Στεγνωτήρια

Με ένα στεγνωτήριο της Electrolux μπορείτε να στεγνώσετε τα ρούχα σας με ασφάλεια, ακόμα και τα ευαίσθητα όπως τα μάλλινα. Ένα στεγνωτήριο με τεχνολογία Electrolux DelicateCare προσαρμόζει τον κύκλο σε κάθε ύφασμα για την καλύτερη δυνατή απόδοση στεγνώματος και φροντίδα, ακόμα και στα μάλλινα. Η τεχνολογία βελτιώνει την ταχύτητα και την περιστροφή του κάδου διατηρώντας τα ρούχα σας εφαπτόμενα στα τοιχώματα του κάδου και ελαχιστοποιώντας τα ζαρώματα.

Make it Last

Ο τρόπος με τον οποίο μεταχειριζόμαστε τα ρούχα μας έχει σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Πεποίθησή μας είναι ότι φροντίζοντας τα ρούχα μας σήμερα, κάνουμε βήματα για ένα πιο βιώσιμο αύριο. Χαρίστε στα ρούχα σας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με τη σειρά Electrolux PerfectCare.

Διαβάστε περισσότερα

Στεγνωτήριο PerfectCare 900 με σύστημα CycloneCare

Καινοτόμο Σύστημα CycloneCare για ομοιόμορφο στέγνωμα των ρούχων σας.

PerfectCare 900 CycloneCare

PerfectCare 900 CycloneCare

  • Σύστημα CycloneCare : διασφαλίζει το ομοιόμορφο και απαλό στέγνωμα ρούχων στον αέρα.
  • Σύστημα DelicateCare: οι κύκλοι προσαρμόζονται στα υφάσματα για να διατηρηθεί η κατάσταση και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους.
  • Εφαρμογή My Electrolux Care: στείλτε ειδικά προσαρμοσμένες ρυθμίσεις κύκλου απευθείας στο στεγνωτήριό σας για καλύτερη φροντίδα των ρούχων σας.

Στεγνωτήριο PerfectCare 800 με Σύστημα DelicateCare

Το Σύστημα DelicateCare προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση για να δοθεί ακριβώς η σωστή φροντίδα. Για τη διατήρηση της ποιότητας των ρούχων σας. Στεγνώστε μάλλινα χωρίς συρρίκνωση* και χωρίς απώλεια σχήματος.

*Χωρίς συρρίκνωση στα μάλλινα, σε σύγκριση με το στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια.

PerfectCare 800 με DelicateCare

PerfectCare 800 με DelicateCare

  • Σύστημα DelicateCare: οι κύκλοι προσαρμόζονται στα υφάσματα για να διατηρηθεί η κατάσταση και τα λειτουργικά χαρακτηριστικά τους.
  • Σύστημα SmartSense: στέγνωμα ακριβείας για κάθε φορτίο.
  • Σύστημα GentleCare: τα ρούχα στεγνώνουν στη μισή θερμοκρασία.

Βρείτε το ιδανικό στεγνωτήριο για εσάς

Υπάρχουν πολλές παράμετροι που θα πρέπει να λάβετε υπόψη για την αγορά ενός νέου στεγνωτήριου που ταιριάζει στον τρόπο ζωής και τις ανάγκες σας. Ανακαλύψτε τον απλό οδηγό αγοράς μας, ο οποίος θα σας βοηθήσει να βρείτε το σωστό στεγνωτήριο για εσάς.

Δείτε τον οδηγό αγοράς

Με την αγορά πλυντηρίου, πλυντηρίου-στεγνωτηρίου & στεγνωτηρίου Εlectrolux σειράς 700, 800 ή 900 δώρο προϊόντα Ariel & Lenor.

Όροι και Προϋποθέσεις