Οδηγός Αγοράς

Βρείτε τον ιδανικό φούρνο για εσάς

Χωρητικότητα

Εάν έχετε μια μεγάλη οικογένεια ή διοργανώνετε συχνά γεύματα με φίλους στο σπίτι, θα πρέπει να επιλέξετε έναν φούρνο με μεγαλύτερη χωρητικότητα που ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας. Η χωρητικότητα του φούρνου μετριέται σε λίτρα.

70+ λίτρα – ιδανικό για ένα μεγάλο νοικοκυριό
40 – 70 λίτρα – ταιριάζει τέλεια για μια οικογένεια με 3 ή 4 μέλη

Συμβουλή: Ένας φούρνος με επιπλέον θέσεις, σας επιτρέπει να μαγειρεύετε περισσότερα πιάτα ταυτόχρονα.

Μαγειρική

Η μέθοδος ψησίματος που προτιμάτε μπορεί να επηρεάσει την επιλογή του φούρνου σας.

Ατμός – Eνώ ζεσταίνει το εσωτερικό και δημιουργεί τραγανή κρούστα στην επιφάνεια, o ατμός κλειδώνει την υγρασία στο εσωτερικό. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά ζουμερά πιάτα, συμπεριλαμβανομένων κρέατος, ψαριών, λαχανικών και φυσικά επιδόρπια.

Grill – Ένας φούρνος με ξεχωριστή επιλογή grill σας προσφέρει περισσότερες δυνατότητες κατά την προετοιμασία ενός γεύματος. Απολαύστε τραγανά ψητά χωρίς να χρειάζεται να βγαίνετε έξω.

Ψήσιμο –  Ένας ανεμιστήρας φούρνου που προσφέρει εξαιρετικές τάρτες και κέικ επαγγελματικού επιπέδου χάρη στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας

Δεν μπορείτε να αποφασίσετε; - Ένας πολυλειτουργικός φούρνος ατμού μπορεί να σας προσφέρει όλα τα παραπάνω.

Καθαρισμός

Φούρνοι με τα παρακάτω χαρακτηριστικά, κάνουν τον καθαρισμό μια εύκολη υπόθεση.

Αυτοκαθαριζόμενοι φούρνοι – Οι πυρολυτικοί φούρνοι θερμαίνονται στους 500 ° C, μειώνοντας τη βρωμιά σε μια τέλεια τέφρα που εύκολα σκουπίζεται με ένα ύφασμα.

Καταλυτική επίστρωση – Η καταλυτική επένδυση απορροφά τους λεκέδες λίπους και ενεργοποιείται με κανονική θέρμανση στους 220 ° C. Το λίπος οξειδώνεται αφήνοντας την επιφάνεια καθαρή.

Καθαρισμός με ατμό - Μια διακριτική οθόνη σάς υπενθυμίζει ότι ο φούρνος χρειάζεται καθαρισμό. Στη συνέχεια, χρησιμοποιεί ατμό για να μαλακώσει το λίπος και τα υπολείμματα που επιμένουν, ώστε να χρειάζεται μόνο ένα σκούπισμα για να διατηρηθεί ο φούρνος σας πεντακάθαρος.

Aqua Clean - Η υγρασία στο εσωτερικό του φούρνου δημιουργεί ατμό για να μαλακώσει το λίπος και τα υπολείμματα που επιμένουν και παραμένουν στις επιφάνειές του. Έτσι μπορείτε να επιτύχετε ένα φυσικό καθαρό, αβίαστα.

Συμβουλή: Η αντι-δακτυλική επίστρωση κάνει το εξωτερικό να μοιάζει άψογο και απαιτεί λιγότερο καθαρισμό.

Επιλέξτε τη συσκευή σας

Όπως και να θέλετε να μαγειρέψετε, είτε πρόκειται για δείπνο για δύο, για ένα γεύμα μόνο για εσάς ή για μια ωραία φιλική συγκέντρωση, η Electrolux διαθέτει ένα φούρνο που είναι κατάλληλος για εσάς. 

