Ανακαλύψτε

Πλυντήρια-Στεγνωτήρια

Η σειρά προϊόντων μας

Δείτε τις επιλογές που σας προσφέρουμε για να βρείτε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σας.

Electrolux EcoLine

Καλύτερα από την καλύτερη ενεργειακή αξιολόγηση: εξοικονομείτε πόρους με κάθε πλύση.

Για πλύσιμο ρούχων, επιλέξτε την καλύτερη ενεργειακή κλάση: οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας είναι κλάση A, 10% καλύτερη από την κλάση A και 20% καλύτερη από την κλάση A. Επίσης, η τεχνολογία αντλίας θερμότητας μειώνει την ενέργεια κατά 55% κατά το στέγνωμα, ακόμα και με ευαίσθητα ρούχα όπως μεταξωτά, μάλλινα ή πουπουλένια μπουφάν.*

*Βάσει εσωτερικών δοκιμών, με σύγκριση της κατανάλωσης ενέργειας στη φάση στεγνώματος μεταξύ αντλίας θερμότητας και κλασικού πλυντηρίου-στεγνωτηρίου με συμπύκνωση υδρατμών σε πλήρη κύκλο Eco 40-60 με μέγιστο φορτίο (6 κιλά βαμβακερά IEC)
**Η διαθεσιμότητα των χαρακτηριστικών εξαρτάται από τη σειρά προϊόντων

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Ενεργειακά αποδοτικό πλυντήριο - στεγνωτήριο

Κάθε πλυντήριο-στεγνωτήριο Electrolux έχει σχεδιαστεί για σημαντική μείωση της χρήσης ρεύματος και νερού, καθαρίζοντας και φροντίζοντας παράλληλα τα ρούχα σας σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Οι ενεργειακές κλάσεις για τα πλυντήρια-στεγνωτήρια Electrolux κυμαίνονται από A έως A-40%. Αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές Electrolux με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση λειτουργούν 40% πιο αποδοτικά από την κλάση A. Οι τεχνολογίες συνεισφέρουν στη διαμόρφωση καλύτερων ενεργειακών κλάσεων. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι κινητήρες inverter, η τεχνολογία SensiCare ή DelicateCare και η τεχνολογία αντλίας θερμότητας.

 

Διαστάσεις πλυντηρίου-στεγνωτηρίου

Αν δεν έχετε πολύ χώρο, καλό θα ήταν να αγοράσετε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο 2 σε 1. Αποκτήστε όλα τα οφέλη των ξεχωριστών συσκευών, χωρίς να θυσιάσετε πολύτιμο χώρο. Υπάρχουν δύο είδη πλυντηρίων-στεγνωτηρίων: εντοιχιζόμενα και ελεύθερα. Οι εντοιχιζόμενες μονάδες καλύπτονται με πάνελ κατά την τοποθέτησή τους, για να ενοποιηθούν με το υπόλοιπο περιβάλλον.

Χωρητικότητα πλυντηρίου - στεγνωτηρίου

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια έχουν δύο χωρητικότητες. Η χωρητικότητα στεγνώματος είναι ελαφρώς μικρότερη από την χωρητικότητα πλυσίματος, επειδή για το στέγνωμα των ρούχων χρειάζεται περισσότερος χώρος, ώστε να κυκλοφορήσει ο αέρας. Παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη για θέματα χωρητικότητας:


Μέγεθος νοικοκυριού: μεγάλες οικογένειες ή ένα άτομο
Συνήθειες: πόσες φορές την εβδομάδα πλένετε τα ρούχα σας
Τύπος και μέγεθος αντικειμένων προς πλύση: Για παράδειγμα, για σεντόνια, παπλώματα και κουρτίνες θα χρειάζεται μεγαλύτερος κάδος για καλύτερα αποτελέσματα.

