Η σειρά PerfectCare

Η σειρά PerfectCare

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας στην πλύση

Παρουσιάζουμε την πιο αναβαθμισμένη σειρά πλύσης που έχετε δει. Η σειρά PerfectCare αντιπροσωπεύει το μέγιστο στο μοντέρνο σχεδιασμό, την τεχνολογία και τη φροντίδα.

Ποια είναι η σωστή δόση απορρυπαντικού; Αφήστε το AutoDose να αποφασίσει

Δεν είναι πάντα εύκολο να υπολογίσετε την ποσότητα απορρυπαντικού που πρέπει να προστεθεί σε κάθε πλύση. Με το AutoDose, δεν χρειάζεται να κάνετε πια υπολογισμούς.

Ντυθείτε με τα καλύτερά σας ρούχα - κάθε μέρα

Μην επιτρέπετε στις οδηγίες των ετικετών φροντίδας να ορίζουν το στυλ σας. Με το PerfectCare είστε σίγουροι ότι μπορείτε να φροντίσετε στο σπίτι τα ευαίσθητα, τα μάλλινα ακόμα και τα ρούχα που προορίζονται αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι. Ντυθείτε με τα καλύτερά σας ρούχα κάθε μέρα και απολαύστε απεριόριστο στυλ.

Πλυντήρια ρούχων PerfectCare

Φανταστείτε τα ρούχα σας να δείχνουν καινούργια για περισσότερο καιρό. Χρώματα που δεν ξεθωριάζουν και ρούχα που διατηρούν το σχήμα και την υφή τους. Φανταστείτε ένα στυλ που διαρκεί.

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικάΗ Σειρά Πλυντηρίων Ρούχων PerfectCare

Στεγνωτήρια PerfectCare

Φανταστείτε τα ρούχα σας να διατηρούν την αίσθηση, το σχήμα και τη λειτουργικότητά τους για περισσότερο καιρό. Μεταξωτά που δεν ζαρώνουν, μάλλινα που δεν συρρικνώνονται και ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων που παραμένουν αδιάβροχα. Φανταστείτε να στεγνώνετε στο στεγνωτήριο ρούχα που ποτέ δεν θα τολμούσατε.

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικάΗ Σειρά Στεγνωτηρίων PerfectCare

Γυναίκα και παιδί σε πικνίκ

Το Τέλειο Ζευγάρι

Επιτέλους, ένα σύστημα πλύσης ρούχων για ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σας. Η Συλλογή πλυντηρίων ρούχων και στεγνωτηρίων PerfectCare σχεδιάστηκε και βελτιστοποιήθηκε ώστε να λειτουργεί σε ζεύγη.