Αξεσουάρ πλύσης

Τα αξεσουάρ της συσκευής σας

Ακριβώς όπως ένα ντύσιμο τελειοποιείται με τα σωστά παπούτσια, ρολόι ή πορτοφόλι έτσι μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία της συσκευής σας με τα αξεσουάρ μας. Βελτιστοποιήστε την απόδοση του μηχανήματός σας και ανακαλύψτε νέους τρόπους για να φροντίσετε τα ρούχα σας.

Διατηρήστε τα φρέσκα

Τα προσεκτικά επιλεγμένα μας αρώματα σάς προσφέρουν το άρωμα και την αίσθηση του φρεσκοπλυμένου σε μόλις λίγα λεπτά.

Μην πλένετε υπερβολικά - φρεσκάρετε τα ρούχα σας σε μόλις δεκαπέντε λεπτά

Απολαύστε την αίσθηση του «φρεσκοπλυμένου» χωρίς την ανάγκη ενός πλήρους κύκλου πλύσης μετά από κάθε χρήση του ρούχου. Το FreshScent της Electrolux είναι το πρώτο σύστημα στον κόσμο που φρεσκάρει τα ρούχα με ατμό και αρώματα αντί για απορρυπαντικό. Ο ατμός και τα προσεκτικά επιλεγμένα μας αρώματα χαρίζουν στα ρούχα σας εκπληκτική αίσθηση και άρωμα.

Στοίβαξη - σας συμφέρει

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τον χώρο σας με το συνδετικό. Τοποθετείστε το στεγνωτήριο πάνω στο πλυντήριο με ασφάλεια χωρίς επιπλέον στηρίγματα. Ένα ενσωματωμένο συρόμενο ράφι σάς διευκολύνει στο φόρτωμα / άδειασμα.

Φροντίδα ρούχων - σε άλλο επίπεδο

Η βάση πλυντηρίου σηκώνει το πλυντήριο ή το στεγνωτήριο από το έδαφος, διευκολύνοντας το φόρτωμα και το άδειασμα των ρούχων. Διαθέτει και ένα εύκολα προσβάσιμο συρτάρι για να αποθηκεύετε τα απαραίτητα για την πλύση. Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

Στο δίχτυ

Τα ακριβά και ευαίσθητα ρούχα προστατεύονται και καθαρίζονται πλήρως  σρησιμοποιώντας το δίχτυ πλυντηρίου της Electrolux.

Το μυστικό για απαλά ρούχα χωρίς στατικό ηλεκτρισμό

Προσθέστε ένα φύλλο στεγνωτηρίου στο στεγνωτήριο και τα ρούχα θα βγουν απαλότερα και ευκολότερα στο σιδέρωμα. Τα φύλλα στεγνωτηρίου είναι κατάλληλα για όλα τα πλενόμενα υφάσματα - μειώνουν το τσαλάκωμα, αποτρέπουν τον στατικό ηλεκτρισμό και δίνουν στα ρούχα ένα ευχάριστο άρωμα.

Τα χρώματα αγαπούν το αλάτι

Χωρίς να έρχεται σε επαφή με τα ρούχα σας, το αλάτι ενεργοποιεί ένα φίλτρο ανταλλαγής ιόντων που μαλακώνει το νερό και αφαιρεί τα σκληρά μεταλλικά στοιχεία και τους ρύπους. Έτσι τα χρώματα διατηρούν τη ζωντάνια τους μετά από πολλές πλύσεις και τα μαύρα δεν ξεθωριάζουν σε γκρι.