Οδηγός Αγοράς

Βρείτε το ιδανικό πλυντήριο πιάτων για εσάς

Χωρητικότητα

Η χωρητικότητα των πλυντηρίων πιάτων, συνήθωες υπολογίζεται με βάσει τον αριθμό των σερβίτσιων. Ένα σερβίτσιο αποτελείται από τα πιάτα που θα χρησιμοποιούσατε για ένα γεύμα τριών πιάτων όπου σερβίρεται και καφές μετά.

Πλυντήριο πιάτων με χωρητικότητα 12–15 σετ σερβίτσιων: Ανταποκρίνεται ιδανικά στις ανάγκες μεγάλων οικογενειών και νοικοκυριών ή ατόμων που διοργανώνουν συχνά γεύματα με φίλους. 

 

 

 

Προγράμματα πλύσης

Για τα γυάλινα σκεύη– Μπορείτε να εμπιστευτείτε ένα σύγχρονο πλυντήριο πιάτων για να φροντίσετε τα αγαπημένα σας γυάλινα σκεύη. Ψάξτε για χαρακτηριστικά που παρέχουν σταθερότητα και προστασία για τα γυάλινα ποτήρια σας, όπως το Soft Spike και το Soft Grips. 

Για κατσαρόλες και σκεύη – Για να καθαρίσετε τα επίμονα υπολείμματα στις κατσαρόλες και τα τηγάνια, αναζητήστε ένα μοντέλο με εντατικό πρόγραμμα 70 ° C για εξαιρετικά καθαρά, υγιεινά αποτελέσματα σε λιγότερο από 90 λεπτά.

Για μεικτό φορτίοΟρισμένες συσκευές σας επιτρέπουν να μεταβάλλετε την ένταση και τη θερμοκρασία των ανώτερων και κατώτερων ράφια, ώστε να μπορείτε να πλένετε πορσελάνινα και γυάλινα σκεύη στο επάνω καλάθι, ενώ οι βρώμικες κατσαρόλες και σκεύη καθαρίζονται στο κάτω, στον ίδιο κύκλο. 

Ευκολία

Αυτά τα χαρακτηριστικά θα κάνουν πιο εύκολο το πλύσιμο των πιάτων μέσα στην απαιτητική καθημερινότητά σας:

ComfortLift® – Γεμίστε και αδειάστε το πλυντήριο πιάτων σας όσο πιο εύκολα και άνετα γίνεται. Ο πρωτοποριακός μηχανισμός ComfortLift® σας επιτρέπει να ανασηκώνεται απαλά το χαμηλό καλάθι έως το ύψος που σας βολεύει για να τοποθετήσετε ή να αδειάσετε τα πιάτα από το πλυντήριο.

Καθυστέρηση 'Εναρξης–  Ένα μηχάνημα με λειτουργία καθυστέρησης εκκίνησης σας επιτρέπει να ελέγχετε την ώρα που ο κύκλος σας αρχίζει ώστε να ταιριάζει στο πρόγραμμά σας.

30-λεπτά γρήγορο πρόγραμμα – Ολοκληρώστε την πλύση των πιάτων σε μόλις 30 λεπτά, ώστε να μην ξεμείνετε ποτέ από καθαρά πιάτα μετά από ένα μεγάλο δείπνο. 

Κατανάλωση Ενέργειας

Οι πιστοποιήσεις ενεργειακής απόδοσης κυμαίνονται από A +++ (πιο αποτελεσματική) έως A + (λιγότερο αποτελεσματική). Αναζητήστε ένα πλυντήριο πιάτων που έχει βαθμολογία A + ή υψηλότερο για να διατηρήσετε χαμηλή την κατανάλωση νερού και τους λογαριασμούς ενέργειας.

Η λειτουργία ΑutoFlex βελτιστοποιεί τη χρήση νερού και ενέργειας προσαρμόζοντας την κατανάλωση και τη θερμοκρασία στο μέγεθος του φορτίου.  

Επιλέξτε τη συσκευή σας

Μέσα από μια γκάμα Electrolux προϊόντων με πρωτοποριακά χαρακτηριστικά, αναζητήστε το ιδανικό πλυντήριο πιάτων για εσάς. 

Σειρά Flex

Η ευελιξία και η προσαρμοστικότητα παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια σχεδιασμού των συσκευών μας. Το πλυντήριο πιάτων σειράς Flex είναι ευέλικτο και προσαρμόζεται στο χρόνο και στο χώρο των καθημερινών σας αναγκών. 

Τολμήστε να χρησιμοποιήσετε κάθε σκεύος της κουζίνας σας

Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας στη μαγειρική και χρησιμοποιήστε όλα τα σκεύη στην κουζίνα σας. Από τα μαχαιροπίρουνα σε ογκώδη σκεύη, μπορείτε να προσαρμόσετε τη διάταξη για να τοποθετήσετε κάθε είδος με το συρτάρι MaxiFlex.

