Πλυντήρια ρούχων

Βρείτε το ιδανικό πλυντήριο ρούχων για εσάς. Ένα πλυντήριο που ταιριάζει το πλύσιμο στο πρόγραμμα της ημέρας σας. Φρεσκάρετε τα ρούχα σας με ατμό. Ταυτόχρονα, είναι ασφαλές για μάλλινα που προορίζονται για πλύσιμο στο χέρι.

Επιστρέψτε στις ερωτήσεις

Καλύτερη ταύτιση

Πόσα άτομα υπάρχουν στην οικογένειά σας;
1
Ενήλικες
0
Παιδιά

0
Μωρά
0
Κατοικίδια
Που θα τοποθετηθεί το πλυντήριο;

Βοηθητικό δωμάτιο

Κουζίνα

Αποθήκη

Μπάνιο
Πόσο συχνά πλένετε την εβδομάδα;

1 πλύση

Τι πλένετε;
Ευαίσθητα
Αθλητικά
Μαλλινα
Τζιν
Outdoor
Ογκώδη είδη
Σεντόνια/πετσέτες
Μπλούζες
Κανονικά/Βαμβακερά
Πόσο γεμίζετε συνήθως το πλυντήριο;

Με λίγα ρούχα


Τα προτεινόμενα πλυντήρια
Γιατί αυτά τα πλυντήρια είναι ιδανικά για εσάς

UltraCare

Όταν θέλετε το καλύτερο στη φροντίδα των ρούχων, με έμφαση στα ευαίσθητα, αναζητήστε τη σειρά UltraCare. Η πληθώρα χαρακτηριστικών της περιλαμβάνει το UltraMix, TimeCare, FlexCare and SteamCare. Το UltraMix  ενεργοποιεί το απορρυπαντικό ακόμα και στους 30ºC με άψογα αποτελέσματα. Ενώ το TimeCare και το FlexCare προσαρμόζεται στον τρόπο ζωής σας και στο βάρος του φορτίου. Και τέλος, το SteamCare, χρησιμοποιεί την απαλή δύναμη του ατμού για να φρεσκάρει γρήγορα και να ξετσαλακώσει τα υφάσματα. 

SteamCare

Ιδανικό για όσους θέλουν να δείχνουν άψογοι, με ευκολία. Το επαγγελματικό σύστημα ατμού της SteamCare θα ξετσαλακώσει γρήγορα και θα φρεσκάρει τα ρούχα σας, αφήνοντάς τα απαλά και φρέσκα. Κερδίζετε επίσης το όφελος από τις λειτουργίες TimeCare και FlexCare που προσαρμόζονται στο πρόγραμμά σας και το μέγεθος του φορτίου.

TimeCare

Όταν ο χρόνος και η ευελιξία είναι προτεραιότητα, το TimeCare είναι μονόδρομος. Αυτή η σειρά έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει με πρόγραμμά σας, έτσι ώστε τα ρούχα σας να είναι έτοιμα όταν είστε και εσείς - χωρίς συμβιβασμούς στη φροντίδα των ρούχων σας. Αυτή η σειρά περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία FlexCare, η οποία προσαρμόζει έξυπνα τον κύκλο πλύσης στο μέγεθος του φορτίου.

FlexCare

Συνιστάται για νοικοκυριά που θέλουν μια έξυπνη και ενεργειακά αποδοτική συσκευή. Το σύστημα AutoSense  ρυθμίζει αυτόματα τους κύκλους πλύσης στο μέγεθος του φορτίου, έτσι χρειάζεται μόνο το σωστό χρόνο, νερό και ενέργεια για να δώσει στα ρούχα σας το τέλειο πλύσιμο

Βρείτε την ιδανική συσκευή με 5 απλές ερωτήσεις

AUTODOSE

Απολαύστε ακρίβεια στη δόση του απορρυπαντικού με το AutoDose και την εφαρμογή My Electrolux Care. Προσαρμόστε ρυθμίσεις, κάντε εναλλαγές μεταξύ αυτόματης και χειροκίνητης δόσης και λάβετε ειδοποιήσεις επαναπλήρωσης όταν πέφτει η στάθμη του απορρυπαντικού. Πλήρης και άνετος καθαρισμός ρούχων. Πλύσιμο και στέγνωμα με νέα οπτική.

Ανακαλύψτε τη τεχνολογία AutoDose

Στη φροντίδα των ρούχων ο ατμός κάνει τη διαφορά

Δείτε όλα τα προϊόντα

Πλυντήρια ρούχων από την Electrolux

Για να διατηρήσετε τα ρούχα σας σαν καινούρια, η Electrolux σχεδίασε πλυντήρια ρούχων που εξασφαλίζουν την απόλυτη φροντίδα όλων των υφασμάτων, ακόμα και των πιο ευαίσθητων.

Πλυντήρια ρούχων
14 από 14