Connectivity

Μέσα από την γκάμα συσκευών με δυνατότητα σύνδεσης, στόχος της Electrolux είναι η δημιουργία μοναδικών εμπειριών για τους πελάτες της, είτε πρόκειται για πεντανόστιμες συνταγές και οδηγίες για καλύτερες μαγειρικές τεχνικές είτε για συμβουλές και προσαρμοσμένη φροντίδα για να διατηρούνται τα ρούχα σας πιο φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα. Νιώστε περισσότερο τον έλεγχο εντός και εκτός σπιτιού μέσα από δυνατότητες παρακολούθησης, χειρισμό εξ αποστάσεως, φωνητικές εντολές, εικόνες και άλλα πολλά στη συνδεδεμένη εμπειρία Electrolux.

χαίρια στο μπολ και Google Assistant στο πάγκο

Ένα έξυπνο, δικτυωμένο σπίτι

Οι συνδεδεμένες συσκευές βελτιώνουν την εμπειρία με τις καθημερινές εργασίες και την ευκολία εκτέλεσής τους. Το αποτέλεσμα είναι  φρέσκα τρόφιμα, καθαρά ρούχα και νοστιμότερα πιάτα - με λιγότερο κόπο. Η Electrolux συνεργάζεται με παγκόσμιους κολοσσούς, όπως η Google και η Amazon, για να προσφέρει απλές, ομαλές εμπειρίες σύνδεσης. 

Ανακαλύψτε τις συνδεδεμένες συσκευές μας, για ένα πιο έξυπνο σπίτι με απλές κινήσεις.

OPEN CONNECTIVITY FOUNDATION

Το Open Connectivity Foundation συγκροτείται από περισσότερες από 300 εταιρείες και έχει ως στόχο τη διασφάλιση της διαλειτουργικότητας μέσα από τη δημιουργία προτύπων, πλατφορμών και υλοποιήσεων ανοικτού κώδικα για συνδεσιμότητα.

Μαγειρική

Απολαύστε ακόμα πιο νόστιμο φαγητό αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες των συσκευών σας μέσα από την εφαρμογή My Electrolux. Διευρύνετε τους μαγειρικούς σας ορίζοντες με τον φούρνο με προγράμματα ατμού. Επίσης, εγγράψτε εύκολα τις συσκευές σας, βρείτε εξατομικευμένες πληροφορίες και υπηρεσίες, επικοινωνήστε με την Electrolux, κατεβάστε εγχειρίδια και πολλά άλλα.

 

Μάθετε περισσότερα
άντρας χαλαρώνει στον καναπέ κρατώντας ένα τάμπλετ

Καθαριότητα ρούχων

Χάρη στην εφαρμογή My Electrolux Care, μπορείτε να χειρίζεστε εξ αποστάσεως τις συσκευές πλυντηρίου/στεγνωτηρίου από το smartphone σας. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Σύμβουλος φροντίδας για να λάβετε οδηγίες από ειδικούς σχετικά με τις βέλτιστες μεθόδους καθαρισμού των ρούχων σας. Και χάρη στη δυνατότητα "Τα αγαπημένα μου", μπορείτε να αποθηκεύετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις για ρούχα που φοράτε πιο συχνά.

Μάθετε περισσότερα

My Electrolux Kitchen

Απολαύστε ακόμα πιο νόστιμο φαγητό αξιοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες των συσκευών σας μέσα από την εφαρμογή My Electrolux. Διευρύνετε τους μαγειρικούς σας ορίζοντες με τον φούρνο με προγράμματα ατμού. Επίσης, εγγράψτε εύκολα τις συσκευές σας, βρείτε εξατομικευμένες πληροφορίες και υπηρεσίες, επικοινωνήστε με την Electrolux, κατεβάστε εγχειρίδια και πολλά άλλα.

