Αξεσουάρ πλύσης

Αξεσουάρ πλύσης

Τα αξεσουάρ της συσκευής σας

Ακριβώς όπως ένα ντύσιμο τελειοποιείται με τα σωστά παπούτσια, ρολόι ή πορτοφόλι έτσι μπορείτε να αναβαθμίσετε την εμπειρία της συσκευής σας με τα αξεσουάρ μας. Βελτιστοποιήστε την απόδοση του μηχανήματός σας και ανακαλύψτε νέους τρόπους για να φροντίσετε τα ρούχα σας.

Διατηρήστε τα φρέσκα

Τα προσεκτικά επιλεγμένα μας αρώματα σάς προσφέρουν το άρωμα και την αίσθηση του φρεσκοπλυμένου σε μόλις λίγα λεπτά.

Δεν χρειάζεται να πλένετε συνέχεια τα ρούχα σας - φρεσκάρετέ τα σε μόλις 25 λεπτά

Απολαύστε την αίσθηση του φρεσκοπλυμένου, με ελάχιστη σπατάλη νερού. Το φρεσκάρισμα των αγαπημένων σας ρούχων με ατμό σημαίνει ότι εξοικονομείτε περισσότερα από 40 λίτρα νερού ανά κύκλο και αυτό συμβάλλει στην παράταση της διάρκειας ζωής των ρούχων σας. Και για μια επιπλέον δόση φρεσκάδας, μπορείτε να προσθέσετε άρωμα.

Φρεσκαρισμένα ρούχα με 96% λιγότερη ποσότητα νερού*

*Χρησιμοποιήστε ατμό για να φρεσκάρετε τα ρούχα και εξοικονομήστε περισσότερα από 40 λίτρα νερού ανά κύκλο. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε ευαίσθητα ρούχα βάρους 1 κιλού με το πρόγραμμα FreshScent σε σύγκριση με το πρόγραμμα για ευαίσθητα ρούχα.

Στοίβαξη - σας συμφέρει

Εκμεταλλευτείτε στο έπακρο τον χώρο σας με το συνδετικό. Τοποθετείστε το στεγνωτήριο πάνω στο πλυντήριο με ασφάλεια χωρίς επιπλέον στηρίγματα. Ένα ενσωματωμένο συρόμενο ράφι σάς διευκολύνει στο φόρτωμα / άδειασμα.

Φροντίδα ρούχων - σε άλλο επίπεδο

Η βάση πλυντηρίου σηκώνει το πλυντήριο ή το στεγνωτήριο από το έδαφος, διευκολύνοντας το φόρτωμα και το άδειασμα των ρούχων. Διαθέτει και ένα εύκολα προσβάσιμο συρτάρι για να αποθηκεύετε τα απαραίτητα για την πλύση. Όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

ΣΚΛΗΡΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΛΕΚΕΔΕΣ, ΗΠΙΟ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ

Το στυλό αφαίρεσης λεκέδων είναι σκληρό και αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση των λεκέδων, αλλά ήπιο για τα ρούχα σας. Έτσι, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ρούχα σας παραμένουν περιποιημένα και διατηρούνται για μεγαλύτερο διάστημα. 

συσκευασία στυλο αφαίρεσης λεκέδων

Αποτελεσματική αντιμετώπιση των λεκέδων

Το στυλό αφαίρεσης λεκέδων με υπερήχους είναι αποτελεσματικό κόντρα σε κάθε είδους λεκέ: από καφέ μέχρι επίμονα κραγιόν. Ο συνδυασμός νερού και απορρυπαντικού μαζί με την τεχνολογία υπερήχων σημαίνει ότι τα ρούχα που υποβάλλονται σε προεργασία έχουν πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα, χωρίς λεκέδες, αφού υποβληθούν στο αντίστοιχο πρόγραμμα πλύσης. Έτσι, μετά τον κύκλο πλύσης, τα ρούχα είναι σχολαστικά καθαρισμένα και έχουν ανανεωμένη εμφάνιση και αίσθηση για μεγαλύτερο διάστημα. 

Για το πλύσιμο των ευαίσθητων ρούχων

Το δίχτυ πλυντηρίου της Electrolux προστατεύει τα ευαίσθητα υφάσματα ενώ υποβάλλονται σε σχολαστικό πλύσιμο.

Το μυστικό για απαλά ρούχα χωρίς στατικό ηλεκτρισμό

Προσθέστε ένα φύλλο στεγνωτηρίου στο στεγνωτήριο και τα ρούχα θα βγουν απαλότερα και ευκολότερα στο σιδέρωμα. Τα φύλλα στεγνωτηρίου είναι κατάλληλα για όλα τα πλενόμενα υφάσματα - μειώνουν το τσαλάκωμα, αποτρέπουν τον στατικό ηλεκτρισμό και δίνουν στα ρούχα ένα ευχάριστο άρωμα.