ΟΔΗΓΟΙ ΑΓΟΡΑΣ

Βρείτε τον ιδανικό ψυγειοκαταψύκτη για εσάς

Τρόφιμα

Τι θα αποθηκεύετε στον ψυγειοκαταψύκτη;

Φρέσκα φρούτα και λαχανικά – Αναζητήστε ψυγεία με φρουτολεκάνες και βαθιά συρτάρια για μεγαλύτερα λαχανικά. Αν αγοράζετε πολλά φρέσκα τρόφιμα, καλό θα ήταν να αναζητήσετε συσκευή με μεγαλύτερο κομμάτι για συντήρηση παρά για ψύξη.

Κρεατικά και ψάρια – Ένα μοντέλο με την ειδική θήκη NaturaFresh θα διατηρήσει φρέσκα τα κρεατικά και τα ψάρια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ποτά – Υπάρχουν μοντέλα με ράφια για κρασιά, ρυθμιζόμενα ράφια για την τοποθέτηση μπουκαλιών ή ακόμα και με ενσωματωμένο συντηρητή κρασιών. Ορισμένοι ψυγειοκαταψύκτες έχουν ενσωματωμένη παγομηχανή.

Κατεψυγμένα τρόφιμα – Αν συνηθίζετε να βάζετε τρόφιμα/φαγητά στην κατάψυξη, επιλέξτε έναν ψυγειοκαταψύκτη με ίση χωρητικότητα για ψύξη και συντήρηση.

Χώρος

Ποιο είδος ψυγειοκαταψύκτη έχει το ιδανικό μέγεθος για την κουζίνα σας;

Side-by-side (ντουλάπα) – ψυγειοκαταψύκτης πλήρους μεγέθους για μεγάλη χωρητικότητα, με προσθήκη μηχανής νερού και πάγου σε επιλεγμένα μοντέλα.

Combi (δίπορτο) – συνδυασμός ψυγείου και ψύκτη σε στοιβαγμένη μορφή, με ξεχωριστή πόρτα για το καθένα. Επιλέξτε κάποιο μοντέλο με την κατάψυξη στο επάνω ή στο κάτω μέρος.

Εντοιχιζόμενο – κρύβεται πίσω από κάποιο ντουλάπι για να ταιριάζει με το ντιζάιν της κουζίνας. Επιλέξτε ψυγειοκαταψύκτη ή ξεχωριστή μονάδα ψυγείου και κατάψυξης.

Το ύψος, το πλάτος και το βάθος ποικίλλουν, οπότε δείτε την πλήρη γκάμα για να βρείτε το μέγεθος και το στυλ που σας ταιριάζει καλύτερα.

Χωρητικότητα

Η χωρητικότητα των ψυγειοκαταψυκτών υπολογίζεται σε λίτρα.


έως 200 λίτρα – μικρά νοικοκυριά

200-300 λίτρα – μεσαία νοικοκυριά

300-400 λίτρα – μεγάλα νοικοκυριά


Έξυπνη συμβουλή: Αφήστε κάποιον κενό χώρο στο ψυγείο, ώστε να μπορεί να κυκλοφορεί ο αέρας και να γίνεται σωστή ψύξη.

Ενέργεια

Υψηλή αποδοτικότητα ενέργειας σημαίνει εξοικονόμηση χρημάτων σε λογαριασμούς ρεύματος. Λόγω των διαρκώς αυξανόμενων προτύπων, από το 2014 όλοι οι ψυγειοκαταψύκτες και εφεξής πρέπει να έχουν τουλάχιστον ενεργειακή κλάση A+ (η υψηλότερη κλάση είναι A+++). Συγκριτικά, ένα ψυγείο κλάσης A++ είναι κατά 21% περισσότερο αποδοτικό από ένα ψυγείο κλάσης A+.

Έξυπνη συμβουλή: Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας τοποθετώντας τον ψυγειοκαταψύκτη σας μακριά από θερμαντικά σώματα ή τον φούρνο.

Επιλέξτε τη συσκευή σας

Ότι και αν προτιμάτε, οι ψυγειοκαταψύκτες Electrolux διατηρούν τα τρόφιμά σας φυσικά φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Επιλέξτε τη συσκευή σας

Η σειρά Flex

Η ευελιξία είναι το παν. Για εμάς στην Electrolux, είναι πολύ σημαντικό να μπορούμε να σας παρέχουμε λύσεις που κάνουν την καθημερινότητα στην κουζίνα σας πιο εύκολη. Διαμορφώστε τη συσκευή όπως εσείς θέλετε. Διατηρήστε τη φρεσκάδα, προσαρμόσετε τον χώρο, οργανώστε αποτελεσματικά και έχετε πάντα και τα πάντα σε άμεση πρόσβαση με τον νέο σας ψυγειοκαταψύκτη της σειράς Flex .

