Επιλέξτε τύπο φούρνου

ή μάθετε περισσότερα σχετικά με τις παραμέτρους που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού κάνετε την αγορά σας.

Εισαγωγή στη μαγειρική με ατμό

Με τους φούρνους μας, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε πάντα το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Και με τη βοήθεια του ατμού, μπορείτε να αφεθείτε και να αφήσετε τον φούρνο να ετοιμάσει το γεύμα σας.

ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΗΓΜΕΝΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

SteamPro με Steamify®

EOA9S31CX

Ο 900 SteamPro με Steamify® σάς επιτρέπει να μαγειρεύετε, να ψήνετε γλυκά, κρέατα και να χρησιμοποιείτε τον ατμό σαν επαγγελματίας. Μαγειρέψτε ακόμα και με sous-vide. Βάλτε θερμοκρασία και το Steamify® θα βρει τις σωστές ρυθμίσεις ατμού, για κορυφαία γεύση.

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

800 SteamBoost με Steamify®

EOB8S39WX

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψετε τη δύναμη του ατμού με τον φούρνο SteamBoost με Steamify® . Ο φούρνος κλειδώνει τα θρεπτικά συστατικά και την υγρασία. Πρόκειται για μια υγιεινή τεχνική μαγειρέματος με άριστα γευστικά αποτελέσματα.

ΤΙ ΝΕΟ ΥΠΑΡΧΕΙ

CamCook® με CookView

EOA9S31CX

Η τεχνολογία CamCook® εφαρμόζεται μέσα από την κάμερα CookView®. Χάρη στην τεχνολογία, αναγνωρίζονται οι αγαπημένες συνταγές σας. Για επιπλέον ευκολία, αποθηκεύστε τα αγαπημένα πιάτα σας στις προτιμώμενες ρυθμίσεις μαγειρέματος, για αξιόπιστα αποτελέσματα.

Επισκόπηση λειτουργιών φούρνου ατμού

Μαγειρέψτε με την απόλυτη δύναμη του ατμού και απολαύστε αποτελέσματα επαγγελματικού επιπέδου στο σπίτι με τη προσθήκη της τεχνικής sous-vide.

  • Ψωμί, μάφιν και πίτες
  • Πουλερικά και κρέατα
  • Φρούτα, λαχανικά και ψάρια
  • Sous-vide

Ψήστε κρέατα, αρτοποιήματα, γλυκά, μαγειρευτά, στο γκριλ και στον ατμό χάρη στα προηγμένα προγράμματα ατμού του φούρνου.

  • Ψωμί, μάφιν και πίτες
  • Πουλερικά και κρέατα
  • Φρούτα, λαχανικά και ψάρια

Μια ρύθμιση πρόσθετου ατμού για ομοιόμορφη, χρυσαφένια κρούστα σε κάθε είδος αρτοποιήματος και γλυκίσματος.

  • Ψωμί, μάφιν και πίτες

Μάθετε περισσότερα για τους φούρνους μας

Μαγειρέψτε στο γκριλ, ψήστε γλυκά και κρέατα με τους πολυλειτουργικούς φούρνους μας. Μπορείτε, όμως, να προχωρήσετε και ένα βήμα παραπέρα με έναν φούρνο ατμού, ο οποίος ψήνει το φαγητό σας για να είναι ζουμερό εσωτερικά και τραγανό εξωτερικά. Βρείτε τον ιδανικό φούρνο για τις δικές σας ανάγκες χάρη στον οδηγό αγοράς μας!