Οδηγός Αγοράς

Βρείτε τον ιδανικό απορροφητήρα για εσάς

Εγκατάσταση & Κυκλοφορία Αέρα

Εξαγωγή μέσω εξωτερικού εξαερισμούΟι αεραγωγοί εξαερισμού χρησιμοποιούν εξωτερικό αεραγωγό για να εκκενώσουν το ζεστό αέρα και την υγρασία. Το μήκος του αεραγωγού, οι καμπύλες και ο τύπος του υλικού είναι σημαντικά για να λάβετε υπόψη κατά την εγκατάσταση του απορροφητήρα σας, καθώς επηρεάζουν τη ροή του αέρα.

Συμβουλή:  Ενεργοποιήστε τον απορροφητήρα σας προτού αρχίσετε το μαγείρεμα για να ξεκινήσει η κυκλοφορία του αέρα. 

Ισχύς Απορρόφησης

Κατά την επιλογή μεταξύ απορροφητήρων με διαφορετική χωρητικότητα, είναι καλό να υπολογίσετε την ελάχιστη και τη μέγιστη τιμή απορρόφησης. Ακολουθήστε αυτά τα εύκολα βήματα: 

1. Μετρήστε το Μήκος, Πλάτος και Ύψος της κουζίνας σας
2. Πολλαπλασιάστε Μήκος x Πλάτος x 'Ύψος = Όγκος Δωματίου
3. Πολλαπλασιάστε τον Όγκο Δωματίου  x 6 = ελάχιστη τιμή απορρόφησης (6 αλλαγές αέρα ανά ώρα για ελαφρύ μαγείρεμα π.χ. σιγοβράσιμο)
4. Πολλαπλασιάστε την κυβική χωρητικότητα του Όγκου Δωματίου x 12 = μέγιστη τιμή απορρόφησης (12 αλλαγές αέρα ανά ώρα για τηγάνισμα με λάδι)

Η προτεινόμενη τιμή είναι ανάμεσα στο 6 και 12.

Επίπεδα Θορύβου

Για ένα ευχάριστο περιβάλλον μαγειρικής χωρίς θορυβώδη περισπασμούς, επιλέξτε έναν απορροφητήρα με χαμηλότερη βαθμολογία ντεσιμπέλ (dB). Οι απορροφητήρες Electrolux κυμαίνονται μεταξύ 40 και 70 dB. Για αναφορά, ένας ψίθυρος είναι περίπου 40 dB και μια κανονική συνομιλία μετράει μεταξύ 60 και 70 dB.

Για τους απορροφητήρες, ο σχεδιασμός του αγωγού επηρεάζει το επίπεδο θορύβου. Ελαχιστοποιήστε τον αριθμό των στροφών και των διατομών και επιλέξτε υλικά που μειώνουν τον ήχο για τους αγωγούς σας.  

Φίλτρα

Όλοι οι απορροφητήρες είναι εξοπλισμένοι με φίλτρα λίπους, τα οποία συλλέγουν τα σωματίδια λίπους από τον αέρα. Ανάλογα με τον τύπο, τα φίλτρα λίπους πρέπει να αντικαθίστανται (φίλτρα μίας χρήσης) ή να καθαρίζονται (μεταλλικά φίλτρα) σε τακτική βάση. Τα μόνιμα μεταλλικά φίλτρα λίπους μπορούν να εμποτιστούν και να καθαριστούν με το χέρι ή σε πλυντήριο πιάτων σε πρόγραμμα 60-70 ° C.

Επιλέξτε το προϊόν που σας ταιριάζει

Οι απορροφητήρες της Electrolux συνδυάζουν ισχυρή απορρόφηση αέρα, ήσυχη απόδοση και βραβευμένο σχεδιασμό - βρείτε αυτόν που θα σας ταιριάζει. 

Σειρά Sense

Θέλουμε να είστε σε θέση να εστιάσετε πλήρως στο μαγείρεμα νόστιμων φαγητών στην κουζίνα σας - αφήστε τις συσκευές μας να φροντίζουν για τις δουλειές του σπιτιού. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία Hob2Hood®, σημαίνει ότι η εστία σας ελέγχει αυτόματα τις ρυθμίσεις του απορροφητήρα σας - που σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε στις στιγμές φαγητού και μαγειρέματος στην κουζίνα σας. 

Αφήστε την εστία σας να φροντίσει για τον απορροφητήρα σας

Η τεχνολογία Hob2Hood® σημαίνει ότι η εστία ελέγχει αυτόματα τις ρυθμίσεις του απορροφητήρα. Καθώς μαγειρεύετε, ο ανεμιστήρας προσαρμόζεται ανάλογα με τις αλλαγές θερμοκρασίας που κάνετε ή αν αρχίζετε να χρησιμοποιείτε περισσότερες από μία ζώνες. Έτσι μπορείτε να εστιάσετε περισσότερο στη δημιουργία νόστιμων πιάτων. 

Απορροφητήρας Hob2Hood® σειρά 700

Απορροφητήρας Hob2Hood® σειρά 700

 • Hob2Hood® για απόλυτη ευκολία
 • Ισχυρή συσκευή, αποδοτική απορρόφηση
 • Ανανέωση αέρα με τη λειτουργία Breeze
 • Δημιουργήστε ατμόσφαιρα με το χαμηλό φωτισμό
 • Ισχυρός, αθόρυβος καθαρισμός με το SilenceTech
 • μαγειρεύοντας ζυμαρικά με θαλασσινά
  Ισχυρός μηχανισμός

  Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, ο απορροφητήρας μας καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα με την εξαγωγή των ατμών μαγειρέματος. Ο ισχυρός μηχανισμός και οι υψηλές ταχύτητες σημαίνουν ότι ο αέρας είναι πάντα καθαρός. Έτσι απολαμβάνετε μια ευχάριστη κουζίνα.

 • άνδρας μαγειρεύει φαγητό
  Breeze

  Αγγίξτε το κουμπί Breeze μόλις τελειώσετε το μαγείρεμα και το επίπεδο απορρόφησης μειώνεται σε ελάχιστο σιωπηλό ψίθυρο και λειτουργεί για 10 λεπτά. Σημαίνει ότι μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας με ηρεμία, ενώ ο αέρας στην κουζίνα σας ανανεώνεται ήσυχα.

 • νουντλς σε τηγάνι με σάλτσα
  LEDs

  Ρυθμίστε εύκολα το φωτισμό του απορροφητήρα με τα ρυθμιζόμενα LED. Είτε δημιουργείτε ένα ωραίο περιβάλλον είτε εστιάζετε στο μαγείρεμα, τα φώτα μπορούν να ρυθμιστούν προς τα πάνω και προς τα κάτω, ανάλογα με το σκοπό σας.

   
   
 • άνδρας που μαγειρεύει ενώ μιλάει στο τηλέφωνο
  SilenceTech

  Ο SilenceTech απορροφητήρας αφαιρεί ατμούς μαγειρέματος από την κουζίνα σας πολύ ήσυχα, ακόμη και στη μέγιστη ισχύ. Η προηγμένη μας τεχνολογία σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε στη δημιουργία νόστιμων πιάτων σε ένα καθαρό και ήσυχο περιβάλλον. 

Οι επιλογές σας

Με την τεχνολογία 700 Hob2Hood® οι εστίες μπορούν να ελέγχουν αυτόματα τις ρυθμίσεις του απορροφητήρα

Με την τεχνολογία 700 Hob2Hood® οι εστίες μπορούν να ελέγχουν αυτόματα τις ρυθμίσεις του απορροφητήρα