ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ

Πλυντήρια ρούχων

ColourCare - Όλα τα χρώματα πάντα ζωηρά

Το ColourCare καθαρίζει το νερό ώστε τα απορρυπαντικά να λειτουργούν καλύτερα, ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες. Ένα απαλό, σχολαστικό πλύσιμο διατηρεί τα χρώματα τόσο ζωντανά όσο και τη μέρα που τα αγοράσατε.

Τα χρώματα δεν ξεθωριάζουν - ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις

Όλα έχουν να κάνουν με το νερό. Ένα μοναδικό σύστημα φιλτραρίσματος αφαιρεί τα μεταλλικά στοιχεία και τους ρύπους που προκαλούν φθορά για ένα απαλό αλλά και σχολαστικό πλύσιμο. Τα παρακάτω αποτελέσματα είναι από μια δοκιμή διατήρησης χρώματος που εφαρμόστηκε σε πολυεστέρα για 50 κύκλους πλύσης στους 30 βαθμούς. Με το ColourCare τα χρώματα δεν ξεθωριάζουν και τα μαύρα μένουν μαύρα - ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις.

Αλάτι Αποκατάστασης - Πιο μαλακό νερό, φιλικότερο με τα ρούχα

Χωρίς να έρχεται σε επαφή με τα ρούχα σας, το αλάτι ενεργοποιεί ένα φίλτρο ανταλλαγής ιόντων που μαλακώνει το νερό και αφαιρεί τα σκληρά μεταλλικά στοιχεία και τους ρύπους. Έτσι τα χρώματα διατηρούν τη ζωντάνια τους μετά από πολλές πλύσεις και τα μαύρα δεν ξεθωριάζουν σε γκρι.

UltraCare - Απόλυτα διατηρημένες υφές

Το Σύστημα UltraCare προαναμιγνύει τα απορρυπαντικά για ένα γρήγορο, σχολαστικό καθάρισμα. Έτσι διασφαλίζεται ότι φτάνει σε κάθε ίνα και την προστατεύει, διατηρώντας τα υφάσματα φρέσκα, απαλά και σαν καινούργια για περισσότερο χρόνο.

Τα υφάσματα παραμένουν απαλά. Ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις

Το απορρυπαντικό που δεν διαλύεται οδηγεί σε λιγότερο αποτελεσματικό καθάρισμα ενώ η ανομοιόμορφη κατανομή του μαλακτικού μπορεί να κάνει τα ρούχα σας να νιώθουν σκληρά. Τα πλυντήρια ρούχων PerfectCare με UltraCare προαναμιγνύουν και ενεργοποιούν το απορρυπαντικό και το μαλακτικό με νερό προτού αυτά εισέλθουν στον κάδο. Έτσι εξασφαλίζεται ομοιόμορφη κατανομή ώστε κάθε ίνα του υφάσματος να μείνει καθαρή, φρέσκια και απαλή.

SteamCare - Μείνετε καλοντυμένοι

Με το Σύστημα SteamCare έχετε επαγγελματικά αποτελέσματα από την άνεση του σπιτιού σας. Ολοκληρώστε τον κάθε κύκλο με ατμό για να μειώσετε το τσαλάκωμα κατά 1/3, για ένα λείο αποτέλεσμα χωρίς τη θερμότητα του σιδερώματος. Ή χρησιμοποιήστε το SteamCare για φρεσκάρισμα και να αποφύγετε το περιττό πλύσιμο.

Λιγότερα τσαλακώματα κατά το ένα τρίτο

Η προσθήκη ατμού στο τέλος της πλύσης σημαίνει ότι οι ίνες των ρούχων σας χαλαρώνουν και το ζάρωμα μειώνεται κατά το ένα τρίτο σε σχέση με ένα πλυντήριο ρούχων χωρίς SteamCare. Τώρα μπορείτε να πλύνετε και να υποβάλετε τα ρούχα στον ατμό με τη μία και, χωρίς συχνό σιδέρωμα, τα ρούχα σας διατηρούν το σχήμα και την υφή τους για περισσότερο.

Μην πλένετε - Φρεσκάρετε

Μερικές φορές έχετε ρούχα που απλώς χρειάζονται ένα γρήγορο φρεσκάρισμα αντί για μια πλήρη πλύση. Με το Σύστημά μας FreshScent, ένα άρωμα φρεσκάδας μπορεί να συνδυαστεί με απαλό ατμό για ένα πλήρες φρεσκάρισμα. Αυτό επιμηκύνει τη διάρκεια ζωής των ρούχων αποφεύγοντας το αχρείαστο πλύσιμο, ενώ κάνει τα ρούχα σας να έχουν εκπληκτική όψη, αίσθηση και άρωμα.

SensiCare - Τα καθημερινά πλυμένα με φροντίδα

Το Σύστημα SensiCare εξασφαλίζει το σωστό επίπεδο φροντίδας προσαρμόζοντας τον χρόνο, την ενέργεια και την κατανάλωση νερού στο φορτίο σας. Έτσι αποτρέπεται η υπερβολική πλύση των ρούχων, κάνοντάς τα να διατηρούν την όψη και την αίσθησή τους για περισσότερον καιρό.

Τα υφάσματα έχουν την αίσθηση του καινούργιου για διπλάσιο χρονικό διάστημα

Σύμφωνα με μια δοκιμή που διενεργήθηκε από τη Ritex το 2015 (δοκιμή αρ.15CR00099), η χρήση του SensiCare κάνει τα υφάσματα να έχουν την αίσθηση του καινούργιου για διπλάσιο χρονικό διάστημα. Αισθητήρες προσαρμόζουν αυτόματα τις ρυθμίσεις του κύκλου στο μέγεθος του φορτίου μέσα στο πρώτο λεπτό για να μειώσουν τον χρόνο και την κατανάλωση ενέργειας και νερού. Αυτό σημαίνει λιγότερη φθορά, όχι μονό για τα ρούχα σας, αλλά και για το περιβάλλον.