Μάθετε πληροφορίες για τους εντοιχιζόμενους ψυγειοκαταψύκτες

Η σειρά ψυγειοκαταψυκτών μας είναι βελτιστοποιημένη για εύκολη και βιώσιμη υγιεινή διατροφή, για να μπορείτε να προστατεύετε όσα έχουν σημασία: τα τρόφιμα, την υγεία σας και τον πλανήτη. Προστατεύουμε την ποιότητα των τροφίμων τηρώντας τα 3 βασικά στοιχεία της συντήρησης: σταθερή θερμοκρασία, σωστά επίπεδα υγρασίας και σφραγιζόμενο περιβάλλον.

Διαβάστε περισσότερα

Βιώσιμες λύσεις για μια καλύτερη ζωή

Αναπτύσσουμε λύσεις που προστατεύουν την ποιότητα των τροφίμων, για περισσότερη απόλαυση και λιγότερη σπατάλη. Ελαχιστοποιούμε τον περιβαλλοντικό αντίκτυπό μας μειώνοντας τις εκπομπές CO2 κατά έως 20%, αυξάνοντας τη χρήση ανακυκλωμένου πλαστικού και ανακυκλώσιμων υλικών.

 • Φρέσκα λαχανικά
  Έως και 20% λιγότερη σπατάλη τροφίμων με το ColdSense​

  Οι μεταβολές στη θερμοκρασία από το άνοιγμα της πόρτας ή την τοποθέτηση ζεστών φαγητών μέσα στο ψυγείο έχουν αρνητική επίδραση και χαλάνε τα τρόφιμα. Οι αντιδραστικοί αισθητήρες ColdSense προσαρμόζουν γρήγορα τη θερμοκρασία μετά από κάθε μεταβολή, με ταχύτερη επαναφορά της ψύξης κατά 40% σε σχέση με τα τυπικά ψυγεία, μειώνοντας τις αλλοιώσεις στα τρόφιμα.

 • μήλα
  Τα τρόφιμα παραμένουν κατά 60% πιο χυμώδη, λιγότερο στεγνά χάρη στο TwinTech No Frost​

  Η προηγμένη τεχνολογία διπλής ψύξης και η ανεξάρτητη κυκλοφορία αέρα διασφαλίζουν ότι ο καταψυγμένος ξηρός αέρας από τον καταψύκτη δεν χρησιμοποιείται για την ψύξη του ψυγείου, όπως γίνεται στα τυπικά ψυγεία που δεν διαθέτουν τεχνολογία No Frost. Και κατάψυξη Full No Frost σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να κάνετε απόψυξη.

 • συρτάρι ψυγείου με λαχανικά
  Διατήρηση έως του 95% των βιταμινών με το GreenZone​

  Το σφραγιζόμενο συρτάρι GreenZone διατηρεί ενεργά τα σωστά επίπεδα υγρασίας για φρούτα και λαχανικά. Το σφραγιζόμενο κλείσιμο διασφαλίζει την προστασία των φρέσκων τροφίμων από μαρασμό και απώλεια πολύτιμων μεταλλικών στοιχείων.

 • Cooling 360
  Προστασία τροφίμων σε κάθε σημείο με το Cooling 360​

  Έχετε την απόλυτη ελευθερία να αποθηκεύετε τρόφιμα σε κάθε σημείο, προστατεύοντας την ποιότητά τους με την πιο σταθερή θερμοκρασία και υγρασία που υπάρχει σε όλο το ψυγείο. Η προηγμένη κυκλοφορία αέρα στο πίσω τοίχωμα καθιστά δυνατή την ενεργή διάχυση ψυχρού αέρα που φτάνει σε κάθε σημείο. Η κατά 40% καλύτερη κατανομή θερμοκρασίας σε σχέση με τα τυπικά ψυγεία χωρίς ανεμιστήρα διασφαλίζει ότι κάθε τρόφιμο ψύχεται σωστά, ανεξαρτήτως σημείου τοποθέτησης.

 • Θήκες αεροστεγούς σφράγισης
  Θήκες αεροστεγούς σφράγισης για λιγότερη σπατάλη

  Η αεροστεγής σφράγιση συμβάλλει στη διατήρηση των χυμών και της γεύσης. Αποτρέπει τη διαρροή της εσωτερικής υγρασίας, έτσι δεν χάνονται οι χυμοί και η γεύση. Καθώς αποτρέπεται η αφυδάτωση και τα "καψίματα" στα τρόφιμα, η υγιής όψη τους διατηρείται για περισσότερο καιρό. Επίσης, χάρη στην αποτροπή της αφυδάτωσής τους, διατηρούνται καλύτερα η υφή και το χρώμα τους. Για τα κόκκινα κρέατα, η απουσία οξυγόνου μπορεί να προκαλέσει τη δημιουργία καφέ χρώματος. Αυτό είναι φυσιολογικό και δεν είναι ένδειξη αλλοίωσης.

 • ECO program
  Περιβάλλον χρήσης προγράμματος ECO για μια πιο βιώσιμη επιλογή

  Δείτε εύκολες οδηγίες για την επιλογή πιο ενεργειακά αποδοτικών ρυθμίσεων για το ψυγείο σας, διατηρώντας παράλληλα βέλτιστα επίπεδα ψύξης. Το ECOMETER δείχνει τα επίπεδα κατανάλωσης ενέργειας για κάθε ρύθμιση και σας καθοδηγεί βήμα-βήμα προς μια πιο περιβαλλοντικά υπεύθυνη και οικονομικά συμφέρουσα επιλογή. Κάντε καλύτερες επιλογές για το περιβάλλον, χωρίς να συμβιβαστείτε σε θέματα προστασίας της ποιότητας των τροφίμων.

Καλύτερες λύσεις. Για ένα καλύτερο μέλλον.

 • CO2 εικονίδιο
  Έως και 20% λιγότερες εκπομπές CO₂ σε σχέση με προηγούμενα προϊόντα

  Στη νέα σειρά προϊόντων μας προχωράμε υπερήφανα σε μείωση των εκπομπών CO₂ κατά έως 20% λιγότερο σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα.

  Ο αντίκτυπος CO₂ προκύπτει από τα υλικά, τις διεργασίες και τη χρήση. Ο ενεργειακός αντίκτυπος συγκρίνεται με την βασική ενεργειακή κλάση F σύμφωνα με τις αξιολογήσεις του Universita Politecnica delle Marche​

 • Εικονίδιο ανακύκλωσης
  Πάνω από το 80% των υλικών των ψυγείων ανακυκλώνεται στο τέλος της διάρκειας ζωής

  Τα ψυγεία μας κατασκευάζονται με δυνατότητα ανακύκλωσης πάνω από το 80% των υλικών μετά το τέλος της διάρκειας ζωής τους (λαμβάνοντας υπόψη τα συλλεγόμενα ψυγεία για ανακύκλωση στην ΕΕ).

 • Μηδενικά απόβλητα Zero Landfill εικονίδιο
  Μηδενικά απόβλητα στο εργοστάσιό μας​

  Είμαστε υπερήφανοι αποδέκτες της πιστοποίησης "Zero Landfill" για το εργοστάσιό μας. Αυτό σημαίνει ότι βρίσκουμε διαρκώς ευκαιρίες για επαναχρησιμοποίηση και ανακύκλωση υλικών, περιορίζουμε την ενεργειακή ανάκτηση σε μη ανακυκλώσιμα απορρίμματα και μειώνουμε την ποσότητα των απορριπτόμενων αποβλήτων.

Αναζητήστε το σήμα FOR BETTER LIVING στις καταχωρίσεις των προϊόντων μας

Το σήμα FOR THE BETTER υποδεικνύει μια πιο βιώσιμη επιλογή με λιγότερο αντίκτυπο για το περιβάλλον. Προϊόντα που κατασκευάστηκαν σε εργοστάσιο με μηδενικά απόβλητα και με εστίαση στη μείωση των εκπομπών CO2, επιτρέποντάς μας να έχουμε καλύτερο αντίκτυπο στο άμεσο περιβάλλον μας.

