Φούρνοι ατμού

Ψήστε κρέας, φαγητό και γλυκό σε φούρνο της Electrolux. Ανακαλύψτε τους πρωτοποριακούς μας φούρνους ατμού για εξαιρετικά αποτελέσματα κάθε φορά. Ο ατμός λειτουργεί με αρμονία με την παραδοσιακή θερμότητα ώστε να εμπλουτίσει τις γεύσεις και την υφή. Χρησιμοποιήστε την τεχνική sous vide σε φούρνο ατμού και κατακτήστε νέες γεύσεις.

Επιλέξτε κατηγορία

Γιατί να μαγειρέψετε στον ατμό;

Πιθανώς αναρωτιέστε προς τι όλη αυτή η συζήτηση για το μαγείρεμα στον ατμό. Έχει να κάνει με έναν πιο υγιεινό τρόπο διατροφής; Ή μήπως με ένα πιο γευστικό αποτέλεσμα; Η απάντηση είναι ναι και στα δύο. Το μαγείρεμα στον ατμό είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να σφραγίσουμε τη γεύση, να απαλλαγούμε από την ανάγκη μαγειρέματος με περιττά λίπη και λάδια, ενώ είναι μία από τις καλύτερες μεθόδους διατήρησης των θρεπτικών συστατικών των τροφίμων. Η τεχνολογία μαγειρέματος στον ατμό της Electrolux φροντίζει για το ψήσιμο των υλικών σε σταθερή θερμοκρασία και την αποτροπή του στεγνώματος ή, ακόμα χειρότερα, τυχόν καψίματός τους. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε εύκολα τα υγιεινά και νόστιμα γεύματα που επιθυμείτε.

Διαβάστε περισσότερα
Οθόνη φούρνου

Steamify® – για σωστό μαγείρεμα στον ατμό

Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για την προσθήκη της σωστής δόσης ατμού στο μαγείρεμά σας. Η λειτουργία Steamify® των φούρνων μας είναι σαν να έχετε έναν βοηθό μάγειρα που σας καθοδηγεί για τη σωστή προσθήκη ατμού, για να μπορείτε να δημιουργείτε νόστιμα πιάτα ακόμα πιο εύκολα. Απλώς ρυθμίστε τη θερμοκρασία για το γεύμα που μαγειρεύετε και το Steamify® θα προσθέσει αυτόματα τη σωστή ποσότητα ατμού για το φαγητό σας. Για πιο υγιεινά, πιο νόστιμα πιάτα, μαγειρεμένα στην εντέλεια.
 

Γιατί να επιλέξετε έναν φούρνο με Sous Vide;

Το μαγείρεμα με κενό αέρος με την τεχνική Sous Vide αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το κάθε συστατικό. Με τον φούρνο CombiSteam Pro μπορείτε και εσείς να χρησιμοποιήσετε την τεχνική Sous Vide, όπως οι επαγγελματίες σεφ.

CombiSteam Pro

CombiSteam Pro

  • Εξερευνήστε νέες και έντονες γεύσεις με τη λειτουργία Sous Vide
  • Πολυλειτουργικός φούρνος με ατμό και αισθητήρα υγρασίας.
  • Έξυπνο θερμόμετρο μαγειρέματος για τέλειο αποτέλεσμα και γεύση