 

Πλυντήριο Πιάτων Maxiflex σειρά 700

Πλυντήριο Πιάτων Maxiflex σειρά 700

 • Συρτάρι MaxiFlex
 • Ολοκληρωμένη κάλυψη με το SatelliteClean
 • Ξεχάστε το στέγνωμα με πετσέτα με το AirDry
 • Αθόρυβη ειδοποίηση με δέσμη φωτός στο πάτωμα

 

 • δορυφορικός βραχίονας στο πλυντήριο πιάτων
  SatelliteClean®

  Χάρη στο βραχίονα ψεκασμού SatelliteClean® κάθε φορτίο καθαρίζεται άψογα. Η τεχνολογία μας έχει έως και τριπλάσια καλύτερη κάλυψη ψεκασμού σε σύγκριση με ένα συμβατικό πλυντήριο πιάτων, έτσι ώστε ακόμη και τα πιάτα που έχουν τοποθετηθεί πολύ κοντά με άλλα να καθαρίζονται καλά. Χωρίς κηλίδες και λεκέδες, απλά πεντακάθαρα πιάτα.

 • σύγκριση καθαρών πιάτων σε πλυντήρια πιάτων
  AirDry
  Η τεχνολογία ΑirDry ολοκληρώνει κάθε κύκλο με φρέσκο αέρα, που αποδίδει τρεις φορές καλύτερα από τα συστήματα κλειστών πόρτων. Η πόρτα ανοίγει αυτόματα κατά τη διάρκεια της φάσης στεγνώματος, χωρίς να σηκώσετε το δάχτυλό σας και ο αέρας αφήνει τα πιάτα και τα μαχαιροπήρουνα εντελώς στεγνά. 
 • Ακτίνα φωτός στο πάτωμα
  Σύστημα ειδοποίησης με φως στο πάτωμα

  Το σύστημα ειδοποίησης με φως στο πάτωμα διατηρεί την ησυχία στην κουζίνα σας. Αντί για ένα δυνατό ηχητικό σήμα που μπορεί να μην ακουστεί μέσα στο θόρυβο του περιβάλλοντος, το πλυντήριο πιάτων μας σας λέει σαφώς την κατάστασή του προβάλλοντας μια κουκίδα στο πάτωμα. Κόκκινου χρώματος όταν είναι σε λειτουργία και πράσινου όταν τελειώσει.

Με το συρτάρι του Πλυντηρίου πιάτων MaxiFlex 700 μπορείτε να απελευθερώσετε τη δημιουργικότητά σας και να χρησιμοποιήσετε όλα σας τα μαγειρικά εργαλεία. Από σερβίτσια μαχαιροπίρουνων μέχρι ογκώδη εργαλεία, μπορείτε να προσαρμόσετε τη διάταξη ώστε να χωρέσουν τα πάντα

Σειρά Sense 

Το γέμισμα και άδειασμα του πλυντηρίου πιάτων δεν είναι πιθανότατα η πιο ευχάριστη δουλειά για πολλούς ανθρώπους. Η φιλοδοξία μας είναι να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να επικεντρωθείτε σε αυτό που είναι σημαντικό στην κουζίνα σας προσθέτοντας λίγη διασκέδαση και ευκολία στις καθημερινές δουλειές, όπως το πλύσιμο των πιάτων, ώστε να μπορείτε να εστιάσετε στην δημιουργικότητα σας στη μαγειρική.

Ξεπερνώντας τα συνηθισμένα με την παγκόσμια πρωτοπορία ComfortLift®

Tο πρώτο παγκοσμίως πλυντήριο πιάτων ComfortLift® της σειράς 800 σας απαλάσσει από τον κόπο του γεμίσματος και αδειάσματος του πλυντηρίου. Η μοναδική μας τεχνολογία ανυψώνει το καλάθι μέχρι το επίπεδο της μέσης με μία εύκολη κίνηση, με μια ελαφριά συμπίεση μιας λαβής. Είναι τόσο βολικό, ώστε ν' αναρωτιέστε πώς ζούσατε έως τώρα χωρίς αυτό.

Ανασηκώστε το κατώτερο καλάθι σε άνετο επίπεδο για εκφόρτωση και φόρτωση
Ένα ξεχωριστό και αφαιρούμενο δίσκο για τα μαχαιροπίρουνα σας, όπου μπορείτε εύκολα να τα τοποθετήσετε όλα για να πλυθούν
Εσωτερικό φως για καθαρή θέα
Πλυντήριο Πιάτων ComfortLift® σειρά 800

Πλυντήριο Πιάτων ComfortLift® σειρά 800

 • Ανασηκώστε το κατώτερο καλάθι σε άνετο επίπεδο για να γεμίσετε και να αδειάσετε το πλυντήριο πιάτων σας.
 • Ένα ξεχωριστό και αφαιρούμενο ράφι για τα μαχαιροπίρουνα σας, όπου μπορείτε εύκολα να τα τοποθετήσετε όλα για να πλυθούν.
 • Εσωτερικός φωτισμός για ευκολότερη χρήση.

Το πρώτο στον κόσμο Πλυντήριο πιάτων ComfortLift® 800 κάνει εύκολο το γέμισμα και άδειασμα. Η μοναδική μας τεχνολογία σηκώνει το καλάθι μέχρι και το ύψος της μέσης με μια εύκολη κίνηση, με ένα ελαφρύ σφίξιμο μιας λαβής. Είναι τόσο εύχρηστο που θα απορείτε πώς ζούσατε χωρίς αυτό τόσο καιρό