Όλα τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της Electrolux είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία SensiCare. Το SensiCare χρησιμοποιεί προηγμένους αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας για να προσαρμόζεται η κατανάλωση ρεύματος στα φορτία ανάλογα με το μέγεθός τους. Έτσι, εξοικονομείται χρόνος και χρήμα και διασφαλίζεται η προστασία των ρούχων σας.

'Εξυπνο πλυντήριο-στεγνωτήριο

Με την εφαρμογή MY Electrolux Care, συνδέστε τις συσκευές πλυντηρίου/στεγνωτηρίου με το τηλέφωνό σας για πιο έξυπνη, πιο γρήγορη φροντίδα των ρούχων σας. Με την εφαρμογή μπορείτε να ελέγχετε από απόσταση το πλυντήριο-στεγνωτήριο από το smartphone σας. Για προσαρμοσμένη φροντίδα των ρούχων σας, μέσα από το smartphone σας.

 

Προγράμματα 2 σε 1

Χρησιμοποιήστε προγράμματα πλυσίματος-στεγνώματος για να χειριστείτε αποτελεσματικά μικρά φορτία, για να έχετε ρούχα έτοιμα να φορεθούν όποτε θέλετε, μέσα από μια απρόσκοπτη διαδικασία.

Προγράμματα

Δεν υπάρχει μία αποκλειστική μέθοδος για τη μεταχείριση των ρούχων. Ο κάθε άνθρωπος και το κάθε ύφασμα έχει τις δικές του ανάγκες. Γι' αυτόν τον λόγο τα πλυντήρια-στεγνωτήριά μας έχουν ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων:

 • Ευαίσθητα υφάσματα σε σκούρο μπλε χρώμα
  Μάλλινα

  Καθαρίστε και στεγνώστε με ασφάλεια ευαίσθητα υφάσματα και μάλλινα, με μία διαδικασία.

 • Λευκό πουκάμισο σε κοντινό πλάνο
  Ατμός

  Μειώστε το τσαλάκωμα στα στεγνά ρούχα ή φρεσκάρετε και απομακρύνετε τις οσμές.

 • Ένα ρούχο σε στεγνωτήριο ρούχων
  Αντιαλλεργικό πρόγραμμα

  Ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες όσων πάσχουν από αλλεργίες. Αυτό το πρόγραμμα αφαιρεί τους μικροοργανισμούς χάρη στη φάση πλύσης με τη θερμοκρασία να διατηρείται πάνω από τους 60 °C για αρκετά λεπτά. Αυτό συμβάλλει στην απομάκρυνση μικροβίων, βακτηρίων, μικροοργανισμών και σωματιδίων. Μια επιπλέον φάση ξεβγάλματος διασφαλίζει τη σχολαστική αφαίρεση των υπολειμμάτων απορρυπαντικού και γύρης/αλλεργιογόνων στοιχείων.

 • Σταγόνες νερού σε σκούρο μπλε ύφασμα
  Outdoor

  Το πρόγραμμα outdoor με την τεχνολογία DualSense® προστατεύει τα ειδικά υφάσματα για να διατηρηθεί η υφή τους στο πέρασμα του χρόνου. Ένας ειδικός κύκλος στεγνώματος αποκαθιστά την αδιαβροχότητα.

Πιστοποήσεις

Η πιστοποίηση Woolmark αποτελεί σύμβολο έγκρισης από την Woolmark Company. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα στεγνωτήριά μας περιποιούνται όλα τα υφάσματα, από μάλλινα μέχρι πιο ευαίσθητα ρούχα.

DelicateCare - Προσαρμοσμένοι κύκλοι, προσαρμοσμένη φροντίδα

Το σύστημα DelicateCare, σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη αντλία θερμότητας περιποιείται απαλά τα ρούχα με χαμηλές θερμοκρασίες, ειδικά προσαρμοσμένες για κάθε κύκλο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πλένετε και να στεγνώνετε με σιγουριά μπουφάν και τεχνικά ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων διατηρώντας τα αδιάβροχα χαρακτηριστικά τους. Ακόμα και τα μεταξωτά ρούχα βγαίνουν στο τέλος του κύκλου 50% λιγότερο τσαλακωμένα.

