Η νέα σειρά PerfectCare

Αναβαθμίστε στην εμπειρία σας στην πλύση

Παρουσιάζουμε την πιο αναβαθμισμένη σειρά πλύσης που έχετε δει. Η σειρά PerfectCare αντιπροσωπεύει το μέγιστο στο μοντέρνο σχεδιασμό, την τεχνολογία και τη φροντίδα.

Φορέστε τα ρούχα σας

Μην αναβαθμίζετε τα ρούχα σας, αναβαθμίστε τη φροντίδα. Τα ρούχα που απολαμβάνουν σωστή φροντίδα έχουν καλύτερη και μεγαλύτερη διάρκεια. Οι συσκευές PerfectCare δεν πλένουν απλώς - διατηρούν και φροντίζουν το στυλ σας.

Πλυντήρια ρούχων PerfectCare

Φανταστείτε τα ρούχα σας να δείχνουν καινούργια για περισσότερο καιρό. Χρώματα που δεν ξεθωριάζουν και ρούχα που διατηρούν το σχήμα και την υφή τους. Φανταστείτε ένα στυλ που διαρκεί.

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικάΗ Σειρά Πλυντηρίων Ρούχων PerfectCare

Ντυθείτε με τα καλύτερά σας ρούχα - κάθε μέρα

Μην επιτρέπετε στις οδηγίες των ετικετών φροντίδας να ορίζουν το στυλ σας. Με το PerfectCare είστε σίγουροι ότι μπορείτε να φροντίσετε στο σπίτι τα ευαίσθητα, τα μάλλινα ακόμα και τα ρούχα που προορίζονται αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι. Ντυθείτε με τα καλύτερά σας ρούχα κάθε μέρα και απολαύστε απεριόριστο στυλ.

Στεγνωτήρια PerfectCare

Φανταστείτε τα ρούχα σας να διατηρούν την αίσθηση, το σχήμα και τη λειτουργικότητά τους για περισσότερο καιρό. Μεταξωτά που δεν ζαρώνουν, μάλλινα που δεν συρρικνώνονται και ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων που παραμένουν αδιάβροχα. Φανταστείτε να στεγνώνετε στο στεγνωτήριο ρούχα που ποτέ δεν θα τολμούσατε.

Εξερευνήστε τα χαρακτηριστικάΗ Σειρά Στεγνωτηρίων PerfectCare

Το Τέλειο Ζευγάρι

Επιτέλους, ένα σύστημα πλύσης ρούχων για ολόκληρη την γκαρνταρόμπα σας. Η Συλλογή πλυντηρίων ρούχων και στεγνωτηρίων PerfectCare σχεδιάστηκε και βελτιστοποιήθηκε ώστε να λειτουργεί σε ζεύγη.Αξεσουάρ

Ακριβώς όπως ένα σύνολο τελειοποιείται με τα κατάλληλα παπούτσια, το σωστό ρολόι ή τη σωστή τσάντα, έτσι μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία πλύσης των ρούχων σας με τα αξεσουάρ μας. Βελτιστοποιήστε την απόδοση της συσκευής σας και ανακαλύψτε καινούργιους τρόπους για να φροντίζετε τα ρούχα σας.

Εξερευνήστε τα αξεσουάρ