Καλώς ορίσατε στο έξυπνο σπίτι της Electrolux

Οι συνδεδεμένες συσκευές της Electrolux αναβαθμίζουν την εμπειρία και άνεση των καθημερινών εργασίες στο σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι καθαρότερα ρούχα και πιο νόστιμα πιάτα - με λιγότερο κόπο. Ανακαλύψτε τις συνδεδεμένες συσκευές και υπηρεσίες μας, για ένα πιο έξυπνο σπίτι με απλές κινήσεις.

Διαβάστε περισσότερα

Ένα έξυπνο, δικτυωμένο σπίτι

Οι έξυπνες συσκευές βελτιώνουν την εμπειρία και διευκολύνουν την εκτέλεση των καθημερινών εργασιών. Το αποτέλεσμα είναι καθαρά ρούχα και νόστιμα πιάτα - με λιγότερο κόπο. Η Electrolux συνεργάζεται με παγκόσμιους κολοσσούς, όπως η Google, για να προσφέρει απλές, ομαλές εμπειρίες σύνδεσης. Ανακαλύψτε τις συνδεδεμένες συσκευές μας, για ένα πιο έξυπνο σπίτι με απλές κινήσεις.

 

Δείτε το βίντεο >

Κατηγορίες

ΚΟΥΖΙΝΑ

Συνδεθείτε στην εφαρμογή My Electrolux Kitchen για να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα και να αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερο τις συσκευές Electrolux. Βελτιώστε τη μαγειρική σας χρησιμοποιώντας τον φωνητικό έλεγχο του Google Assistant, έχοντας έτσι βοήθεια χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια. Εναλλακτικά, απολαύστε τη δυνατότητα λειτουργίας εξ αποστάσεως για φούρνους και εστίες, πλυντήρια πιάτων και ψυγεία/καταψύκτες. Συνδεθείτε και αναβαθμίστε την κουζίνα σας.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΡΟΥΧΩΝ

Απολαύστε προσαρμοσμένη φροντίδα με τη σύνδεση συσκευών πλυντηρίου/στεγνωτηρίου στην εφαρμογή My Electrolux. Χρησιμοποιήστε τις εξειδικευμένες υπηρεσίες Electrolux όπου κι αν βρίσκεστε. Ορίστε εξατομικευμένα προγράμματα εξ αποστάσεως, αποκτήστε συστάσεις για κύκλους πλύσης ρούχων και λάβετε ειδοποιήσεις όταν οι κύκλοι πλύσης/στεγνώματος έχουν ολοκληρωθεί. Η προσαρμοσμένη φροντίδα ρούχων βρίσκεται στην παλάμη του χεριού σας.

ΕΥ ΖΗΝ

Μπορείτε πλέον να απολαμβάνετε καθαρή ατμόσφαιρα σε εσωτερικούς χώρους χάρη στους συνδεδεμένους καθαριστές αέρος, τα κλιματιστικά και τις ηλεκτρικές σκούπες μας. Μπορείτε να πάτε ένα βήμα πιο πέρα τη χρήση τους χρησιμοποιώντας φωνητικές εντολές με τη βοήθεια της Google. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε ενώ τα προϊόντα μας φροντίζουν το σπίτι σας.

Το Google και το Google Play είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.


Εφαρμογή My Electrolux Kitchen

ΈΞΥΠΝΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΥΖΙΝΑ ΣΑΣ

Συνδεθείτε στην εφαρμογή My Electrolux Kitchen για να εμπλουτίσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα και να αξιοποιήσετε ακόμα περισσότερο τις συσκευές Electrolux. Βελτιώστε τη μαγειρική σας χρησιμοποιώντας τον φωνητικό έλεγχο του Google Assistant, έχοντας έτσι βοήθεια χωρίς να χρησιμοποιείτε τα χέρια. Εναλλακτικά, απολαύστε τη δυνατότητα λειτουργίας εξ αποστάσεως για φούρνους και εστίες, πλυντήρια πιάτων και ψυγεία/καταψύκτες. Συνδεθείτε και αναβαθμίστε την κουζίνα σας.