Ό,τι και αν πλένετε και στεγνώνετε, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι στο τέλος του κύκλου θα είναι έτοιμο να φορεθεί.

Τα μεταξωτά ρούχα βγαίνουν από τον κάδο με έως 50% λιγότερο τσαλάκωμα*

 *Σε σχέση με το στέγνωμα στον αέρα.

 

Θερμοκρασία και κίνηση για σωστή φροντίδα ακριβείας

Η απόδοση ενός πουπουλένιου μπουφάν μπορεί να υποβαθμιστεί, όταν το πλύσιμο και το στέγνωμά του γίνεται σε κλασικό πλυντήριο-στεγνωτήριο. Το Σύστημα DelicateCare προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου για να δοθεί σωστή φροντίδα με ακρίβεια, έτσι το πουπουλένιο μπουφάν διατηρείται αφράτο.

Φρεσκαρισμένα ρούχα με 96% λιγότερη ποσότητα νερού*

*Χρησιμοποιήστε ατμό για να φρεσκάρετε τα ρούχα και εξοικονομήστε περισσότερα από 40 λίτρα νερού ανά κύκλο. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε ευαίσθητα ρούχα βάρους 1 κιλού με το πρόγραμμα FreshScent σε σύγκριση με το πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα.

Πρόγραμμα FreshScent

Πλύσιμο, στέγνωμα και φροντίδα για τα πιο αγαπημένα σας καθημερινά κομμάτια - όλα σε έναν κύκλο

Εκείνο το αγαπημένο τζιν με την άψογη εφαρμογή. Το αγαπημένο φούτερ που είναι πάντα άνετο. Αυτά τα κομμάτια σάς κάνουν να φαίνεστε και να αισθάνεστε τέλεια, όποιο και αν είναι το πρόγραμμά σας για την ημέρα. Εμπιστευτείτε το καινοτόμο πλυντήριο-στεγνωτήριο PerfectCare 700 για να διατηρείτε την υπέροχη όψη των καθημερινών ρούχων σας με έναν βολικό κύκλο πλυσίματος και στεγνώματος. Η επιλογή των ρούχων της ημέρας γίνεται ευχάριστη υπόθεση, ό,τι και αν φορέσετε, ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε μέσα στην ημέρα.

Πλύσιμο και στέγνωμα των ρούχων σας σε έναν κύκλο

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο PerfectCare 700 καθαρίζει τα ρούχα σας με έναν βολικό κύκλο πλυσίματος και στεγνώματος. Το Σύστημα DualCare ανιχνεύει τον τύπο υφάσματος και το βάρος του φορτίου και στη συνέχεια προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου για να προσφέρει την απόλυτη φροντίδα σε κάθε ρούχο. Εξασφαλίζεται η διατήρηση της όψης και της αίσθησης του καινούργιου στα υφάσματα για μεγαλύτερο διάστημα.

Οι ιδανικές ρυθμίσεις με το DualCare

Το Σύστημα DualCare προσαρμόζει αυτόματα τους κύκλους σύμφωνα με τους τύπους υφασμάτων και το βάρος του φορτίου. Έτσι, η περιποίηση των ρούχων γίνεται ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία, με βελτιστοποιημένες κινήσεις κάδου. Πλύσιμο και στη συνέχεια στέγνωμα σε μία απόλυτα εκσυγχρονισμένη διαδικασία. Έτσι, κάθε ρούχο διατηρεί την όψη, την αίσθηση και την ποιότητά του σε βάθος χρόνου.

Πρόγραμμα FreshScent

Φρεσκαρισμένα ρούχα με 96% λιγότερη ποσότητα νερού*

*Χρησιμοποιήστε ατμό για να φρεσκάρετε τα ρούχα και εξοικονομήστε περισσότερα από 40 λίτρα νερού ανά κύκλο. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε ευαίσθητα ρούχα βάρους 1 κιλού με το πρόγραμμα FreshScent σε σύγκριση με το πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα.