Ανακαλύψτε

Πλυντήρια-Στεγνωτήρια

Η σειρά προϊόντων μας

Δείτε τις επιλογές που σας προσφέρουμε για να βρείτε το προϊόν που ταιριάζει καλύτερα στο σπίτι σας.

 • DelicateCare
 • UltraCare
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue
 • DualCare
 • SensiCare
 • Woolmark Blue

Ενεργειακά αποδοτικό πλυντήριο - στεγνωτήριο

Κάθε πλυντήριο-στεγνωτήριο Electrolux έχει σχεδιαστεί για σημαντική μείωση της χρήσης ρεύματος και νερού, καθαρίζοντας και φροντίζοντας παράλληλα τα ρούχα σας σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα. Οι ενεργειακές κλάσεις για τα πλυντήρια-στεγνωτήρια Electrolux κυμαίνονται από A έως A-40%. Αυτό σημαίνει ότι οι συσκευές Electrolux με την υψηλότερη ενεργειακή κλάση λειτουργούν 40% πιο αποδοτικά από την κλάση A. Οι τεχνολογίες συνεισφέρουν στη διαμόρφωση καλύτερων ενεργειακών κλάσεων. Σε αυτές συμπεριλαμβάνονται οι κινητήρες inverter, η τεχνολογία SensiCare ή DelicateCare και η τεχνολογία αντλίας θερμότητας.

 

Διαστάσεις πλυντηρίου-στεγνωτηρίου

Αν δεν έχετε πολύ χώρο, καλό θα ήταν να αγοράσετε ένα πλυντήριο-στεγνωτήριο 2 σε 1. Αποκτήστε όλα τα οφέλη των ξεχωριστών συσκευών, χωρίς να θυσιάσετε πολύτιμο χώρο. Υπάρχουν δύο είδη πλυντηρίων-στεγνωτηρίων: εντοιχιζόμενα και ελεύθερα. Οι εντοιχιζόμενες μονάδες καλύπτονται με πάνελ κατά την τοποθέτησή τους, για να ενοποιηθούν με το υπόλοιπο περιβάλλον.

Χωρητικότητα πλυντηρίου - στεγνωτηρίου

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια έχουν δύο χωρητικότητες. Η χωρητικότητα στεγνώματος είναι ελαφρώς μικρότερη από την χωρητικότητα πλυσίματος, επειδή για το στέγνωμα των ρούχων χρειάζεται περισσότερος χώρος, ώστε να κυκλοφορήσει ο αέρας. Παράμετροι που πρέπει να ληφθούν υπόψη για θέματα χωρητικότητας:


Μέγεθος νοικοκυριού: μεγάλες οικογένειες ή ένα άτομο
Συνήθειες: πόσες φορές την εβδομάδα πλένετε τα ρούχα σας
Τύπος και μέγεθος αντικειμένων προς πλύση: Για παράδειγμα, για σεντόνια, παπλώματα και κουρτίνες θα χρειάζεται μεγαλύτερος κάδος για καλύτερα αποτελέσματα.

Όλα τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της Electrolux είναι εξοπλισμένα με τεχνολογία SensiCare. Το SensiCare χρησιμοποιεί προηγμένους αισθητήρες υγρασίας και θερμοκρασίας για να προσαρμόζεται η κατανάλωση ρεύματος στα φορτία ανάλογα με το μέγεθός τους. Έτσι, εξοικονομείται χρόνος και χρήμα και διασφαλίζεται η προστασία των ρούχων σας.

'Εξυπνο πλυντήριο-στεγνωτήριο

Με την εφαρμογή MY Electrolux Care, συνδέστε τις συσκευές πλυντηρίου/στεγνωτηρίου με το τηλέφωνό σας για πιο έξυπνη, πιο γρήγορη φροντίδα των ρούχων σας. Με την εφαρμογή μπορείτε να ελέγχετε από απόσταση το πλυντήριο-στεγνωτήριο από το smartphone σας. Για προσαρμοσμένη φροντίδα των ρούχων σας, μέσα από το smartphone σας.

 

Επισκευθείτε τη σελίδα Connectivity

Προγράμματα 2 σε 1

Χρησιμοποιήστε προγράμματα πλυσίματος-στεγνώματος για να χειριστείτε αποτελεσματικά μικρά φορτία, για να έχετε ρούχα έτοιμα να φορεθούν όποτε θέλετε, μέσα από μια απρόσκοπτη διαδικασία.

Προγράμματα

Δεν υπάρχει μία αποκλειστική μέθοδος για τη μεταχείριση των ρούχων. Ο κάθε άνθρωπος και το κάθε ύφασμα έχει τις δικές του ανάγκες. Γι' αυτόν τον λόγο τα πλυντήρια-στεγνωτήριά μας έχουν ένα ευρύ φάσμα προγραμμάτων:

 • Ευαίσθητα υφάσματα σε σκούρο μπλε χρώμα
  Μάλλινα

  Καθαρίστε και στεγνώστε με ασφάλεια ευαίσθητα υφάσματα και μάλλινα, με μία διαδικασία.

 • Λευκό πουκάμισο σε κοντινό πλάνο
  Ατμός

  Μειώστε το τσαλάκωμα στα στεγνά ρούχα ή φρεσκάρετε και απομακρύνετε τις οσμές.

 • Ένα ρούχο σε στεγνωτήριο ρούχων
  Αντιαλλεργικό πρόγραμμα

  Ειδικά σχεδιασμένο για τις ανάγκες όσων πάσχουν από αλλεργίες. Αυτό το πρόγραμμα αφαιρεί τους μικροοργανισμούς χάρη στη φάση πλύσης με τη θερμοκρασία να διατηρείται πάνω από τους 60 °C για αρκετά λεπτά. Αυτό συμβάλλει στην απομάκρυνση μικροβίων, βακτηρίων, μικροοργανισμών και σωματιδίων. Μια επιπλέον φάση ξεβγάλματος διασφαλίζει τη σχολαστική αφαίρεση των υπολειμμάτων απορρυπαντικού και γύρης/αλλεργιογόνων στοιχείων.

 • Σταγόνες νερού σε σκούρο μπλε ύφασμα
  Outdoor

  Το πρόγραμμα outdoor με την τεχνολογία DualSense® προστατεύει τα ειδικά υφάσματα για να διατηρηθεί η υφή τους στο πέρασμα του χρόνου. Ένας ειδικός κύκλος στεγνώματος αποκαθιστά την αδιαβροχότητα.

Πιστοποήσεις

Η πιστοποίηση Woolmark αποτελεί σύμβολο έγκρισης από την Woolmark Company. Σας διαβεβαιώνουμε ότι τα στεγνωτήριά μας περιποιούνται όλα τα υφάσματα, από μάλλινα μέχρι πιο ευαίσθητα ρούχα.


Ένα μηχάνημα για ολοκληρωμένη φροντίδα

Η μεταχείριση των ρούχων έγινε πιο εύκολη από ποτέ χάρη στο πλυντήριο-στεγνωτήριο PerfectCare 900. Ακόμα και τα μεταξωτά είναι έτοιμα να φορεθούν μόλις βγουν από τον κάδο, λιγότερο τσαλακωμένα σε σχέση με το στέγνωμα στον αέρα.

Δείτε το προϊόν

DelicateCare - Προσαρμοσμένοι κύκλοι, προσαρμοσμένη φροντίδα

DelicateCare - Προσαρμοσμένοι κύκλοι, προσαρμοσμένη φροντίδα
Το σύστημα DelicateCare, σε συνδυασμό με την ενσωματωμένη αντλία θερμότητας και τις ειδικά διαμορφωμένες κινήσεις κάδου για κάθε τύπο ρούχου (όπως μάλλινα και μεταξωτά), περιποιείται απαλά τα ρούχα με χαμηλές θερμοκρασίες, ειδικά προσαρμοσμένες για κάθε κύκλο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να πλένετε και να στεγνώνετε με σιγουριά ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων, όπως πουπουλένια μπουφάν, διατηρώντας τα αδιάβροχα χαρακτηριστικά και τη θερμομόνωσή τους. Ακόμα και τα μεταξωτά ρούχα βγαίνουν στο τέλος του κύκλου έτοιμα να φορεθούν.

Ό,τι και αν πλένετε και στεγνώνετε, μπορείτε να είστε ήσυχοι ότι στο τέλος του κύκλου θα είναι έτοιμο να φορεθεί.

Πλύντε και στεγνώστε τα αγαπημένα σας ρούχα

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο PerfectCare 900 σάς δίνει τη σιγουριά να πλένετε και να στεγνώνετε τα αγαπημένα ρούχα σας, ανεξαρτήτως υφάσματος, ακόμα και τα μεταξωτά ή πουπουλένια μπουφάν. Χάρη στο Σύστημα DelicateCare, ακόμα και τα μεταξωτά ρούχα σας βγαίνουν από τον κάδο με έως 50% λιγότερο τσαλάκωμα.

Θερμοκρασία και κίνηση για σωστή φροντίδα ακριβείας

Η απόδοση ενός πουπουλένιου μπουφάν μπορεί να υποβαθμιστεί, όταν το πλύσιμο και το στέγνωμά του γίνεται σε κλασικό πλυντήριο-στεγνωτήριο. Το Σύστημα DelicateCare προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου για να δοθεί σωστή φροντίδα με ακρίβεια, έτσι το πουπουλένιο μπουφάν διατηρείται αφράτο.

Πλύσιμο και στέγνωμα στα μέτρα της γκαρνταρόμπας σας

Για σύμμεικτα βαμβακερά μέχρι συνθετικά ή ακόμα και μεταξωτά, η διαισθητική επιλογή λειτουργίας προσφέρει μια μέθοδο στεγνώματος για όλα τα προγράμματα πλύσης. Επιπλέον, ένα φορτίο 3 κιλών μπορεί να πλυθεί και να στεγνώσει σε 3 ώρες.