Ανακαλύψτε τους φούρνους μας

Η Σειρά Pro

Κάθε γεύμα μπορεί να είναι μια εμπειρία γεύσης όταν μαγειρεύετε με τους φούρνους της σειράς Pro. Η τραγανή επιφάνεια με το ζουμερό εσωτερικό μπορεί τώρα να είναι το νέο πρότυπο για κάθε γεύμα σας. Κάντε τον ατμό μέρος της καθημερινής σας μαγειρικής με τους φούρνους της σειράς Pro και αναβαθμίστε όλες τις αγαπημένες σας γεύσεις.

Περισσότερες γεύσεις για να απολαύσετε

Χαρη στον SteamBoost φούρνο της σειράς 800, είναι πλέον εύκολο να αναβαθμίζετε τις γευστικές σας εμπειρίες. Ο πολυλειτουργικός μας φούρνος σας επιτρέπει να προσθέσετε ατμό σε διάφορα επίπεδα. Δυο λειτουργίες συνδιάζουν ατμό και θερμότητα για ψητά και αρτοποιήματα ενώ μια λειτουργία χρησιμοποιεί μόνο ατμό και είναι ιδανική για λαχανικά και ψάρι.

Φούρνος SteamBoost σειρά 800

Φούρνος SteamBoost σειρά 800

 • Steamify®, ο βοηθός σας στον ατμό
 • Τα νόστιμα γεύματα γίνονται εύκολα με τη συνδεσιμότητα
 • Μαγειρική ακριβείας με τον Αισθητήρα Φαγητού
 • Οθόνη αφής για εξιδεικευμένη βοήθεια
 • Εξοικονόμηση χρόνου με τη λειτουργία Γρήγορη Προθέρμανση
 • προετοιμασία σολωμού με αλάτι και βότανα
  Steamify®

  Η λειτουργία Steamify® κάνει τη δημιουργία νόστιμων πιάτων ακόμα ευκολότερη. Εισάγετε τη θερμοκρασία μαγειρικής που συνήθως χρησιμοποιείτε και ο φούρνος θα προσαρμόσει αυτόματα τις λειτουργίες, ώστε το φαγητό σας να μαγειρευτεί με ατμό στην τελειότητα. Ιδανικό για ένα πιο υγιεινό και νόστιμο φαγητό.

 • άνδρας που κοιτάει το κινητό του
  Συνδεσιμότητα

  Ο βοηθός που σας βοηθά να προγραμματίσετε και να προετοιμάσετε τα γεύματα, ελέγχει τον φούρνο, αγοράζει τα απαραίτητα είδη διατροφής και σας βοηθά να γίνετε καλύτερος μάγειρας με έξυπνες οδηγίες βήμα προς βήμα.

 • κοτόπουλο και αισθητήρας φαγητού
  Αισθητήρας Φαγητού

  Χάρη στον αισθητήρα τροφίμων μας, μπορείτε να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη διαδικασία μαγειρέματος μετρώντας τη θερμοκρασία του πυρήνα του φαγητού. Θα σας ενημερώσει ακόμη και πότε το φαγητό σας έχει μαγειρευτεί στην επιθυμητή θερμοκρασία ώστε να σταματήσετε τη διαδικασία.

 • σολωμός στο φούρνο
  Γρήγορη Προθέρμανση

  Η λειτουργία Γρήγορη Προθέρμανση εξασφαλίζει ότι ο φούρνος θα είναι έτοιμος όταν θα είστε και εσείς. Με μικρότερο χρόνο προθέρμανσης σε σύγκριση με τη συμβατική θέρμανση, μπορείτε να αξιοποιήσετε τον έξτρα χρόνο για τις μαγειρικές σας δημιουργίες.

Για νόστιμα γλυκά, απλά προσθέστε ατμό 

Ο φούρνος SteamBake της σειράς 600 δεν περιορίζεται μόνο στην αρτοποιϊα. Απολαύστε λαζάνια, ψάρι ή ομοιόμορφα ψημμένο κοτόπουλο. Ακολουθήστε απλώς τη συνταγή. 

Φούρνος SteamBake σειρά 600

Φούρνος SteamBake σειρά 600

 • Μαγειρική ακριβείας με τον Αισθητήρα Φαγητού
 • Πυρολιτικός καθαρισμός για διατήρηση της λάμψης
 • Λειτουργίες ακριβείας με την οθόνη LED χειρισμού
 • κοτόπουλο και αισθητήρας φαγητού
  Αισθητήρας Φαγητού

  Ο Αισθητήρας Φαγητού σας επιτρέπει να παρακολουθείτε με ακρίβεια τη μαγειρική διαδικασία, πετυχαίνοντας τα ιδανικά αποτελέσματα ανάλογα με τις προσωπικές σας επιλογές.