Κατεβάστε την εφαρμογή My Electrolux Kitchen


Εφαρμογή Innit App

Συντονισμός του τέλειου γεύματος

Για να σερβιριστεί το τέλειο γεύμα, απαιτούνται πολλές ενέργειες. Για να συντονίσετε όλες τις παρασκευές του γεύματός σας, οι συσκευές Electrolux συνεργάζονται με την εφαρμογή Innit, για βελτίωση κάθε μαγειρικής διαδικασίας: Από συνταγές που βασίζονται σε προσωπικές προτιμήσεις μέχρι αυτόματες ρυθμίσεις φούρνου και μαγειρική καθοδήγηση βήμα προς βήμα. Η εφαρμογή Innit λειτουργεί με δυναμικό τρόπο. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα φιλέτα κοτόπουλου που έχετε προτού χαλάσουν; Χάρη σε δυνατότητες όπως το "ingredient swap" (αντικατάσταση υλικού), μπορείτε να αντικαταστήσετε ένα συγκεκριμένο υλικό, προσαρμόζοντας τη συνταγή σύμφωνα με όσα έχετε αυτήν τη στιγμή στο ψυγείο. Ελαχιστοποιείτε τη σπατάλη τροφίμων. Και μεγιστοποιείτε τις γεύσεις που αγαπάτε.

Κατεβάστε την εφαρμογή Innit

"Τι θα φάμε;" Επόμενη ερώτηση!

Δουλειά. Οικογένεια. Σχολείο. Και ένα σωρό άλλες απαιτήσεις που τρώνε τον χρόνο σας. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να ακούσετε είναι: "Τι θα φάμε;" Όμως, με τον συγχρονισμό του φούρνου σας με την εφαρμογή Innit, έχετε μία λιγότερη έγνοια στο μυαλό σας. Γιατί; Επειδή η εφαρμογή ξεκλειδώνει συνταγές που ταιριάζουν στις προτιμήσεις σας και στον φούρνο που έχετε. Συνταγές προσαρμοσμένες σύμφωνα με τις τροφικές αλλεργίες, τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας.

Συνταγές προσαρμοσμένες στον τρόπο ζωής σας

Υπάρχουν κυριολεκτικά άπειρες συνταγές στο διαδίκτυο. Πώς μπορείτε να βρείτε αυτές που είναι ειδικά προσαρμοσμένες σε θέματα όπως τροφικές αλλεργίες και τις προσωπικές σας προτιμήσεις; Απάντηση: στην εφαρμογή μας Innit. Η εφαρμογή Innit γνωρίζει τι να συμπεριλαμβάνει (αλλά και τι να αποφεύγει) σε θέματα υλικών. Επίσης, προτείνει συνταγές που είναι ειδικά προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής σας.

Νόστιμα γεύματα, ακόμα πιο εύκολα

Χάρη στην εφαρμογή Innit, η δημιουργία νόστιμων γευμάτων έγινε ακόμα πιο εύκολη. Απλώς συγχρονίστε τον φούρνο με δυνατότητα σύνδεσης με την εφαρμογή Innit. Όταν επιλέγετε μια συνταγή, η εφαρμογή Innit θα στέλνει αυτόματα τη σωστή ρύθμιση στη συσκευή σας. Επίσης, θα σας στέλνει ειδοποιήσεις σχετικά με το στάδιο της μαγειρικής διαδικασίας στο οποίο βρίσκεστε, για να μην ελέγχετε συνέχεια τον φούρνο. Τι θα λέγατε και για ένα συνοδευτικό μαζί με το κυρίως γεύμα σας; Κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή Innit θα σας βοηθήσει να συγχρονίσετε την προετοιμασία όλων των παρασκευών, για να τις σερβίρετε ζεστές και μαζί στο τραπέζι σας.

 • φούρνος
  1)

  Σύνδεση της συσκευής σας

 • συνταγή
  2)

  Επιλογή συνταγής

 • Μαγείρεμα
  3)

  Μαγείρεμα

Βγάλτε τον παράγοντα τύχη από τη μαγειρική διαδικασία

Συχνά στη μαγειρική απαιτούνται υποθέσεις και λίγη τύχη. Άραγε ο προτεινόμενος χρόνος μαγειρέματος και το πρόγραμμα θα φέρουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε; Με την εγγραφή του φούρνου σας στο πρόγραμμα Innit, δεν χρειάζεται πλέον να αναρωτιέστε ποιο πρόγραμμα να χρησιμοποιήσετε στον φούρνο σας. Για κάθε συνταγή, η εφαρμογή σάς καθοδηγεί για τη ρύθμιση που πρέπει να χρησιμοποιήσετε. Για νόστιμα γεύματα χωρίς άγχος.

