Universaldose

Universaldose

UniversalDose. Ένα συρτάρι για κάθε τύπο απορρυπαντικού, ακόμα και για Pods®

 

Το νέο συρτάρι UniversalDose πλυντηρίων ρούχων της Electrolux έχει σχεδίαση κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που επιτρέπει την αποτελεσματική διάλυση όλων των τύπων απορρυπαντικού, συμπεριλαμβανομένων και των PODS®. Η καθαριστική δύναμη των απορρυπαντικών είναι εγγυημένη ακόμα και για σύντομους κύκλους πλύσης και χαμηλές θερμοκρασίες.

Ένα συρτάρι που προσαρμόζεται στις δικές σας ανάγκες

Δεν χρειάζεται να προσαρμόζετε τη χρήση στα μέτρα του πλυντηρίου ρούχων σας. Αφήστε το πλυντήριο να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες. Επιλέξτε τον τύπο απορρυπαντικού που θέλετε να χρησιμοποιήσετε. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας, υγρό, σκόνη ή PODS®, υπάρχει για όλα μια ειδική θήκη στο συρτάρι UniversalDose.

 

Άλλα πλεονεκτήματα του συρταριού UniversalDose για καλύτερη φροντίδα των ρούχων σας

• Αυτοκαθαριζόμενο συρτάρι

• Λιγότερος θόρυβος κατά την κυκλοφορία του νερού μέσα στο συρτάρι

• Άριστη λειτουργία ακόμα και σε συνθήκες χαμηλής πίεσης νερού

 

Μοναδική σχεδίαση και τεχνολογία δίνης

Η πατενταρισμένη σχεδίαση, σε συνδυασμό με τους άνω εκτοξευτήρες, δημιουργεί μια δίνη νερού στο συρτάρι, η οποία επιτρέπει σε κάθε τύπο απορρυπαντικού, συμπεριλαμβανομένων και των PODS®, να διαλυθεί εντελώς έως και 60% ταχύτερα σε σύγκριση με την τοποθέτησή του στον κάδο. Η αποτελεσματικότητα των PODS® είναι εγγυημένη ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες αλλά και για σύντομους κύκλους πλύσης*.

*Πραγματοποιήθηκε εσωτερική δοκιμή συγκρίνοντας τη χρήση των PODS® στο συρτάρι UniversalDose με τη χρήση των PODS® στον κάδο, με το πρόγραμμα για βαμβακερά 1 ώρας στους 30°C.

 

UniversalDose: το πιο ευέλικτο συρτάρι στην αγορά

Χρησιμοποιήστε τον τύπο απορρυπαντικού που προτιμάτε ή αλλάξτε το σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Σε κάθε περίπτωση, η καθαριστική δύναμη μεγιστοποιείται για άψογα αποτελέσματα, κάθε φορά.

 

Τα πλυντήρια ρούχων μας που διαθέτουν UniversalDose

Το καινοτόμο σύστημα SteamCare ολοκληρώνει κάθε πλύση με μια ήπια δόση ατμού, μειώνοντας έτσι το τσαλάκωμα.
  • Σύστημα SteamCare
  • Συρτάρι UniversalDose
  • Σύστημα SteamCare