Ακολουθώντας τις αρχές της σκανδιναβικής σχεδίασης, με κατασκευή για καλύτερη καθημερινότητα

 • Φρούτα και λαχανικά σε ψυγείο
  Μια πιο βιώσιμη επιλογή

  Οι επιλογές μας βασίζονται πρωτίστως στη βιωσιμότητα: από τον τρόπο που σχεδιάζουμε τα προϊόντα μας μέχρι τον τρόπο που εσείς τα χρησιμοποιείτε στο σπίτι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούμε υλικά και φινιρίσματα που βασίζονται στη λειτουργία, την ποιότητα και τον ελάχιστο περιβαλλοντικό αντίκτυπο, ώστε τα προϊόντα να ενσωματώνονται φυσικά στο σπίτι σας. Αυτά τα προϊόντα κατασκευάζονται με υλικά που έχουν πιστοποιηθεί ως ασφαλή για επαφή με τρόφιμα και διαθέτουν ανθεκτικά και υψηλής ποιότητας γραφικά σχέδια.

 • εσωτερικό ψυγείου Electrolux
  Σχεδίαση για καθημερινή χρήση

  Το ψυγείο δεν είναι απλώς ένα εξελιγμένο τεχνολογικό κομμάτι. Είναι επίσης και μέρος της διακόσμησης του εκάστοτε χώρου και είναι σχεδιασμένο για να ενσωματώνεται στο οικιακό περιβάλλον και να βελτιώνει την καθημερινότητα των ανθρώπων προσφέροντας μια εύκολη εμπειρία χρήσης.

 • Συρτάρι ψυγείου Electrolux -Ανθεκτική σχεδίαση
  Ανθεκτική σχεδίαση

  Εστιάζουμε τις προσπάθειές μας στην ανάπτυξη προϊόντων με μεγάλη διάρκεια ζωής. Εφαρμόζουμε αυστηρές κανονιστικές απαιτήσεις και όλα τα προϊόντα μας υποβάλλονται σε δοκιμές για λόγους συμμόρφωσης με τα διεθνή πρότυπα ανθεκτικότητας. Αφιερώνουμε σημαντικό χρόνο και φροντίδα για τη δημιουργία ενός ψυγείου με ανθεκτική κατασκευή, που προορίζεται για πολύχρονη χρήση στο μέλλον.

Συμβουλές για λιγότερη σπατάλη τροφίμων και απόλαυση για μεγαλύτερο διάστημα

Πώς μπορούμε να διατηρούμε τα τρόφιμα για μεγαλύτερο διάστημα;

Χρήση του καταψύκτη, χρήση καλύτερων συσκευασιών, στέγνωμα

Για ριζώδη λαχανικά κ.λπ.: Περίπου στους 12-16 °C, σκοτεινά και ιδανικά όχι με υπερβολική υγρασία.

Για λαχανικά που αναπνέουν και πράσινα φυλλώδη λαχανικά: Υψηλή υγρασία και θερμοκρασία περίπου στους 3-4 °C.

Για ξηρά προϊόντα: Χαμηλή υγρασία, ιδανικά σκοτεινά και όχι πολύ ζεστά.

Μέθοδος διατήρησης για φρούτα, μούρα και λαχανικά: Μπορεί να γίνει στον αέρα, στον ήλιο, στον φούρνο, σε αποξηραντή τροφίμων ή στην κατάψυξη.

Η τοποθέτηση σε αεροστεγή σακούλα στην κατάψυξη είναι καλύτερη από τη μη χρήση συσκευασίας, ενώ η τοποθέτηση σε σακούλα κενού αέρος στην κατάψυξη είναι ακόμα καλύτερη. Η συσκευασία κενού αέρος αποτρέπει το "κάψιμο" των τροφίμων από την κατάψυξη.

Σπατάλη τροφίμων

Πολλά από τα πράγματα που αναφέρονται στη λίστα μπορούν να αποφευχθούν με τεχνικές διατήρησης τροφίμων με διαφορετικούς τρόπους.

• Τα φρούτα και τα λαχανικά μπορούν εύκολα να τοποθετηθούν σε λάθος σημεία και να τα ξεχάσετε
• Το ψωμί μπορεί να μπει στην κατάψυξη
• Τα τυριά μπορούν επίσης να μπουν στην κατάψυξη ή να χρησιμοποιηθούν στη μαγειρική/ζαχαροπλαστική