 • καθαρισμός φούρνου με πανί
  Πυρολυτικός Καθαρισμός

  Η λειτουργία πυρολυτικού αυτοκαθαρισμού σας απαλάσσει από την προσπάθεια και τον κόπο διατήρησης της καθαριότητας του φούρνου. Ο φούρνος θερμαίνεται σε θερμοκρασία όπου το λίπος και τα υπολείμματα φαγητού γίνονται στάχτη, την οποία μπορείτε μετά εύκολα και απλά να απομακρύνεται με ένα πανί. 

  *Σε επιλεγμένα μοντέλα

 • οθόνη led στο φούρνο
  Οθόνη χειρισμού LED

  Ξεκλειδώστε τις δυνατότητες του φούρνου σας. Υπάρχουν πολλές διαφορετικές ρυθμίσεις που σας δίνουν μεγαλύτερο έλεγχο με το μαγείρεμα. Η γυάλινη οθόνη αφής σας δίνει εύκολη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες και σίγουρα μπορείτε να υπολογίζετε σε ακριβή αποτελέσματα.

 • ψημένα κουλουράκια στο ταψί
  Ομοιόμορφο μαγείρεμα

  Το σύστημα ομοιόμορφου μαγειρέματος μεταφέρει τη θερμότητα σε όλο το φούρνο, διασφαλίζοντας ότι όλα μαγειρεύονται ομοιόμορφα. Χωρίς να χρειάζεται να γυρίσετε το φαγητό σας από την άλλη πλευρά.  Η τεχνολογία μας σημαίνει ότι ο φούρνος σας θερμαίνεται γρηγορότερα εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. 

Ιδανικές προτάσεις

Ο πολυλειτουργικός μας φούρνος σας επιτρέπει να προσθέτετε ατμό σε ξεχωριστά επίπεδα. Δύο λειτουργίες συνδυάζουν ατμό και θερμότητα για ψήσιμο και φούρνισμα, ενώ μία λειτουργία χρησιμοποιεί μόνο ατμό - ιδανικό για λαχανικά και ψάρια.

Με την προσθήκη ατμού, μπορείτε να φτιάξετε νόστιμα muffins και τέλειες πίτες στο σπίτι με τον Φούρνο SteamBake 600. Απολαύστε ψητό κοτόπουλο, λαζάνια και ψάρι με ομοιόμορφα αποτελέσματα μαγειρέματος. Για τραγανές κρούστες και αφράτα εσωτερικά με το άγγιγμα ενός κουμπιού.

Η σειρά Sense

Τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Η σειρά Sense υποστηρίζει την καθοδήγηση του χρήστη ώστε να επιτύχει καλύτερα αποτελέσματα μαγειρικής με συνέπεια. 

 

Παρακολουθήστε τη μαγειρική διαδικασία με το CookView®  

Δε χάνετε στιγμή από τη μαγειρική διαδικασία με την κάμερα του φούρνου CookView®. Η πρωτοποριακή τεχνολογία μας εμφανίζει live εικόνες στο κινητό σας τηλέφωνο, οπότε δε χρειάζεται να ανυπομονείτε μπροστά από την πόρτα του φούρνου. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να εστιάσετε την προσοχή σας στη δημιουργία της τέλειας σάλτσας ή του ιδανικού συνοδευτικού.

Φούρνος CookView® σειρά 900

Φούρνος CookView® σειρά 900

 • Steamify®, ο βοηθός σας στον ατμό
 • Νόστιμα γεύματα που γίνονται εύκολα με τη συνδεσιμότητα
 • Μαγειρική ακριβείας με τον Αισθητήρα Φαγητού
 • Οθόνη αφής για εξειδικευμένο χειρισμό

 

 • προσαρμόζοντας τη θερμοκρασία στο φούρνο
  Steamify®

  Ρυθμίστε μόνο τη θερμοκρασία και ο φούρνος ρυθμίζει το σωστό επίπεδο ατμού, δίνοντάς σας την εμπιστοσύνη να μαγειρεύετε με ατμό απολαμβάνοντας υπέροχα αποτελέσματα.