Ο συγχρονισμός είναι το παν

Τι χρειάζεται για να φτιάξετε ένα ωραίο γεύμα;  Σίγουρα μαγειρικό πάθος. Και σωστή προετοιμασία. Αλλά και ο συγχρονισμός παίζει καθοριστικό ρόλο. Η εφαρμογή Innit σάς καθοδηγεί έτσι ώστε όλες οι παρασκευές να είναι έτοιμες τη σωστή στιγμή. Και όλα όσα σερβίρετε να φτάσουν στο τραπέζι ζεστά. Πάντα και σε κάθε περίπτωση.

Λιγότερη σπατάλη και περισσότερες αγαπημένες γεύσεις

Έχετε πάει ποτέ στο σουπερμάρκετ για να ψωνίσετε τρόφιμα και γυρνώντας στο σπίτι συνειδητοποιείτε ότι έχετε ξεχάσει ένα υλικό; Έχετε τρόφιμα στο ψυγείο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε τώρα, αλλά δεν μπορείτε να βρείτε τη σωστή συνταγή; Με την εφαρμογή Innit, μπορείτε να αντικαθιστάτε υλικά ακολουθώντας τις αμέτρητες προτεινόμενες συνταγές. Θέλετε να χρησιμοποιήσετε τα φιλέτα κοτόπουλου που έχετε προτού χαλάσουν; Κανένα πρόβλημα. Η εφαρμογή Innit θα προσαρμόσει τη συνταγή σύμφωνα με όσα έχετε στη διάθεσή σας. Ελαχιστοποιείτε τη σπατάλη τροφίμων.

Ωραία γεύμα στο πιάτο

Συνταγές στη διάθεσή σας

Βελτιωθείτε ως μάγειρας με τις εύκολες συνταγές μας που έχουν σχεδιαστεί για να απολαύσετε στο έπακρο τη γεύση όλων των υλικών που χρησιμοποιείτε. Υπέροχες γεύσεις και απλές οδηγίες, χωρίς πολύ κόπο αλλά με όλη την ευτυχία που φέρνει ένα πιάτο καλού φαγητού. Εμπνευστείτε, δημιουργήστε και μαγειρέψτε.

Κατεβάστε την εφαρμογή Innit

Google Assistant

Χειριστείτε τον φούρνο με τη φωνή σας


άνδρας μιλάει στη συσκευή google home

Κατεβάστε την εφαρμογή Google Home

Συνδέστε τον φούρνο σας στο Google Home

 • εικονίδιο της συσκευής Google Home
  1
  Ρυθμίστε το εικονίδιο της συσκευής Google Home

  Βεβαιωθείτε ότι η συσκευή Google Home είναι συνδεδεμένη και λειτουργεί. Αν δεν είναι, ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται μαζί με τη συσκευή Google Home. Για περαιτέρω βοήθεια, επισκεφτείτε τη διεύθυνση www.google.com/home

 • Wifi εικονίδιο
  2
  Συνδέστε τον φούρνο

  Βεβαιωθείτε ότι ο φούρνος είναι συνδεδεμένος στην εφαρμογή "My Electrolux Kitchen". Αν δεν είναι, κατεβάστε την εφαρμογή και ακολουθήστε τις οδηγίες. Συνδέστε τον φούρνο και τη συσκευή Google Home στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi.

 • τρία διαφορετικά εικονίδια "add"
  3
  Εκκινήστε την εφαρμογή Google Home

  Α. Προσθήκη (στην αρχική οθόνη)
  Β. Ρύθμιση συσκευής  
  Γ. Λειτουργία με Google (Έχετε ήδη κάτι ρυθμισμένο;)

 • Electrolux logo
  4
  Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας

  Επιλέξτε Electrolux στη λίστα και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Electrolux. (Λογαριασμός για την εφαρμογή "My Electrolux Kitchen")

Χειρισμός του φούρνου εξ αποστάσεως

Όταν τεθεί σε λειτουργία ο φούρνος σας, θα μπορείτε να τον χειρίζεστε πάντα μέσω του Google Home. Αν ο φούρνος δεν έχει τεθεί σε λειτουργία, πρέπει να ενεργοποιηθεί ο χειρισμός εξ αποστάσεως στον φούρνο για να μπορεί να χρησιμοποιείται μέσω του Google Home. 