Κοινά λάθη που οδηγούν σε σπατάλη τροφίμων

• Αγοράζετε υπερβολικά πολλά πράγματα και δεν τα τρώτε όλα
• Τείνετε να ξεχνάτε τα φρέσκα τρόφιμα/το φαγητό που έχει περισσέψει
• Λανθασμένη μέθοδος αποθήκευσης (συσκευασία, θερμοκρασία)
• Δεν εμπιστεύεστε την κρίση σας - πετάτε όλα τα τρόφιμα (αν και είναι σε καλή κατάσταση) όταν πλησιάζει η ημερομηνία λήξης

Ψυγειοκαταψύτης 700 GreenZone

Ειδική ζώνη για υγιεινή διατροφή

Ο ψυγειοκαταψύκτης 700 GreenZone έχει ειδικό σφραγιζόμενο συρτάρι με ξεχωριστές συνθήκες όπου η διαχείριση της υγρασίας γίνεται σε ιδανικό επίπεδο. Έτσι, διατηρείται έως και το 95% των βιταμινών μετά από 11 ημέρες προστατεύοντας τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά με τη σωστή δόση υγρασίας.*

*Το ποσοστό διατήρησης των βιταμινών βασίζεται σε εξωτερικές δοκιμές για τη διατήρηση της βιταμίνης C στα μύρτιλλα μετά από 11 ημέρες στη θήκη GreenZone.

Εντοιχιζόμενος ψυγειοκαταψύκτης 700 GreenZone

Εντοιχιζόμενος ψυγειοκαταψύκτης 700 GreenZone

 • Το GreenZone διατηρεί έως και το 95% των βιταμινών.*
 • Το DynamicAir διατηρεί σταθερές τις θερμοκρασίες, αποτρέποντας την αφυδάτωση των τροφίμων.
 • Καταψύκτης No Frost και βέλτιστη υγρασία στο ψυγείο, με το TwinTech® No Frost.

Λειτουργίες του 700 GreenZone

 • λαχανικά σε συρτάρι GreenZone
  GreenZone εικονίδιο
  Σφραγιζόμενο συρτάρι - GreenZone

  Το GreenZone είναι το ιδανικό συρτάρι αποθήκευσης. Εξαλείφει την περιττή υγρασία, διατηρώντας παράλληλα την κατάλληλη υγρασία για τα λαχανικά σας. Έτσι, διατηρείται έως και το 95% των βιταμινών μετά από 11 ημέρες προστατεύοντας τα φρέσκα φρούτα και τα λαχανικά με τη σωστή δόση υγρασίας.*

 • Cabbage on cutting board
  TwinTech icon
  TwinTech® No Frost

  Το έξυπνο σύστημα διπλής ψύξης TwinTech® No Frost κλειδώνει την υγρασία στα τρόφιμα. Είναι ανώτερο από το τυπικό, πλήρες No Frost και δημιουργεί ψύξη ανεξάρτητα για το ψυγείο και τον καταψύκτη. Δεν σχηματίζεται πάγος στην κατάψυξη. Στο ψυγείο διατηρείται η σωστή υγρασία, με αποτέλεσμα κατά 60% λιγότερη σπατάλη τροφίμων με το TwinTech® No Frost.

 • Berries in fridge
  DynamicAir icon
  DynamicAir**

  Το DynamicAir διασφαλίζει ότι το περιβάλλον στο ψυγείο σας διατηρείται σε σταθερά επίπεδα θερμοκρασίας. Η λειτουργία του βασίζεται στην κυκλοφορία ψυχρού αέρα σε όλα τα σημεία. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και όταν ανοίγει η πόρτα, τα τρόφιμά σας είναι προστατευμένα από αύξηση της θερμοκρασίας.

 • Συρτάρι ExtraZone
  ExtraZone εικονίδιο
  Συρτάρι ExtraZone

  Διατηρήστε χωριστά τις τροφικές ομάδες με το συρτάρι ExtraZone. Για να παραμένετε οργανωμένοι και να έχετε πάντα στη διάθεσή σας τα κατάλληλα υλικά.

 • MaxiSpace
  MaxiSpace icon
  MaxiSpace**

  Χάρη στο MaxiSpace, έχετε 45% περισσότερο χώρο αποθήκευσης σε σχέση με έναν τυπικό ψυγειοκαταψύκτη.* Είναι ψηλότερο και πιο πλατύ σε σχέση με τα κλασικά ψυγεία, παρέχοντας πολύ χώρο για διάφορα είδη.

