Επιλέξτε τύπο ψυγειοκαταψύκτη

ή μάθετε περισσότερα σχετικά με τις παραμέτρους που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού κάνετε την αγορά σας

 

Προστατεύστε την ποιότητα των τροφίμων σας, την υγεία σας και τον πλανήτη.

Τα ψυγεία μας έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν την ποιότητα των τροφίμων χάρη στον προηγμένο έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας και τις ειδικές θήκες για διαφορετικούς τύπους τροφίμων. Έτσι, μπορείτε να διατηρείτε τις βιταμίνες και την υγρασία στο εσωτερικό των τροφίμων, να ελαχιστοποιείτε τη σπατάλη τροφίμων, φέρνοντας μια θετική αλλαγή μέσα από τον τρόπο που τρεφόμαστε.

 • Η εικόνα δείχνει μια γυναίκα σε κουζίνα
  Βιώσιμες λύσεις για μια καλύτερη ζωή

  Ελαχιστοποιούμε τον περιβαλλοντικό αντίκτυπό μας μειώνοντας τις εκπομπές CO2 κατά έως και 20% σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα, αυξάνοντας τη χρήση περιβαλλοντικά υπεύθυνων, ανακυκλώσιμων υλικών και κατασκευάζοντας ψυγεία σε ένα εργοστάσιο που παράγει μηδενικά απόβλητα.

  Μάθετε περισσότερα

 • Ψυγειοκαταψύκτες Electrolux - Σχεδίαση για καλύτερη καθημερινότητα
  Σχεδίαση για καλύτερη καθημερινότητα

  Ακολουθώντας τα χνάρια της σκανδιναβικής κληρονομιάς μας και περισσότερα από 100 χρόνια εμπειρίας, κάθε ψυγείο σχεδιάζεται για τις ανάγκες της καθημερινότητας και κατασκευάζεται για πολύχρονη χρήση. Χάρη στα γνήσια και ανακυκλώσιμα υλικά που χρησιμοποιούνται, το ψυγείο σας δεν είναι μόνο εξαιρετικά εύχρηστο και αισθητικά όμορφο, αλλά έχει και ανθεκτική κατασκευή που σας βοηθάει να μειώσετε το περιβαλλοντικό αποτύπωμά σας.

  Μάθετε περισσότερα 

 • Ψυγειοκαταψύκτες Electrolux- Ο πήχης επιδόσεων ανεβαίνει
  Ο πήχης επιδόσεων ανεβαίνει

  Κορυφαία ποιότητα και απόδοση παρέχοντας έως και 45% μεγαλύτερη χωρητικότητα με το MaxiSpace, προϊόντα αθόρυβης λειτουργίας, εξοικονόμηση ενέργειας χάρη στην προηγμένη τεχνολογία παράλληλης ψύξης και την ταχύτερη εγκατάσταση στην αγορά.

  Μάθετε περισσότερα

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

Εντοιχιζόμενος ψυγειοκαταψύκτης 600 TwinTech® No Frost

ENT6TF18S

Η υγρασία διατηρείται σε ιδανικά επίπεδα στο ψυγείο 600 TwinTech® No Frost, χάρη στο σύστημα διπλής ψύξης. Ο καταψύκτης No Frost αποτρέπει τον σχηματισμό πάγου, για να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να κάνετε απόψυξη.

Προστατεύστε την ποιότητα των τροφίμων με τη σειρά εντοιχιζόμενων ψυγειοκαταψυκτών

Τα τρόφιμα είναι κατά 60% πιο χυμώδη, ενυδατωμένα και προστατευμένα για να μην ξεραίνονται χάρη στην έξυπνη, πλήρη τεχνολογία No Frost με συστήματα διπλής ψύξης.
 • Σωστά επίπεδα υγρασίας
 • Σταθερή θερμοκρασία

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους ψυγειοκαταψύκτες μας

Ακολουθώντας τις αρχές της σκανδιναβικής σχεδίασης, με κατασκευή για καλύτερη καθημερινότητα. Βρείτε τον ιδανικό ψυγειοκαταψύκτη για τις δικές σας ανάγκες χάρη στον οδηγό αγοράς μας!