Πώς να ενεργοποιήσετε τον χειρισμό εξ αποστάσεως

Πατήστε το εικονίδιο Wi-Fi στον πίνακα ελέγχου για να ενεργοποιηθεί ο χειρισμός εξ αποστάσεως.

*Για την ασφάλειά σας και σε συμμόρφωση με τους κανονισμούς της ΕΕ

Ρωτήστε τον βοηθό σας

Όλες οι εντολές πρέπει να ξεκινούν με τη φράση "Ok Google" ή "Hey Google"

 • Turn on the oven
 • Turn off the oven
 • Start the oven
 • Stop the oven
 • Set oven temperature to 200 degrees
 • Increase oven temperature by 10 degrees
 • Decrease oven temperature by 20 degrees
 • Is the oven running?
 • What is the temperature of the oven?

Ορίστε τη λειτουργία φούρνου σε "pizza"

Δεν επιλέγει πλέον ο φούρνος τη λειτουργία, αλλά εσείς. 

Ονομασίες λειτουργιών/Εναλλακτικές επιλογές

 • Pizza / Pizza Setting
 • True Fan Cooking / Bake, Baking, Cook, Cooking
 • Conventional Cooking / Top and Bottom Heat, Top Bottom Heat
 • Turbo Grilling / Roasting, Grill and Fan, Grill Fan
 • Bottom Heat
 • Mode / Function, Program, Setting, Control, Oven function, Heating function

Χρησιμοποιείτε μία εντολή τη φορά!

Πείτε:  “Ok Google, start the oven” και έπειτα “Ok Google, set the temperature to 200 degrees”

Μην πείτε “OK Google start the oven and set the temperature to 200 degrees”

Έχετε περισσότερους από έναν φούρνους;

Αν έχετε περισσότερους από έναν φούρνους με δυνατότητα Wi-Fi, θα πρέπει να τους ονομάσετε και να αναφέρεστε σε αυτούς ως "upper & lower" ή "top & bottom" (ό,τι προτιμάτε), για να γνωρίζει το Google ποιον φούρνο να θέσει σε λειτουργία: δηλαδή πείτε "...start upper oven" ή "…increase top oven temperature by 10 degrees".

Επίσης, αν έχετε φούρνους σε διαφορετικούς χώρους, θα πρέπει να καθορίζετε πού βρίσκεται ο φούρνος που θέλετε να χειριστείτε: δηλαδή πείτε "...start the oven in the kitchen" ή "... start the oven in the basement".

Κατάργηση του φούρνου σας από το Google Home

To remove the appliance from your google account Open the Google Home app. Tap on the device you wish to remove. Tap on 'Unlink Service' Follow any on screen instructions Removal is complete, tap Done. 

Όλα τα δεδομένα συνδεδεμένων συσκευών διατηρούνται με απόλυτη εχεμύθεια σύμφωνα με τη Δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων της Electrolux.

Μαγειρική χωρίς χέρια με την εφαρμογή Innit και το Google Assistant

Συνδέστε το τηλέφωνό σας και ετοιμάστε το τέλειο γεύμα στο σπίτι, κάθε φορά. Λάβετε συνταγές με βάση τις προτιμήσεις σας ή τα υλικά που έχετε διαθέσιμα στο σπίτι και αφήστε την εφαρμογή Innit να σας καθοδηγήσει στη μαγειρική διαδικασία. Στο μεταξύ, το Google Assistant σάς βοηθά να χειρίζεστε τον φούρνο με τη φωνή σας, για να μπορείτε να κάνετε παράλληλα άλλα πράγματα ενώ έχετε τον πλήρη έλεγχο του μαγειρέματος.

