηρίου μας 8 κιλών με αντλία θερμότητας (ενεργειακή κλάση A+++) με το στεγνωτήριό μας 8 κιλών με συμπύκνωση υδρατμών (ενεργειακή κλάση B).
⁷Ισάξιο με το στέγνωμα μάλλινων σε επίπεδη επιφάνεια. Για τα μεταξωτά εξίσου καλό με το στέγνωμα στον φυσικό αέρα. Αποκαθιστά την αδιαβροχότητα καλύτερα από το στέγνωμα στον αέρα για τα ρούχα outdoor.
⁸Βάσει εξωτερικής δοκιμής θερμοαντίστασης για είδη που στεγνώνουν με τεχνολογία 3DScan, με εκτέλεση σύμφωνα με το ISO 11092.