 • ζευγάρι διαβάσει εφημερίδα στον καναπέ
  Συνδεσιμότητα

  Ο βοηθός που σας βοηθά να προγραμματίσετε και να προετοιμάσετε τα γεύματα, ελέγχει τον φούρνο, αγοράζει τα απαραίτητα είδη διατροφής και σας βοηθά να γίνετε καλύτερος μάγειρας με έξυπνες οδηγίες βήμα προς βήμα.

 • κοτόπουλο σε ξύλο κοπής
  Αισθητήρας Φαγητού

  Χάρη στον Αισθητήρα Φαγητού μας, μπορείτε να επιτύχετε τέλεια αποτελέσματα κάθε φορά. Σας επιτρέπει να παρακολουθείτε τη διαδικασία μαγειρέματος μετρώντας τη θερμοκρασία του πυρήνα του φαγητού. Θα σας ενημερώσει όταν τα τρόφιμά σας έχουν μαγειρευτεί στην επιθυμητή θερμοκρασία και θα σταματήσει τη μαγειρική διαδικασία.

 • οθόνη αφής στον φούρνο
  Οθόνη Αφής

  Η πλήρης έγχρωμη οθόνη αφής παρέχει μια διαισθητική εμπειρία και μια συντόμευση στις 3 πιο συναφείς λειτουργίες. Έτσι δε χρειάζεται να ψάχνετε για να βρείτε τις αγαπημένες σας επιλογές. 

Η πιο σύντομη λύση για τέλεια μαγειρεμένες συνταγές 

Ο φούρνος με τον αισθητήρα φαγητού σας επιτρέπει να παρακολουθείτε στενά τη θερμοκρασία του πυρήνα του φαγητού. Και θα σταματήσει τη λειτουργία του όταν έχει φτάσει στη σωστή θερμοκρασία. Ο αισθητήρας φαγητού είναι το μέσο για να απολαύσετε μια τρυφερή μπριζόλα και νόστιμα λαζάνια.

Φούρνος SenseCook® σειρά 700

Φούρνος SenseCook® σειρά 700

 • Bοηθός Μαγειρικής με οθόνη LCD
 • Πυρολυτικός Καθαρισμός για λάμψη που διαρκεί
 • Εξοικονομήστε Χρόνο με τη Γρήγορη Προθέρμανση
 • Γρήγορο και Αποτελεσματικό, Ομοιόμορφο Μαγείρεμα
 • Οθόνη LED στον φούρνο
  Οθόνη LED

  Όλες οι ρυθμίσεις και λειτουργίες που χρειάζεστε εμφανίζονται καθαρά στην οθόνη LED. Όλα όσα χρειάζεστε, μερικές μόνο πινελιές μακριά. Επιλέξτε το πρόγραμμα AssistedCooking που σας ταιριάζει καλύτερα και δημιουργήστε.

 • καθαρισμός φούρνου με πανί σε πορτοκαλί χρώμα
  Πυρολυτικός Καθαρισμός

  Η αυτοκαθαριζόμενη πυρολυτική λειτουργία καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να διατηρήσει το φούρνο σας καθαρό. Ο φούρνος θερμαίνεται σε θερμοκρασία που κάνει το λίπος και τα υπολείμματα τροφίμων να μετατραπούν σε στάχτη, τα οποία στη συνέχεια μπορούν απλά να σκουπιστούν με ένα υγρό πανί.

  *Σε επιλεγμένα μοντέλα

 • μαγειρεύοντας σολωμό στο φούρνο
  Λειτουργία Γρήγορης Προθέρμανσης

  Η λειτουργία Γρήγορης Προθέρμανσης διασφαλίζει ότι ο φούρνος είναι έτοιμος όταν βρίσκεστε. Με μικρότερο χρόνο προθέρμανσης σε σύγκριση με τη συμβατική θέρμανση, μπορείτε να μετατρέψετε αυτό τον έξτρα χρόνο σε πιο αξέχαστα γεύματα.

 • κουλουράκια στον πάγκο της κουζίνας
  Ομοιόμορφο Μαγείρεμα

  Το σύστημα ομοιόμορφου μαγειρέματος κυκλοφορεί τη θερμοκρασία σε όλο τον φούρνο, διασφαλίζοντας ότι όλα μαγειρεύονται ομοιόμορφα. Χωρίς την ανάγκη να γυρίσετε το φαγητό σας από την άλλη πλευρά. Η τεχνολογία μας σημαίνει ότι ο φούρνος σας θερμαίνεται γρηγορότερα εξοικονομώντας χρόνο και ενέργεια. 