Μάθετε περισσότερα

Εφαρμογή My Electrolux Care

Χάρη στην εφαρμογή My Electrolux Care, μπορείτε να χειρίζεστε εξ αποστάσεως τις συσκευές πλυντηρίου/στεγνωτηρίου από το smartphone σας. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Σύμβουλος Φροντίδας για να λάβετε οδηγίες από ειδικούς σχετικά με τις βέλτιστες μεθόδους καθαρισμού των ρούχων σας. Και χάρη στη δυνατότητα "Τα αγαπημένα μου", μπορείτε να αποθηκεύετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις για ρούχα που φοράτε πιο συχνά.

ΛΗΨΗ

Χειρισμός εξ αποστάσεως

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή My Electrolux Care για να ξεκινήσετε το πλύσιμο των ρούχων σας και να ελέγχετε την πορεία της διαδικασίας σε όποιο σημείο του σπιτιού κι αν βρίσκεστε. Στην εφαρμογή My Electrolux Care, επιλέξτε τον προτιμώμενο κύκλο πλύσης και επιλέξτε το σύμβολο Wi-Fi. Με αυτόν τον τρόπο θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία έναρξης εξ αποστάσεως. Κατά τη διάρκεια του κύκλου, η εφαρμογή θα εμφανίζει την κατάσταση στην οθόνη παρακολούθησης και θα σας ειδοποιήσει μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Χάρη στη εφαρμογή My Electrolux Care, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του καθαρισμού των ρούχων σας.

Σύμβουλος Φροντίδας

Δεν αρκεί το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας - θα πρέπει να τους δείξετε φροντίδα. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, απλώς επιλέξτε τύπο υφάσματος, χρώμα και επίπεδο λερώματος. Η εφαρμογή My Electrolux Care θα σας προτείνει το καλύτερο πρόγραμμα και θα το στείλει αυτόματα στο πλυντήριό σας. Φροντίδα, με έξυπνο τρόπο. Χρησιμοποιήστε τον διαισθητικό Σύμβουλο Φροντίδας για να κάνετε τα ρούχα σας να έχουν αίσθηση καινούργιου για μεγαλύτερο διάστημα. Προσφέρει επιπλέον φροντίδα συνιστώντας πάντα το καλύτερο πρόγραμμα για τα ρούχα σας.

Συνδεδεμένα προϊόντα

Τα Αγαπημένα μου

Με τη δυνατότητα "Τα αγαπημένα μου", μπορείτε να αποθηκεύετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις για ρούχα που φοράτε πιο συχνά. Εξατομικεύστε και προσαρμόστε τη διαδικασία πλυσίματος/στεγνώματος. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων προγραμμάτων του Συμβούλου Φροντίδας, χρησιμοποιώντας "Τα αγαπημένα μου". Αποθηκεύστε έως 6 προγράμματα πλυσίματος και 6 προγράμματα στεγνώματος για γρήγορη πρόσβαση. Εξοικονομήστε χρόνο καθαρίζοντας τα ρούχα που φοράτε συχνότερα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Συχνές ερωτήσεις

Έχετε απορίες σχετικά με την εφαρμογή My Electrolux Care, τις συνδεδεμένες συσκευές μας ή χρειάζεστε βοήθεια με τη ρύθμιση της συνδεσιμότητας στο δίκτυό σας Wi-Fi; Ανατρέξτε στην ενότητα Συχνών Ερωτήσεων για να βρείτε τις απαντήσεις. Θέλετε να ξεκινήσετε τη χρήση της εφαρμογής My Electrolux Care και της συνδεδεμένης συσκευής σας; Κατεβάστε τον Οδηγό γρήγορης έναρξης και συνδεθείτε. 

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

ΛΙΣΤΑ

 • Apple: τηλέφωνο ή tablet. Τουλάχιστον iOS 8.0 ή νεότερη έκδοση
 • Android: τηλέφωνο ή tablet: Τουλάχιστον Android 4.0.3 ή νεότερη έκδοση
 • Wi-Fi: 802.11 b/g/n στα 2,4GHz με WEP, WPA ή WPA2 AES/TKIP και σύνδεση στο Internet.
 • Βεβαιωθείτε ότι η ισχύς του σήματος είναι αρκετά δυνατή στο σημείο που θα εγκατασταθεί η συσκευή.
 • Σε περίπτωση που βρίσκεται μακριά από το router Wi-Fi, ενδέχεται να χρειαστεί επέκταση δικτύου.