Επιλέξτε τύπο φούρνου

ή μάθετε περισσότερα σχετικά με τις παραμέτρους που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού κάνετε την αγορά σας.

Οι πιο ενεργειακά αποδοτικοί φούρνοι μας

Οι φούρνοι Ecoline είναι τα πιο ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα. Όλα τα μοντέλα διαθέτουν λειτουργία ατμού, με την οποία μπορείτε να μαγειρεύετε σε χαμηλές θερμοκρασίες και να εξοικονομείτε ενέργεια έως και κατά 20%*. Παρέχονται με δυνατότητα καθαρισμού με ατμό, ο οποίος χρησιμοποιεί έως και κατά 95% λιγότερη ενέργεια σε σχέση με τον πυρολυτικό καθαρισμό.*

Θρεπτικό, νόστιμο φαγητό. Εξοικονόμηση ενέργειας.

Οι καλύτεροι στην κατηγορία τους φούρνοι ενεργειακής κλάσης A++ της Electrolux σάς δίνουν τη δυνατότητα να μαγειρεύετε με θερμότητα, μικροκύματα ή ατμό σε χαμηλές θερμοκρασίες. Κατά το μαγείρεμα με ατμό, διατηρείται έως και το 90%* των βιταμινών του φαγητού σας ενώ παράλληλα εξοικονομείται έως 20%** περισσότερη ενέργεια. ​

 • Cheese being grated over a tray of asparagus.
  Μαγειρέψτε υγεινά με ατμό

  Ο συνδυασμός θερμού αέρα και υγρασίας απελευθερώνουν πλουσιότερα αρώματα, πιο τραγανές επιφάνειες και πιο ζουμερές υφές. Τα λαχανικά διατηρούν τη φρεσκάδα τους, το κρέας και τα ψάρια φαίνονται χυμώδη. Επιπλέον, μπορείτε να διατηρήστε τα μεταλλικά στοιχεία και έως και 90% της βιταμίνης C!***

 • Hand adjusting oven panel.
  Διαισθητικό πρόγραμμα υποβοήθησης ατμού

  Η προσθήκη του σωστού επιπέδου ατμού στο πιάτο σας είναι το καλύτερα κρυμμένο μυστικό για την επίτευξη νόστιμων υγιεινών γευμάτων. Το πρόγραμμα υποβοήθησης ατμού Steamify® απλώς ρυθμίζει την επιθυμητή θερμοκρασία και προσθέτει αυτόματα την κατάλληλη ποσότητα ατμού για αυτό το πιάτο.

 • Oven in lifestyle environment.
  Εξοικονόμηση ενέργειας 20%

  Οι φούρνοι Electrolux προσφέρουν ενεργειακά αποδοτικές συσκευές! Όλοι οι φούρνοι SteamPro και SteamBoost έχουν ενεργειακή αξιολόγηση A++. Προσφέρουμε επίσης πολυλειτουργικούς φούρνους με ενεργειακή αξιολόγηση Α+!

Εισαγωγή στη μαγειρική με ατμό

Με τους φούρνους μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και με τη βοήθεια του ατμού, μπορείτε να αφεθείτε και να αφήσετε τον φούρνο να ετοιμάσει το γεύμα σας.

ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

SteamPro με Steamify®

EOA9S31CX

Ο 900 SteamPro με Steamify® σάς επιτρέπει να μαγειρεύετε, να ψήνετε γλυκά, κρέατα και να χρησιμοποιείτε τον ατμό σαν επαγγελματίας. Μαγειρέψτε ακόμα και με sous-vide. Βάλτε θερμοκρασία και το Steamify® θα βρει τις σωστές ρυθμίσεις ατμού, για κορυφαία γεύση.

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

800 SteamBoost με Steamify®

EOB8S39WX

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τη δύναμη του ατμού με τον φούρνο SteamBoost με Steamify® . Ο φούρνος κλειδώνει τα θρεπτικά συστατικά και την υγρασία. Πρόκειται για μια υγιεινή τεχνική μαγειρέματος με άριστα γευστικά αποτελέσματα.

ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

CamCook® με CookView

EOA9S31CX

Η τεχνολογία CamCook® εφαρμόζεται μέσα από την κάμερα CookView®. Χάρη στην τεχνολογία, αναγνωρίζονται οι αγαπημένες συνταγές σας. Για επιπλέον ευκολία, αποθηκεύστε τα αγαπημένα πιάτα σας στις προτιμώμενες ρυθμίσεις μαγειρέματος, για αξιόπιστα αποτελέσματα.

Επισκόπηση λειτουργιών φούρνου ατμού

Μαγειρέψτε με την απόλυτη δύναμη του ατμού και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι με τη προσθήκη της τεχνικής sous-vide.
 • Ψωμί, μάφιν και πίτες
 • Πουλερικά και κρέατα
 • Φρούτα, λαχανικά και ψάρια
 • Sous-vide
Ψήστε κρέατα, αρτοποιήματα, γλυκά, μαγειρευτά, στο γκριλ και στον ατμό χάρη στα προηγμένα προγράμματα ατμού του φούρνου.
 • Ψωμί, μάφιν και πίτες
 • Πουλερικά και κρέατα
 • Φρούτα, λαχανικά και ψάρια
Μια ρύθμιση πρόσθετου ατμού για ομοιόμορφη, χρυσαφένια κρούστα σε κάθε είδος αρτοποιήματος και γλυκίσματος.
 • Ψωμί, μάφιν και πίτες

Μάθετε περισσότερα για τους φούρνους μας

Μαγειρέψτε στο γκριλ, ψήστε γλυκά και κρέατα με τους πολυλειτουργικούς φούρνους μας. Μπορείτε, όμως, να προχωρήσετε και ένα βήμα παραπέρα με έναν φούρνο ατμού, ο οποίος ψήνει το φαγητό σας για να είναι ζουμερό εσωτερικά και τραγανό εξωτερικά. Βρείτε τον ιδανικό φούρνο για τις δικές σας ανάγκες χάρη στον οδηγό αγοράς μας!

 

*Βάσει εξωτερικών δοκιμών κατά τις οποίες έγινε σύγκριση των επιπέδων βιταμίνης C μεταξύ ωμού μπρόκολου και μαγειρεμένου μπρόκολου στον ατμό. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε βασιζόμενη στον προσδιορισμό του ασκορβικού οξέος (βιταμίνης C) στα τρόφιμα μέσω μεθόδου χρωματογραφίας HPLC/φασματοσκοπίας υπεριώδους-ορατού.​
**Εσωτερική συγκριτική αξιολόγηση βάσει μίας (1) δοκιμής σε φούρνο Electrolux SteamPro [BSE998230M] και σε πολυλειτουργικό φούρνο Electrolux [BPE556370M]. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε σε φιλέτο σολομού και σε στήθος κοτόπουλο που είχε μαγειρευτεί με μέθοδο sous-vide.​
***Βάσει εξωτερικών δοκιμών κατά τις οποίες έγινε σύγκριση των επιπέδων βιταμίνης C μεταξύ ωμού μπρόκολου και μαγειρεμένου μπρόκολου στον ατμό. Η δοκιμή πραγματοποιήθηκε βασιζόμενη στον προσδιορισμό του ασκορβικού οξέος (βιταμίνης C) στα τρόφιμα μέσω μεθόδου χρωματογραφίας HPLC/φασματοσκοπίας υπεριώδους-ορατού.