Ιδανικές προτάσεις

Ο Φούρνος CookView® 900 συνδέεται με Wi-Fi και ενσωματώνει μια κάμερα στο εσωτερικό του για να βλέπετε τι συμβαίνει πίσω από την πόρτα. Από την εφαρμογή My Electrolux Kitchen στο smartphone σας, ρυθμίστε σε πραγματικό χρόνο τη θερμοκρασία και τον χρόνο μαγειρέματος από το κινητό σας

Επιτύχετε πεντανόστιμα αποτελέσματα μαζί μας. Με τον Φούρνο SenseCook® 700 με αισθητήρα φαγητού μπορείτε να παρακολουθείτε προσεκτικά τη θερμοκρασία πυρήνα του φαγητού σας. Και θα απενεργοποιηθεί, όταν φτάσει την κατάλληλη θερμοκρασία. Γνωρίστε τον σύντομο δρόμο για τρυφερές μπριζόλες και νόστιμα λαζάνια.

Η σειρά Flex

Μέγιστη ευελιξία για πολυάσχολους χρήστες. Η σειρά Flex παρέχει μέγιστη ευελιξία για να αξιοποιήσετε στο έπακρο το χώρο και το χρόνο που έχετε.

Διατηρεί σταθερή θερμοκρασία, σε κάθε γωνιά του φούρνου σας.

Με τον Φούρνο SurroundCook® 600, τα πάντα μαγειρεύονται ομοιόμορφα, από το τραγανό ψητό κοτόπουλο μέχρι και τις ευαίσθητες μαρέγκες. Ο φούρνος μας εξασφαλίζει ότι η εσωτερική θερμοκρασία κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλο το εσωτερικό, καθώς ο ανεμιστήρας διανέμει τον αέρα και τη θερμότητα. Έτσι, δεν χρειάζεται πλέον να γυρίζετε τα φαγητά ή να προσαρμόζετε τα ταψιά, κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Φούρνος SurroundCook® 600

Φούρνος SurroundCook® 600

 • Ομοιόμορφο αποτέλεσμα, με πολυεπίπεδη μαγειρική
 • Εξοικονόμηση χρόνου, με τη λειτουργία Fast Heat Up
 • Πυρολυτικός καθαρισμός για λάμψη με διάρκεια
 • Ακριβείς ρυθμίσεις, με την οθόνη LED χρονοδιακόπτη
 • αρτοσκευάσματα στο φούρνο
  Πολυεπίπεδο μαγείρεμα

  Η θερμότητα κατανέμεται εξίσου, σε κάθε γωνία του φούρνου σας και μπορείτε να είστε σίγουροι ότι όλα θα μαγειρευτούν ομοιόμορφα. Ακόμα κι αν τοποθετείτε πολλά ταψιά, θα έχετε ομοιόμορφα μαγειρεμένα και ψημένα φαγητά, κάθε φορά. Εξοικονομήστε χρόνο, χρησιμοποιώντας αυτήν τη γρήγορη και αποτελεσματική λειτουργία.

 • σολομός στο φούρνο
  Γρήγορη προθέρμανση

  Η λειτουργία Fast Heat Up διασφαλίζει ότι ο φούρνος είναι έτοιμος όταν είστε κι εσείς. Με συντομότερο χρόνο προθέρμανσης, σε σύγκριση με τη συμβατική θέρμανση, μπορείτε να μετατρέψετε αυτές τις στιγμές σε αξέχαστα γεύματα.

 • καθαρισμός φούρνου
  Πυρολυτικός καθαρισμός

  Η πυρολυτική λειτουργία αυτοκαθαρισμού διευκολύνει τη διατήρηση της καθαριότητας του φούρνου σας. Ο φούρνος θερμαίνεται σε θερμοκρασία που κάνει το λίπος και τα υπολείμματα τροφίμων να μετατρέπονται σε στάχτη, η οποία μπορεί στη συνέχεια να εξαφανιστεί με ένα υγρό πανί.

  * Σε επιλεγμένα μοντέλα