Ψυγειοκαταψύκτες

Βρείτε τον κατάλληλο ψυγειοκαταψύκτη για τις ανάγκες σας στο μαγείρεμα και τα είδη που αγοράζετε. Επιλέξτε ανάμεσα σε μια συσκευή με μεγαλύτερο θάλαμο καταψύκτη ή πιο ευρύχωρο τμήμα ψυγείου.

Διατηρήστε τη γεύση για περισσότερο

Φανταστείτε έναν ψυγειοκαταψύκτη όπου τα φρούτα και τα λαχανικά διαρκούν περισσότερο και διατηρούν τις γεύσεις τους. Η τεχνολογία μας TwinTech® χρησιμοποιεί ένα διπλό σύστημα ψύξης για να διασφαλίσει ότι όλα τα φρούτα και τα λαχανικά διατηρούνται στην ιδανική θερμοκρασία και υγρασία. Η υγρασία του αέρα στο ψυγείο ελέγχεται για μέγιστη φρεσκάδα, ενώ ο αέρας στον καταψύκτη είναι ξηρός για την αποφυγή της δημιουργίας πάγου.

Ψυγειοκαταψύκτης με TwinTech®

Ψυγειοκαταψύκτης με TwinTech®

  • Το TwinTech® διατηρεί τον αέρα και την υγρασία σε ιδανικά επίπεδα για να διασφαλίσει ότι τα είδη διατροφής διατηρούνται φρέσκα
  • Τα φρούτα και λαχανικά διατηρούν τη φρεσκάδα και την υφή τους για πολύ περισσότερο χάρη στα ανεξάρτητα συστήματα ψύξης αέρα
  • Η τεχνολογία NoFrost εξαλείφει την ανάγκη για απόψυξη

Προσαρμόζεται στην καθημερινή σας ζωή

Ανακαλύψτε τη μέγιστη ευελιξία με τον καταψύκτη CustomFlex® με δυνατότητα προσαρμογής. Αυτό το μοναδικό σύστημα αποθήκευσης μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες, με συρτάρια και δίσκους που μπορούν εύκολα να αλλάξουν θέση για βέλτιστο αποθηκευτικό χώρο και εύκολη πρόσβαση.

Καταψύκτης με CustomFlex®

  • Μοναδικό σύστημα αποθήκευσης που προσαρμόζεται στις ανάγκες σας.
  • Χρησιμοποιήστε τα ίδια αποθηκευτικά δοχεία με αυτά του CustomFlex ψυγείου σας και αυξήστε ακόμα περισσότερο την προσαρμοστικότητα.
  • Ταιριάζει σε κάθε σου ανάγκη - κάθε μέρα