ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ELECTROLUX

ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ELECTROLUX

Βρείτε άρθρα, διαβάστε οδηγούς και μάθετε έξυπνες συμβουλές για μια καλύτερη ζωή

Διαβάστε άρθρα που θα σας δώσουν έμπνευση αλλά και αναλυτικούς οδηγούς για την αγορά προϊόντων, ζήστε την εμπειρία ενός έξυπνου σπιτιού και γίνετε συνοδοιπόροι μας στο ταξίδι προς τη βιωσιμότητα. Κάθε βήμα είναι μια ευκαιρία για να ανακαλύψετε, να μάθετε και να συνδεθείτε.

Συμβουλές και έξυπνες λύσεις για τη ζωή στο σπίτι σας

Δημιουργήστε μια χαλαρή, χωρίς άγχος ατμόσφαιρα στο σπίτι σας ακολουθώντας συμβουλές που θα κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητά σας. Ανακαλύψτε πρακτικούς τρόπους για να φροντίζετε το σπίτι σας, συμβουλές για λύσεις που εξοικονομούν ενέργεια και μάθετε πώς να ζείτε με έναν πιο βιώσιμο τρόπο, χωρίς συμβιβασμούς στην άνεση.

Συνδεσιμότητα στο σπίτι σημαίνει πιο εύκολη καθημερινότητα

Μάθετε τα οφέλη της συνδεσιμότητας στην καθημερινή ζωή με τη βοήθεια της Electrolux. Απλοποιήστε τις καθημερινές δουλειές σας, από το έξυπνο μαγείρεμα μέχρι έτοιμα, καθαρά ρούχα στον ιδανικό για εσάς χρόνο. Απολαύστε τη δύναμη της συνδεσιμότητας χρησιμοποιώντας τηλεχειριστήρια, φωνητικές εντολές και πολλά άλλα.

Ανακαλύψτε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής

Όλοι θέλουμε να κάνουμε αυτό που μας αναλογεί σε ό,τι αφορά τη σωτηρία του περιβάλλοντος. Μάθετε τα βήματα που πρέπει να κάνετε για να ακολουθείτε έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής χάρη στις ενεργειακά αποδοτικές συσκευές μας. Όλες οι συσκευές μας έχουν κατασκευαστεί για να μειώνετε το αποτύπωμα άνθρακα, χωρίς κανέναν συμβιβασμό σε θέματα επιδόσεων.

Οδηγοί αγοράς

Ανακαλύψτε τους υπερπλήρεις οδηγούς αγοράς της εταιρείας μας που έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν με την επιλογή της ιδανικής οικιακής συσκευής, η οποία εξυπηρετεί απόλυτα τις μοναδικές ανάγκες και προτιμήσεις σας. Διαβάστε τώρα, ενημερωθείτε και κάντε την επιλογή σας!

 • Τρία διαφορετικά πλυντήρια ρούχων Electrolux τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο
  Βρείτε το σωστό πλυντήριο ρούχων

  Απλοποιήστε τη ρουτίνα περιποίησης των ρούχων σας με τα πλυντήρια ρούχων μας που σας προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα καθαριότητας ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες που εξοικονομούν ενέργεια. Ο οδηγός αγοράς θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο πλυντήριο ρούχων για τις δικές σας ανάγκες και τον χώρο σας.

 • Τρία διαφορετικά στεγνωτήρια Electrolux τοποθετούνται το ένα δίπλα στο άλλο
  Βρείτε το σωστό στεγνωτήριο

  Η μέρα που πλένετε τα ρούχα γίνεται πιο εύκολη χάρη στη δύναμη στεγνώματος που φέρνουν τα ενεργειακά αποδοτικά στεγνωτήριά μας. Ο οδηγός αγοράς θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο στεγνωτήριο για τις δικές σας ανάγκες και τον χώρο σας.

 • Ενσωματωμένο πλυντήριο-στεγνωτήριο electrolux σε ένα κομψό και μοντέρνο μπάνιο
  Βρείτε το σωστό πλυντήριο-στεγνωτήριο

  Εξερευνήστε τη σειρά μας από καινοτόμα πλυντήρια-στεγνωτήρια, τα οποία έχουν σχεδιαστεί για να διευκολύνουν τη ρουτίνα περιποίησης των ρούχων σας φροντίζοντας παράλληλα τα υφάσματα. Ο οδηγός αγοράς θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το καλύτερο πλυντήριο-στεγνωτήριο για τις δικές σας ανάγκες και τον χώρο σας.

 • Ένα ανοιχτό ψυγείο-καταψύκτης electrolux γεμάτο με φρέσκα τρόφιμα αποθηκευμένα σε πρακτικές θήκες
  Βρείτε τον σωστό ψυγειοκαταψύκτη

  Κρατήστε φρέσκα τα φρούτα και τα λαχανικά σας για περισσότερες μέρες χάρη στους ενεργειακά αποδοτικούς ψυγειοκαταψύκτες μας που διατηρούν τόσο τη γεύση όσο και τη θρεπτική αξία των τροφίμων σας. Ο οδηγός αγοράς θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον καλύτερο ψυγειοκαταψύκτη που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και τον χώρο σας.

 • Δύο εντοιχιζόμενοι φούρνοι Electrolux σε μια κομψή κουζίνα ενσωματώνονται άψογα στο ντεκόρ
  Βρείτε τον σωστό φούρνο

  Εξελίξτε τις μαγειρικές δεξιότητές σας με τους καινοτόμους φούρνους μας που είναι εξοπλισμένοι με εύχρηστες λειτουργίες και έξυπνες μαγειρικές λύσεις. Ο οδηγός αγοράς θα σας βοηθήσει να επιλέξετε τον καλύτερο φούρνο για τις δικές σας ανάγκες και τον χώρο σας.

 • Μαγείρεμα φαγητού σε μια εστία electrolux με χρήση διαφορετικών ζωνών μαγειρέματος. Ο ενσωματωμένος απορροφητήρας electrolux απαλλάσσει τον αέρα από τις οσμές και τον ατμό
  Βρείτε τη σωστή εστία

  Διαθέτουμε μια σειρά από εστίες που σας δίνουν εύκολα τον απόλυτο έλεγχο στο μαγείρεμα, για να βράζετε, να τηγανίζετε, να ψήνετε στον ατμό ή να σοτάρετε τα υλικά της αρεσκείας σας. Ο οδηγός αγοράς θα σας βοηθήσει να επιλέξετε την καλύτερη εστία για τις δικές σας ανάγκες και τον χώρο σας.

 • Ένας μοντέρνος, μαύρος απορροφητήρας electrolux με τα τελευταία καινοτόμα χαρακτηριστικά
  Βρείτε τον σωστό απορροφητήρα

  Χάρη στους ενεργειακά αποδοτικούς απορροφητήρες μας, η ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας παραμένει καθαρή, καθώς οι δυνατοί ανεμιστήρες απομακρύνουν αθόρυβα και εύκολα τις οσμές και τους υδρατμούς. Διαβάστε τον χρήσιμο οδηγό αγοράς για να επιλέξετε τον απορροφητήρα που ταιριάζει σε εσάς και τον χώρο σας.