Επιλέξτε κατηγορία εστιών

Μαγειρέψτε με ασφάλεια σε εστία αερίου ή επιλέξτε μια βολική κεραμική εστία. Ακόμα καλύτερα, οι επαγωγικές εστίες είναι ασφαλείς, καθαρίζονται εύκολα και έχουν εξαιρετικό έλεγχο θερμοκρασίας.

Προωθητική ενέργεια Electrolux

Με τις επαγωγικές εστίες Electrolux έχετε απόλυτο έλεγχο, ταχύτητα και ακρίβεια στη διαδικασία μαγειρικής. Τώρα, με κάθε αγορά, παίρνετε δώρο ένα σετ ανοξείδωτων σκευών μαγειρικής.

 

 

Αναβάθμιση σε επαγωγή

Αντικαταστήστε την κεραμική εστία σας με μια επαγωγική, χωρίς να κάνετε αλλαγές στον πάγκο της κουζίνας σας. Χάρη στην κυκλοφορία των εστιών, δεν απαιτούνται διάκενα εξαερισμού μπροστά και πίσω. Οι επαγωγικές εστίες είναι διαθέσιμες από τη σειρά 900 έως 300.

ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ

900 SensePro®

EIS6648

Η επαγωγική εστία 900 SensePro® διαθέτει ασύρματο αισθητήρα που μετρά τη θερμοκρασία στον πυρήνα. Ο αισθητήρας επικοινωνεί με την εστία, έτσι μπορείτε να βράζετε, να τηγανίζετε, να σιγοβράζετε ή ακόμα και να χρησιμοποιείτε τη μέθοδο sous-vide με ακρίβεια.

Περισσότερος χώρος για δημιουργία

Με το FlexiBridge μπορείτε να συνδέσετε έως και τέσσερις ζώνες μαγειρέματος σε μία με ομοιόμορφη και συνεπή θερμοκρασία για μεγαλύτερα σκεύη. Μαγειρέψτε πιάτα σε οικογενειακές ποσότητες, χωρίς να ανησυχείτε αν το τηγάνι είναι πολύ ζεστό ή πολύ κρύο.

Infinite™ με FlexiBridge

Infinite™ με FlexiBridge

  • Συνδυάστε έως και 4 ζώνες μαγειρέματος με τη λειτουργία FlexiBridge για βέλτιστη ευελιξία
  • Ελέγξτε τον απορροφητήρα σας αυτόματα από την εστία σας
  • Αλλάξτε γρήγορα τη θερμοκρασία με τη λειτουργία Powerslide απλά ολισθαίνοντας το σκεύος σας

Μάθετε περισσότερα για τις εστίες μας

Αποκριτική και ασφαλής επαγωγική εστία ή ανθεκτική γυάλινη κεραμική εστία; Η σειρά μας από εστίες προσφέρει άριστες επιλογές για μικρές και μεγάλες κουζίνες και κάθε επίπεδο μαγειρικής φιλοδοξίας: από καθημερινά γεύματα μέχρι πάρτι με πολλούς καλεσμένους. Ανεβάστε τη μαγειρική σας σε νέο επίπεδο!