Επιλέξτε τύπο ψυγειοκαταψύκτη

ή μάθετε περισσότερα σχετικά με τις παραμέτρους που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού κάνετε την αγορά σας

 

Τα πιο ενεργειακά αποδοτικά ψυγεία μας

Τα ψυγεία ECOLINE είναι τα πιο ενεργειακά αποδοτικά μοντέλα μας. Περιέχουν επίσης ένα μοναδικό εσωτερικό από ανακυκλωμένο πλαστικό και η διεπαφή χρήστη σας καθοδηγεί σε πιο ενεργειακά αποδοτικές ρυθμίσεις, ενώ παράλληλα μειώνει τα απορρίμματα τροφίμων.*

Προστατεύστε την ποιότητα των τροφίμων σας, την υγεία σας και τον πλανήτη.

Τα ψυγεία μας έχουν σχεδιαστεί για να προστατεύουν την ποιότητα των τροφίμων χάρη στον προηγμένο έλεγχο θερμοκρασίας και υγρασίας και τις ειδικές θήκες για διαφορετικούς τύπους τροφίμων. Έτσι, μπορείτε να διατηρείτε τις βιταμίνες και την υγρασία στο εσωτερικό των τροφίμων, να ελαχιστοποιείτε τη σπατάλη τροφίμων, φέρνοντας μια θετική αλλαγή μέσα από τον τρόπο που τρεφόμαστε.

 • Ψυγειοκαταψύκτης από την Electrolux
  Έως και 28% μείωση των αποβλήτων τροφίμων*

  Η υφή των συστατικών σας προστατεύεται σε κάθε γωνιά με το Cooling 360°. Η ολόπλευρη κυκλοφορία του αέρα διοχετεύει κρύο αέρα σε κάθε γωνιά, μέσω αποτελεσματικών αεραγωγών. Η καινοτόμος πλάτη από πραγματικό ανοξείδωτο ατσάλι αποκαθιστά τη θερμοκρασία γρήγορα μετά από κάθε ανοιχτή πόρτα και μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε έως και 28% σπατάλη τροφίμων*.

 • Χόρτα σε ραφια ψυγείου electrolux
  Μέχρι και 95% των βιταμινών διατηρούνται**

  Ζήστε υγιεινά/Ζήστε καλύτερα εύκολα. Το σφραγισμένο συρτάρι GreenZone διατηρεί ενεργά τη σωστή υγρασία των φρούτων και των λαχανικών. Το σφραγισμένο κλείσιμο εξασφαλίζει ότι τα λαχανικά δεν μαραίνονται και δεν χάνουν πολύτιμα μέταλλα.

 • Ψυγείο electrolux με ανακυκλωμένο πλαστικό
  Μοναδικό ψυγείο με ανακυκλωμένο πλαστικό

  Παρουσιάζουμε ένα μοναδικό ψυγείο με ανακυκλωμένο πλαστικό στο εσωτερικό. Οι εσωτερικές επενδύσεις είναι κατασκευασμένες με έως και 70% ανακυκλωμένο πλαστικό, μειώνοντας τον αντίκτυπο στο περιβάλλον.

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

Εντοιχιζόμενος ψυγειοκαταψύκτης 600 TwinTech® No Frost

ENT6TF18S

Η υγρασία διατηρείται σε ιδανικά επίπεδα στο ψυγείο 600 TwinTech® No Frost, χάρη στο σύστημα διπλής ψύξης. Ο καταψύκτης No Frost αποτρέπει τον σχηματισμό πάγου, για να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να κάνετε απόψυξη.

Προστατεύστε την ποιότητα των τροφίμων με τη σειρά εντοιχιζόμενων ψυγειοκαταψυκτών

Τα τρόφιμα είναι κατά 60% πιο χυμώδη, ενυδατωμένα και προστατευμένα για να μην ξεραίνονται χάρη στην έξυπνη, πλήρη τεχνολογία No Frost με συστήματα διπλής ψύξης.
 • Σωστά επίπεδα υγρασίας
 • Σταθερή θερμοκρασία

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους ψυγειοκαταψύκτες μας

Ακολουθώντας τις αρχές της σκανδιναβικής σχεδίασης, με κατασκευή για καλύτερη καθημερινότητα. Βρείτε τον ιδανικό ψυγειοκαταψύκτη για τις δικές σας ανάγκες χάρη στον οδηγό αγοράς μας! 

 

*Σε σύγκριση με 500 ψυγεία ColdSense. Με βάση εξωτερικές δοκιμές σχετικά με τη διάρκεια βρώσιμης ποιότητας μαλακών τυριών και μαγειρεμένου ζαμπόν που αποθηκεύονται σε ράφια. Τα αποτελέσματα ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο των τροφίμων. Εκτιμώμενη δυνητική μείωση της σπατάλης τροφίμων με βάση μόνο την απόδοση της συσκευής και χωρίς να λαμβάνεται υπόψη η συμπεριφορά των χρηστών.
**Ποσοστό διατήρησης βιταμινών βάσει εξωτερικής δοκιμής για τη διατήρηση της βιταμίνης C σε βατόμουρα μετά από 11 ημέρες στο διαμέρισμα GreenZone.