Επιλέξτε κατηγορία εστιών

Μαγειρέψτε με ασφάλεια σε εστία αερίου ή επιλέξτε μια βολική κεραμική εστία. Ακόμα καλύτερα, οι επαγωγικές εστίες είναι ασφαλείς, καθαρίζονται εύκολα και έχουν εξαιρετικό έλεγχο θερμοκρασίας.

Οι πιο ενεργειακά αποδοτικές εστίες μας

Απολαύστε ακόμα περισσότερο τη διαδικασία του μαγειρέματος με τις εστίες ECOLINE, τα μοντέλα μας με την καλύτερη ενεργειακή απόδοση. Η επαγωγική εστία της σειράς Sense χρησιμοποιεί μόνο την ενέργεια που χρειάζεται όταν μαγειρεύετε. Όλες οι εστίες με απορροφητήρα διαθέτουν ενεργειακή κλάση A+ και οι εστίες αερίου με κατακόρυφους καυστήρες εξοικονομούν έως και 20% ενέργεια.*

Ανακαλύψτε τις επαγωγικές εστίες EcoLine

Πιο εύκολο μαγείρεμα, με λιγότερη ενέργεια

Εμπλουτίστε την εμπειρία σας στην κουζίνα και εξοικονομήστε έως και 18% ενέργεια* κάθε φορά που μαγειρεύετε με επαγωγικές εστίες Electrolux. Η σειρά Sense φροντίζει να βράζετε, να τηγανίζετε ή να ψήνετε πάντα στη σωστή θερμοκρασία για σταθερά εξαιρετικά αποτελέσματα

 • Βράσιμο νερού σε κατσαρόλα σε εστία Electrolux
  Εξοικονομήστε έως και 18% ενέργεια

  Βράστε νερό στον μισό χρόνο και εξοικονομήστε έως και 18% ενέργεια με τη δύναμη της επαγωγικής τεχνολογίας από την Electrolux.*

 • Κατσαρόλα στην εστία Electrolux
  Μαγείρεμα ακριβείας

  Σιγοβράστε σάλτσες ή ετοιμάστε τέλειες μπριζόλες στο τηγάνι. Μπορείτε ακόμα και να μαγειρέψετε με τεχνική sous vide στην εστία. Το SensePro® χρησιμοποιεί μόνο την ενέργεια που απαιτείται για ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας και καλύτερα μαγειρικά αποτελέσματα.

 • Κατσαρόλα που βράζει χωρίς το νερό να κοχλάζει υπερβολικά σε εστία Electrolux
  Το νερό δεν θα κοχλάσει ξανά σε υπερβολικό βαθμό, με το SenseBoil

  Το SenseBoil προλαμβάνει την έντονη βράση και εσείς εξοικονομείτε ενέργεια που ισοδυναμεί με μια πλήρη φόρτιση κινητού τηλεφώνου.**

*Αποτελέσματα που μπορούν να επιτευχθούν σε όλα τα μοντέλα επαγωγικής εστίας ELECTROLUX από τις σειρές 300-900 (εξαιρείται το TotalFlex). Εσωτερική μέτρηση σε σύγκριση με ηλεκτρικές κεραμικές εστίες (EHV56240AK) για βράσιμο έως 1,5 λίτρο νερού στις ζώνες μαγειρέματος 180 mm.

**Σύμφωνα με τις εσωτερικές δοκιμές, το βράσιμο νερού σε πλήρη ισχύ για 20 δευτερόλεπτα περισσότερο από αυτό που χρειάζεται χωρίς το Boil Detection ισοδυναμεί με φόρτιση μπαταρίας κινητού τηλεφώνου 4.500 mAh.

Προωθητική ενέργεια Electrolux

Με τις επαγωγικές εστίες Electrolux έχετε απόλυτο έλεγχο, ταχύτητα και ακρίβεια στη διαδικασία μαγειρικής. Τώρα, με κάθε αγορά, παίρνετε δώρο ένα σετ ανοξείδωτων σκευών μαγειρικής.

 

 

Αναβάθμιση σε επαγωγή

Αντικαταστήστε την κεραμική εστία σας με μια επαγωγική, χωρίς να κάνετε αλλαγές στον πάγκο της κουζίνας σας. Χάρη στην κυκλοφορία των εστιών, δεν απαιτούνται διάκενα εξαερισμού μπροστά και πίσω. Οι επαγωγικές εστίες είναι διαθέσιμες από τη σειρά 900 έως 300.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

900 SensePro®

EIS6648

Η επαγωγική εστία 900 SensePro® διαθέτει ασύρματο αισθητήρα που μετρά τη θερμοκρασία στον πυρήνα. Ο αισθητήρας επικοινωνεί με την εστία, έτσι μπορείτε να βράζετε, να τηγανίζετε, να σιγοβράζετε ή ακόμα και να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο sous-vide με ακρίβεια.

Περισσότερος χώρος για δημιουργία

Με το FlexiBridge μπορείτε να συνδέσετε έως και τέσσερις ζώνες μαγειρέματος σε μία με ομοιόμορφη και συνεπή θερμοκρασία για μεγαλύτερα σκεύη. Μαγειρέψτε πιάτα σε οικογενειακές ποσότητες, χωρίς να ανησυχείτε αν το τηγάνι είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο.

Infinite™ με FlexiBridge

Infinite™ με FlexiBridge

 • Συνδυάστε έως και 4 ζώνες μαγειρέματος με τη λειτουργία FlexiBridge για βέλτιστη ευελιξία
 • Ελέγξτε τον απορροφητήρα σας αυτόματα από την εστία σας
 • Αλλάξτε γρήγορα τη θερμοκρασία με τη λειτουργία Powerslide απλά ολισθαίνοντας το σκεύος σας

Μάθετε περισσότερα για τις εστίες μας

Αποκριτική και ασφαλής επαγωγική εστία ή ανθεκτική γυάλινη κεραμική εστία; Η σειρά μας από εστίες προσφέρει άριστες επιλογές για μικρές και μεγάλες κουζίνες και κάθε επίπεδο μαγειρικής φιλοδοξίας: από καθημερινά γεύματα μέχρι πάρτι με πολλούς καλεσμένους. Ανεβάστε τη μαγειρική σας σε νέο επίπεδο!