Οι πιο ενεργειακά αποδοτικοί απορροφητήρες μας

Μαγειρέψτε μαζί με την οικογένεια και τους φίλους σας σε μια κουζίνα με καθαρή ατμόσφαιρα. Χάρη στα μειωμένα επίπεδα θορύβου και την ενεργειακή αξιολόγηση A και πάνω, οι απορροφητήρες μας καθαρίζουν τον αέρα πιο αποδοτικά, δημιουργώντας ένα ευχάριστο περιβάλλον.

Ανακαλύψτε του επιτοίχιους απορροφητήρες Electrolux EcoLine

Η καρδιά του σπιτιού σας χτυπάει στην κουζίνα χάρη στην καθαρή ατμόσφαιρα και τον βελτιωμένο φωτισμό

Οι απορροφητήρες της Electrolux έχουν ισχυρή αλλά αθόρυβη απορροφητική λειτουργία, διατηρώντας καθαρή την ατμόσφαιρα και απόλυτα άνετη την κουζίνα σας. Επιπλέον, με τον βελτιωμένο φωτισμό, βλέπετε τα πάντα καθαρά, για να μπορείτε να φτιάχνετε πιο νόστιμα πιάτα κάθε φορά που μαγειρεύετε.

 • Τηγάνι και κατσαρόλα στην εστία Electrolux
  ΑΠΟΡΡΟΦΗΤΗΡΑΣ HANDS-FREE

  Η λειτουργία Hob2Hood® συνδέει ασύρματα την εστία με τον απορροφητήρα σας. Έτσι, η ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας παραμένει πάντα καθαρή. Ο απορροφητήρας προσαρμόζει αυτόματα τη ρύθμιση του ανεμιστήρα σύμφωνα με τη θερμοκρασία που έχετε επιλέξει στην εστία. Ξεκινήστε το μαγείρεμα και αφήστε τα υπόλοιπα στον απορροφητήρα.

 • Άνδρας που μαγειρεύει στην κουζίνα Electrolux
  ΑΘΟΡΥΒΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ

  Ο απορροφητήρας SilenceTech έχει ισχυρή απορροφητική λειτουργία με ελάχιστο θόρυβο. Απομακρύνει αθόρυβα τους υδρατμούς και τις οσμές από την κουζίνα σας - ακόμα και στη μέγιστη ισχύ - για να μπορείτε να ετοιμάζετε τις μαγειρικές δημιουργίες σας σε ένα ήρεμο περιβάλλον.

 • Κοντινό πλάνο του πίνακα φωτός του απορροφητήρα Electrolux
  ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΩΤΙΣΜΟΣ

  Χάρη στον ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό LED, με τους απορροφητήρες μας έχετε καλύτερο οπτικό πεδίο στον μαγειρικό χώρο σας. Ο φωτισμός είναι ιδανικός για να διαβάζετε συνταγές, να ελέγχετε τα σκεύη σας αλλά και να δημιουργείτε μια όμορφη ατμόσφαιρα στην κουζίνα σας.

Το δημοφιλέστερο προϊόν μας

800 Hob2Hood®

LFT766X

Το Hob2Hood ελέγχει αυτόματα το επίπεδο ισχύος και τα φώτα του απορροφητήρα. Αφήστε τον 700 Hob2Hood να ρυθμίσει τη λειτουργία του ανεμιστήρα και εσείς αφοσιωθείτε στις λεπτομέρειες για τη σωστή προετοιμασία του φαγητού σας.

Τι νέο υπάρχει

800 Breeze

LFT769X

Με τον 800 Breeze, δεν χρειάζεται πλέον να μιλάτε δυνατά λόγω θορύβου όταν κάθεστε για φαγητό με οικογένεια και φίλους. Ενεργοποιήστε με το πάτημα ενός κουμπιού όταν τελειώσετε το μαγείρεμα και η ατμόσφαιρα της κουζίνας ανανεώνεται αθόρυβα για 60 λεπτά.

Βρείτε τον κατάλληλο απορροφητήρα για την κουζίνα σας

Μπορείτε να βρείτε τη σειρά απορροφητήρων μας σε διάφορα σχέδια που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τον ιδανικό χώρο στην κουζίνα σας. Δείτε το βοηθητικό βίντεο για να βρείτε το κατάλληλο σχέδιο για εσάς.

Μάθετε περισσότερα για τους απορροφητήρες μας

Από κομψά μέχρι διακριτικά μοντέλα, οι απορροφητήρες μας συμβάλλουν στη δημιουργία κατάλληλης ατμόσφαιρας στον χώρο της κουζίνας, ενώ συμπληρώνουν ιδανικά τη διαμόρφωση του χώρου. Μάθετε όλα όσα θέλετε να γνωρίζετε για να επιλέξετε τον κατάλληλο απορροφητήρα για την κουζίνα σας.