Επαναστατική λύση αποθήκευσης, παράταση της φρεσκάδας

Οι αποθηκευτικοί χώροι θα σας λύσουν τα χέρια. Χάρη στο μεγάλο ύψος του, ο ψυγειοκαταψύκτης 800 MultiSpace προσφέρει περισσότερο χώρο από τις συμβατικές συσκευές. Οι έξυπνες αποθηκευτικές λύσεις παρέχουν έναν ευέλικτο τρόπο διατήρησης της φρεσκάδας για τα τρόφιμα και αυτό σημαίνει ότι πάντα θα υπάρχει κάποιος χώρος για να τα αποθηκεύσετε.

Ψυγείο 800 MultiSpace

Ψυγείο 800 MultiSpace

 • Απόλυτη ευελιξία αποθήκευσης με το MultiSpace
 • Περιστρέψτε, βρείτε, επιλέξτε - χάρη στο SpinView
 • Τα τρόφιμά σας, όπως τα θέλετε, με το CustomFlex
 • Προσαρμοζόμενοι χώροι με το FlexiShelf
 • περιστρεφόμενο ράφι
  SpinView®

  Το πρώτο περιστρεφόμενο ράφι της αγοράς. Το κυκλικό ράφι μπορεί να περιστραφεί και προς τις δύο κατευθύνσεις, για να μην ψάχνετε μάταια στο πίσω μέρος ή να μην χρειάζεται να αναζητήσετε το υλικό που θέλετε. Εύκολη πρόσβαση στα τρόφιμά σας, άρα λιγότερη σπατάλη τροφίμων.

 • ρυθμιζόμενες θήκες
  CustomFlex®

  Κάθε τρόφιμο έχει τη θέση του. Οι ρυθμιζόμενες θήκες μπαινοβγαίνουν στην πόρτα του ψυγείου και μπορούν να ρυθμιστούν όπως σας βολεύει. Από σπαράγγια μέχρι συσκευασίες με μούρα, όλα μπορούν να τοποθετηθούν άνετα. Μπορείτε ακόμα και να αφαιρέσετε τις θήκες και να τις τοποθετήσετε στον πάγκο.

 • γλυκά μέσα στο ψυγείο
  FlexiShelf

  Χάρη στο FlexiShelf, μπορείτε να αναδιοργανώσετε το εσωτερικό του ψυγείου όπως ακριβώς σας βολεύει. Το μετακινούμενο γυάλινο μισό ράφι μπορεί να εκταθεί πλήρως ή κατά το ήμισυ, για να δημιουργηθεί χώρος για αντικείμενα με μεγαλύτερο ύψος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να αποθηκεύετε ψηλά μπουκάλια ή πολλά μικρότερα αντικείμενα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

Τα τρόφιμά σας, όπως τα θέλετε

Κάθε τρόφιμο έχει τη θέση του στον ψυγειοκαταψύκτη 600 CustomFlex®. Οι ρυθμιζόμενες θήκες μπαινοβγαίνουν στην πόρτα του ψυγείου και μπορούν να ρυθμιστούν όπως σας βολεύει. Από σπαράγγια μέχρι συσκευασίες με μούρα, όλα μπορούν να τοποθετηθούν άνετα. Μπορείτε ακόμα και να αφαιρέσετε τις θήκες και να τις τοποθετήσετε στον πάγκο.

Ψυγείο 600 CustomFlex®

Ψυγείο 600 CustomFlex®

 • Ρυθμιζόμενη αποθήκευση χάρη στο CustomFlex®
 • Ολόφρεσκα τρόφιμα μετά από 7 ημέρες χάρη στην τεχνολογία TwinTech®
 • NoFrost, για πάντα
 • Χωρίς συμβιβασμούς στον χώρο χάρη στο MaxiBox
 • σαλάτα σε ξήλο κοπής
  TwinTech

  Η τεχνολογία TwinTech® εγγυάται βέλτιστα επίπεδα υγρασίας σε όλο το ψυγείο σας. Τα τρόφιμα διατηρούν τη φρεσκάδα, τη γεύση και την υφή τους για περισσότερο χρονικό διάστημα χάρη στα ανεξάρτητα συστήματα ψύξης αέρα του ψυγείου. Τα μαρούλια σας διατηρούνται φρέσκα και το σέλερι τραγανό, ενώ ακόμα και μετά από 7 ημέρες, τα τρόφιμα διατηρούνται άψογα, σαν να τα αγοράσατε μόλις.

 • φρέσκα λαχανικά σε ξήλο κοπής
  MultiFlow

  Διατηρήστε τα τρόφιμα τόσο φρέσκα όσο όταν τα πρωτοαγοράσατε. Αυτή η τεχνολογία κυκλοφορεί ψυχρό αέρα για να διατηρείται μια σταθερή θερμοκρασία. Αυτή η διαδικασία ψύξης διατηρεί καλύτερα τα τρόφιμα και δεν τα αφήνει να ξεραθούν.

 • λαχανικά σε ψυγείο
  NoFrost

  Αφήστε για πάντα στο παρελθόν τη διαδικασία απόψυξης της κατάψυξής σας. Χάρη στην τεχνολογία χωρίς πάγο, η κατάψυξή σας λειτουργεί εξαιρετικά αποδοτικά και δεν θα χρειαστεί ποτέ απόψυξη, καθώς αποτρέπεται η συσσώρευση πάγου. Διατηρήστε την αρχική γεύση και υφή για όλα τα τρόφιμα που αποθηκεύετε στον οικιακό καταψύκτη σας.

 • λαχανικά στο ψυγείο
  MaxiBox

  Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπίσετε όλα τα διαθέσιμα τρόφιμα και να μπορείτε να δείτε όλα όσα χρειάζεστε. Χάρη στο συρτάρι κατάψυξης MaxiBox, μπορείτε να βλέπετε με μια γρήγορη ματιά όλα όσα βρίσκονται στο εσωτερικό.

Η σειρά Pro

Η σειρά Pro παρέχει τις καλύτερες αποθηκευτικές συνθήκες συνδυάζοντας τις πιο καινοτόμες τεχνολογίες διατήρησης τροφίμων.

Σταθερή θερμοκρασία, καλύτερες γεύσεις, με μεγαλύτερη διάρκεια

Διατηρήστε τα τρόφιμα τόσο φρέσκα όσο όταν τα πρωτοαγοράσατε με το ψυγείο 600 MultiFlow. Αυτή η τεχνολογία κυκλοφορεί ψυχρό αέρα για να διατηρείται μια σταθερή θερμοκρασία. Αυτή η διαδικασία ψύξης διατηρεί καλύτερα τα τρόφιμα και δεν τα αφήνει να ξεραθούν.

Ψυγείο 600 MultiFlow

Ψυγείο 600 MultiFlow

 • NaturaFresh - 0°C για την καλύτερη δυνατή γεύση
 • Ψυγείο χωρίς οσμές χάρη στο φίλτρο CleanAir
 • Εύκολος χειρισμός χάρη στα ηλεκτρονικά στοιχεία ελέγχου μέσω αφής
 • Διατήρηση άψογης υφής χάρη στην τεχνολογία Ψύξη τροφίμων στο δευτερόλεπτο χάρη στη λειτουργία FastCool
 • λαχανικά στο ψυγείο
  MaxiBox

  Μερικές φορές μπορεί να είναι δύσκολο να εντοπίσετε όλα τα διαθέσιμα τρόφιμα και να μπορείτε να δείτε όλα όσα χρειάζεστε. Χάρη στο συρτάρι κατάψυξης MaxiBox, μπορείτε να βλέπετε με μια γρήγορη ματιά όλα όσα βρίσκονται στο εσωτερικό.

 • λαχανικά σε συρτάρι ψυγείου
  Συρτάρια σε ράγες

  Φροντίστε ώστε όλα στο ψυγείο σας να λειτουργούν άψογα και, φυσικά, απολαύστε τη βολικότητα που προσφέρει το απαλό και αυτόματο κλείσιμο των συρταριών. Δεν χρειάζεται πια να ζορίζετε τα συρτάρια για να κλείσουν, αυτό πλέον γίνεται εντελώς ομαλά. Είναι πεποίθησή μας ότι κάθε στοιχείο του ψυγείου σας πρέπει να σας εξυπηρετεί και να κάνει πάντα τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη.

 • γλυκά στο ψυγείο
  FlexiShelf

  Χάρη στο FlexiShelf, μπορείτε να αναδιοργανώσετε το εσωτερικό του ψυγείου όπως ακριβώς σας βολεύει. Το μετακινούμενο γυάλινο μισό ράφι μπορεί να εκταθεί πλήρως ή κατά το ήμισυ, για να δημιουργηθεί χώρος για αντικείμενα με μεγαλύτερο ύψος. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να αποθηκεύετε ψηλά μπουκάλια ή πολλά μικρότερα αντικείμενα, χωρίς κανένα πρόβλημα.