  *Σε σύγκριση με δικούς μας ψυγειοκαταψύκτες τυπικού μεγέθους

 • Veggies on countertop
  MultiFlow icon
  MultiFlow**

  Τα τρόφιμα διατηρούνται στα καλύτερά τους με το MultiFlow. Η τεχνολογία διατηρεί μια σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου σας, αποτρέποντας το στέγνωμα των τροφίμων σας. Επίσης, δημιουργείται ένα περιβάλλον που διατηρεί τη νοστιμιά των τροφίμων, μέχρι να χρειαστεί να τα ανανεώσετε.

*Το ποσοστό διατήρησης των βιταμινών βασίζεται σε εξωτερικές δοκιμές για τη διατήρηση της βιταμίνης C στα μύρτιλλα μετά από 11 ημέρες στη θήκη GreenZone.
**Διαθέσιμο σε επιλεγμένα μοντέλα

Ψυγείο 600 TwinTech® No Frost

Διατηρεί τα τρόφιμα χυμώδη και ενυδατωμένα

Ο ψυγειοκαταψύκτης 600 TwinTech® No Frost διατηρεί τα τρόφιμα κατά 60% πιο χυμώδη σε σχέση με τα ψυγεία με έναν εξαερωτήρα. Χάρη στο σύστημα διπλής ψύξης, διατηρείται η ιδανική υγρασία και αποτρέπεται η αφυδάτωση των τροφίμων. Επίσης, διασφαλίζει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε απόψυξη ποτέ ξανά.*

Εντοιχιζόμενος ψυγειοκαταψύκτης 600 TwinTech® No Frost

Εντοιχιζόμενος ψυγειοκαταψύκτης 600 TwinTech® No Frost

 • Καταψύκτης No Frost και βέλτιστη υγρασία στο ψυγείο, με το TwinTech® No Frost.
 • Το DynamicAir διατηρεί σταθερές τις θερμοκρασίες, αποτρέποντας την αφυδάτωση των τροφίμων.
 • Προσαρμόστε τον χώρο αποθήκευσης στην πόρτα του ψυγείου σας χάρη στο σύστημα τμηματικής αποθήκευσης CustomFlex®.

Λειτουργίες του 600 TwinTech® No Frost

 • TwinTech® No Frost
  TwinTech εικονίδιο
  TwinTech® No Frost

  Το έξυπνο σύστημα διπλής ψύξης TwinTech® No Frost κλειδώνει την υγρασία στα τρόφιμα. Είναι ανώτερο από το τυπικό, πλήρες No Frost και δημιουργεί ψύξη ανεξάρτητα για το ψυγείο και τον καταψύκτη. Δεν σχηματίζεται πάγος στην κατάψυξη. Στο ψυγείο διατηρείται η σωστή υγρασία, με αποτέλεσμα κατά 60% λιγότερη σπατάλη τροφίμων με το TwinTech® No Frost.

 • Λειτουργία DynamicAir
  DynamicAir εικονίδιο
  DynamicAir**

  Το DynamicAir διασφαλίζει ότι το περιβάλλον στο ψυγείο σας διατηρείται σε σταθερά επίπεδα θερμοκρασίας. Η λειτουργία του βασίζεται στην κυκλοφορία ψυχρού αέρα σε όλα τα σημεία. Αυτό σημαίνει ότι ακόμα και όταν ανοίγει η πόρτα, τα τρόφιμά σας είναι προστατευμένα από αύξηση της θερμοκρασίας.

  Διαθέσιμο μόνο σε επιλεγμένα μοντέλα

 • CustomFlex εικονίδιο
  CustomFlex**

  Το CustomFlex® σας δίνει την ελευθερία να προσαρμόσετε το χώρο του ψυγείου σας. Το εσωτερικό της πόρτας διαθέτει κινητές θήκες, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε τον χώρο στις ανάγκες σας. Οι θήκες είναι ακόμη και αποσπώμενες, ώστε να μπορείτε να τους αφαιρέσετε από το ψυγείο για εύκολη πρόσβαση.

 • Λειτουργία MultiFlow
  MultiFlow εικονίδιο
  MultiFlow**

  Τα τρόφιμα διατηρούνται στα καλύτερά τους με το MultiFlow. Η τεχνολογία διατηρεί μια σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου σας, αποτρέποντας το στέγνωμα των τροφίμων σας. Επίσης, δημιουργείται ένα περιβάλλον που διατηρεί τη νοστιμιά των τροφίμων, μέχρι να χρειαστεί να τα ανανεώσετε.