Σύστημα FreshScent

Όλα τα νέα πλυντήρια-στεγνωτήριά μας διαθέτουν το μοναδικό Σύστημα FreshScent. Με τη χρήση συνδυασμού ατμού και φρέσκων αρωμάτων, μπορείτε να απολαμβάνετε την αίσθηση του φρεσκοπλυμένου, χωρίς να χρειαστεί να βάζετε τα ρούχα σας σε πλήρη κύκλο πλύσης μετά από κάθε χρήση τους. Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους. Διατηρήστε την όμορφη όψη, αίσθηση και μυρωδιά τους.

Ο ατμός λειτουργεί επιπλέον ως "μαλακτικό" για τις ίνες των ρούχων σας, μειώνοντας συστηματικά το τσαλάκωμα και την ανάγκη σιδερώματος.


Τα πιο αγαπημένα σας καθημερινά κομμάτια διατηρούνται για καιρό με φροντίδα 2 σε 1

Εκείνο το αγαπημένο τζιν με την άψογη εφαρμογή. Το αγαπημένο φούτερ που είναι πάντα άνετο. Αυτά τα κομμάτια σάς κάνουν να φαίνεστε και να αισθάνεστε τέλεια, όποιο και αν είναι το πρόγραμμά σας για την ημέρα. Εμπιστευτείτε το καινοτόμο πλυντήριο-στεγνωτήριο PerfectCare 700 για να διατηρείτε την υπέροχη όψη των καθημερινών ρούχων σας με έναν βολικό κύκλο πλυσίματος και στεγνώματος. Η επιλογή των ρούχων της ημέρας γίνεται ευχάριστη υπόθεση, ό,τι και αν φορέσετε, ό,τι και αν επιλέξετε να κάνετε μέσα στην ημέρα.

Δείτε το προϊόν

DualCare - οι ιδανικές ρυθμίσεις για τα ρούχα σας

Το Σύστημα DualCare προσαρμόζει αυτόματα τους κύκλους σύμφωνα με τους τύπους υφασμάτων και το βάρος του φορτίου. Έτσι, η περιποίηση των ρούχων γίνεται ακριβώς στη σωστή θερμοκρασία, με βελτιστοποιημένες κινήσεις κάδου. Αυτό σημαίνει ότι κάθε είδος ρούχου, από ευαίσθητα και μάλλινα μέχρι τζιν και ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων, μπορούν να πλυθεί και στη συνέχεια να στεγνώσει, όλα σε μία απόλυτα εκσυγχρονισμένη διαδικασία. Κάθε ρούχο διατηρεί την όψη, την αίσθηση και την ποιότητά του σε βάθος χρόνου.

Τα υφάσματα έχουν την αίσθηση του καινούργιου για διπλάσιο χρονικό διάστημα

Σύμφωνα με μια δοκιμή που διενεργήθηκε από τη Ritex το 2015 (δοκιμή αρ.15CR00099), η χρήση του SensiCare κάνει τα υφάσματα να έχουν την αίσθηση του καινούργιου για διπλάσιο χρονικό διάστημα. Αισθητήρες προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις του κύκλου στο μέγεθος του φορτίου μέσα στο πρώτο λεπτό για να μειώσουν τον χρόνο και την κατανάλωση ενέργειας και νερού. Αυτό σημαίνει λιγότερη φθορά, όχι μονό για τα ρούχα σας, αλλά και για το περιβάλλον.

Χωρίς συρρίκνωση, χωρίς απώλεια σχήματος

Τώρα μπορείτε να τολμήσετε να στεγνώσετε ακόμα και τα πιο ευαίσθητα μάλλινα πουλόβερ. Το Σύστημά μας DelicateCare προσαρμόζει την κίνηση του κάδου ώστε τα μάλλινα να μην μπερδεύονται ή μπλέκονται, αποφεύγοντας έτσι τη συρρίκνωση. Αυτό σημαίνει εξαιρετικά αποτελέσματα στεγνώματος, χωρίς συρρίκνωση και χωρίς απώλεια του σχήματός τους - σε σύγκριση με το στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια.

Πρόγραμμα Non-Stop 60-Minute

Το πρόγραμμα Non-stop 60-Minute πλένει και στεγνώνει μικρά φορτία σε μόλις μία ώρα, για έναν εξαιρετικά γρήγορο και οικονομικά αποδοτικό κύκλο. Έτσι, μπορείτε να έχετε εύκολα και γρήγορα καθαρά ρούχα, όταν τα χρειάζεστε.

Σύστημα FreshScent

Όλα τα νέα πλυντήρια-στεγνωτήριά μας διαθέτουν το μοναδικό Σύστημα FreshScent. Με τη χρήση συνδυασμού ατμού και φρέσκων αρωμάτων, μπορείτε να απολαμβάνετε την αίσθηση του φρεσκοπλυμένου, χωρίς να χρειαστεί να βάζετε τα ρούχα σας σε πλήρη κύκλο πλύσης μετά από κάθε χρήση τους. Παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους. Διατηρήστε την όμορφη όψη, αίσθηση και μυρωδιά τους.

Ο ατμός λειτουργεί επιπλέον ως "μαλακτικό" για τις ίνες των ρούχων σας, μειώνοντας συστηματικά το τσαλάκωμα και την ανάγκη σιδερώματος.