 • Συρτάρι ExtraZone
  ExtraZone εικονίδιο
  Συρτάρι ExtraZone**

  Διατηρήστε χωριστά τις τροφικές ομάδες με το συρτάρι ExtraZone. Για να παραμένετε οργανωμένοι και να έχετε πάντα στη διάθεσή σας τα κατάλληλα υλικά.

 • Λειτουργία ExtraChill
  ExtraChill εικονίδο
  ExtraChill**

  ExtraChill: ιδανικό για τη διατήρηση της γεύσης και της υφής αλλαντικών και τυριών. Το συρόμενο συρτάρι διασφαλίζει ένα περιβάλλον με χαμηλότερη θερμοκρασία σε σχέση με το υπόλοιπο ψυγείο, χάρη στην ενεργή κυκλοφορία ψυχρού αέρα.


*Εσωτερική δοκιμή της τεχνολογίας TwinTech με τη χρήση μιας μεθόδου εσωτερικής δοκιμής η οποία μετρά τα επίπεδα υγρασίας μετά από 9 ημέρες αποθήκευσης σε σχέση με δικά μας προϊόντα με έναν εξαερωτήρα.
**Διαθέσιμο σε επιλεγμένα μοντέλα

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους ψυγειοκαταψύκτες μας

Ακολουθώντας τις αρχές της σκανδιναβικής σχεδίασης, με κατασκευή για καλύτερη καθημερινότητα. Βρείτε τον ιδανικό ψυγειοκαταψύκτη για τις δικές σας ανάγκες χάρη στον οδηγό αγοράς μας! 

ELECTROLUX ECOLINE

ΤΑ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΤΙΚΑ ΨΥΓΕΙΑ ΜΑΣ - Εξοικονόμηση πόρων με ταυτόχρονη προστασία της ποιότητας των τροφίμων

Τα ψυγεία ECOLINE είναι τα πιο ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα μας. Περιέχουν επίσης ένα μοναδικό εσωτερικό από ανακυκλωμένο πλαστικό και η διεπαφή χρήστη σας καθοδηγεί σε πιο ενεργειακά αποδοτικές ρυθμίσεις, ενώ παράλληλα μειώνει τα απορρίμματα τροφίμων.*

Τύπος

Ποιο είδος ψυγειοκαταψύκτη έχει το ιδανικό μέγεθος για την κουζίνα σας;

Side-by-side (ντουλάπα) – ψυγειοκαταψύκτης πλήρους μεγέθους για μεγάλη χωρητικότητα, με προσθήκη μηχανής νερού και πάγου σε επιλεγμένα μοντέλα.

Combi (δίπορτο) – συνδυασμός ψυγείου και ψύκτη σε στοιβαγμένη μορφή, με ξεχωριστή πόρτα για το καθένα. 

Εντοιχιζόμενο – κρύβεται πίσω από κάποιο ντουλάπι για να ταιριάζει με το ντιζάιν της κουζίνας. Επιλέξτε ψυγειοκαταψύκτη ή ξεχωριστή μονάδα ψυγείου και κατάψυξης.

Διαστάσεις και χωρητικότητα

Οι εντοιχιζόμενοι ψυγειοκαταψύκτες συνήθως παρέχονται σε τυπικό μέγεθος, ώστε να χωρούν μέσα σε ντουλάπι της κουζίνας, ενώ τα ελεύθερα μοντέλα μπορεί να ποικίλλουν ανάλογα με το ύψος και το πλάτος. Τα ειδικά μεγέθη μας κυμαίνονται από 60 έως 190 εκ., όπως ο ψυγειοκαταψύκτης MaxiSpace που παρέχει 45% περισσότερη χωρητικότητα σε σχέση με τα τυπικά εντοιχιζόμενα μοντέλα. Όλες οι διαστάσεις είναι διαθέσιμες στις σελίδες προϊόντων μας.

Η χωρητικότητα των ψυγειοκαταψυκτών υπολογίζεται σε λίτρα.
έως 200 λίτρα – μικρά νοικοκυριά
200 - 300 λίτρα – μεσαία νοικοκυριά
300- 400 λίτρα – μεγάλα νοικοκυριά

Ταχύτερη εγκατάσταση στην αγορά

Γρήγορη και άψογη εγκατάσταση του νέου σας ψυγείου. Με μόνο 73 βήματα για την εγκατάστασή του. Η νέα σχεδίαση της πόρτας έχει μικρότερο πλάτος, για να διασφαλίζεται ότι το ψυγείο μπορεί να εγκατασταθεί χωρίς να έρχεται σε σύγκρουση με τη γύρω επίπλωση. Η νέα ενσωματωμένη πλατφόρμα παρέχει εγγυημένη εγκατάσταση ακριβείας, χωρίς να απαιτούνται μετρήσεις. Αυτό οφείλεται στα παρεχόμενα πρότυπα με καθορισμένες διαστάσεις που βοηθούν στην τοποθέτηση του ψυγείου με ακρίβεια, για εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση.

Επίπεδο θορύβου

Για ένα ευχάριστο περιβάλλον στην κουζίνα χωρίς ενοχλήσεις από θορύβους, επιλέξτε έναν ψυγειοκαταψύκτη με χαμηλή τιμή σε ντεσιμπέλ (dB). Το επίπεδο ισχύος θορύβου των ψυγειοκαταψυκτών εξαρτάται από πολλούς παράγοντες, όπως το μέγεθος, το βάρος, τους κραδασμούς, τους σωλήνες και τον αεροσυμπιεστή, που μπορεί όλα να διαφέρουν από μοντέλο σε μοντέλο. Η Electrolux παρέχει ψυγειοκαταψύκτες 33-35 dB (A).

Πιο αθόρυβα προϊόντα

Μείωση των επιπέδων θορύβου κατά 1 dB(A) σε όλη τη σειρά, σε σύγκριση με τα προηγούμενα προϊόντα χάρη στους 7 φορές λιγότερους κραδασμούς από τα παλαιότερα μοντέλα. Όλα χάρη στις νέες μεθοδολογίες για τη μείωση του θορύβου από άποψη αντίληψης.

Ενεργειακή αποδοτικότητα

Υψηλή αποδοτικότητα ενέργειας σημαίνει εξοικονόμηση χρημάτων σε λογαριασμούς ρεύματος. Η κλίμακα ενεργειακής κλάσης για όλους τους ψυγειοκαταψύκτες είναι A-G, όπου A είναι η πιο ενεργειακά αποδοτική βαθμίδα.

Έξυπνη συμβουλή: Μειώστε την κατανάλωση ενέργειας τοποθετώντας τον ψυγειοκαταψύκτη σας μακριά από θερμαντικά σώματα ή τον φούρνο.

Τι θα αποθηκεύετε στον ψυγειοκαταψύκτη;

Φρέσκα φρούτα και λαχανικά – Αναζητήστε ψυγεία με φρουτολεκάνες και βαθιά συρτάρια για μεγαλύτερα λαχανικά. 

Κρεατικά και ψάρια – Ένα μοντέλο με την ειδική θήκη NaturaFresh θα διατηρήσει φρέσκα τα κρεατικά και τα ψάρια για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα.

Ποτά – Υπάρχουν μοντέλα με ράφια για κρασιά, ρυθμιζόμενα ράφια για την τοποθέτηση μπουκαλιών ή ακόμα και με ενσωματωμένο συντηρητή κρασιών. Ορισμένοι ψυγειοκαταψύκτες έχουν ενσωματωμένη παγομηχανή.

Κατεψυγμένα τρόφιμα – Αν συνηθίζετε να βάζετε τρόφιμα/φαγητά στην κατάψυξη, επιλέξτε έναν ψυγειοκαταψύκτη με ίση χωρητικότητα για ψύξη και συντήρηση.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους ψυγειοκαταψύκτες μας

Ακολουθώντας τις αρχές της σκανδιναβικής σχεδίασης, με κατασκευή για καλύτερη καθημερινότητα. Βρείτε τον ιδανικό ψυγειοκαταψύκτη για τις δικές σας ανάγκες χάρη στον οδηγό αγοράς μας! 

Είσε έτοιμοι να κάνετε την αγορά σας;
Ή θέλετε να συνεχίσετε με την εξερεύνηση της επόμενης σειράς