Κατεβάστε στο App Store ›

Κατεβάστε στο Google Play ›

ΦΟΥΡΝΟΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY ELECTROLUX KITCHEN ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟΥΣ

Πάρτε τον απόλυτο έλεγχο της μαγειρικής σας με την εφαρμογή My Electrolux Kitchen. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον φωνητικό έλεγχο ή να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία και τον χρόνο για τον φούρνο εξ αποστάσεως, να λαμβάνετε βοήθεια για το μαγείρεμα με τα προγράμματα CamCook® και Assisted Cooking ή να συγκεντρώνετε όλες τις αγαπημένες συνταγές σας σε ένα μέρος.

ΕΣΤΙΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY ELECTROLUX KITCHEN ΓΙΑ ΕΣΤΙΕΣ

Ανεβάστε το επίπεδο της κουζίνας σας και μαγειρέψτε με σιγουριά κατεβάζοντας την εφαρμογή My Electrolux Kitchen. Χειριστείτε τον απορροφητήρα της εστίας, λάβετε ειδοποιήσεις για αντικατάσταση του φίλτρου ή συμβουλές για εξοικονόμηση ενέργειας - όλα αυτά μέσα από την εφαρμογή.

 • Google assistant
  ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ

  Χρησιμοποιήστε χωρίς χέρια τη συσκευή σας Electrolux με το Google Assistant.

  Μάθετε περισσότερα

 • Connected icon
  ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΣΑΣ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΣ ΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΑΣ

  Ανακαλύψτε μια εύκολη εμπειρία μαγειρέματος που σας παρέχουμε μαζί με τους αξιόπιστους συνεργάτες μας.

  Μάθετε περισσότερα

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY ELECTROLUX KITCHEN


Συσκευές πλύσης με δυνατότητα σύνδεσης

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΡΟΥΧΩΝ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΑΣ

Συνδέστε τις συσκευές σας με την εφαρμογή My Electrolux Care για μια πιο απλή και πιο έξυπνη εμπειρία περιποίησης ρούχων. Εξατομικεύστε ρυθμίσεις, ρυθμίστε προσαρμοσμένα προγράμματα εξ αποστάσεως και στείλτε οδηγίες στη συσκευή σας για να την προσαρμόσετε στις ανάγκες και τις συνήθειες σας. Και όλα αυτά μέσα από το smartphone σας

Κατεβάστε στο App Store ›

Κατεβάστε στο Google Play ›

ΦΩΝΗΤΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ ΣΑΣ

Χρησιμοποιήστε χωρίς χέρια τη συσκευή σας Electrolux με το Google Assistant.

ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY ELECTROLUX CARE

Χάρη στην εφαρμογή My Electrolux Care, μπορείτε να χειρίζεστε εξ αποστάσεως τις συσκευές πλυντηρίου/στεγνωτηρίου από το smartphone σας. Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία Σύμβουλος Φροντίδας για να λάβετε οδηγίες από ειδικούς σχετικά με τις βέλτιστες μεθόδους καθαρισμού των ρούχων σας. Και χάρη στη δυνατότητα "Τα αγαπημένα μου", μπορείτε να αποθηκεύετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις για ρούχα που φοράτε πιο συχνά.

ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή My Electrolux Care για να ξεκινήσετε το πλύσιμο των ρούχων σας και να ελέγχετε την πορεία της διαδικασίας σε όποιο σημείο του σπιτιού κι αν βρίσκεστε. Στην εφαρμογή My Electrolux Care, επιλέξτε τον προτιμώμενο κύκλο πλύσης και επιλέξτε το σύμβολο Wi-Fi. Με αυτόν τον τρόπο θα ενεργοποιηθεί η λειτουργία έναρξης εξ αποστάσεως. Κατά τη διάρκεια του κύκλου, η εφαρμογή θα εμφανίζει την κατάσταση στην οθόνη παρακολούθησης και θα σας ειδοποιήσει μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα. Χάρη στη εφαρμογή My Electrolux Care, θα έχετε τον πλήρη έλεγχο του καθαρισμού των ρούχων σας.

ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

Δεν αρκεί το πλύσιμο και το στέγνωμα των ρούχων σας - θα πρέπει να τους δείξετε φροντίδα. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή, απλώς επιλέξτε τύπο υφάσματος, χρώμα και επίπεδο λερώματος. Η εφαρμογή My Electrolux Care θα σας προτείνει το καλύτερο πρόγραμμα και θα το στείλει αυτόματα στο πλυντήριό σας. Φροντίδα, με έξυπνο τρόπο. Χρησιμοποιήστε τον διαισθητικό Σύμβουλο Φροντίδας για να κάνετε τα ρούχα σας να έχουν αίσθηση καινούργιου για μεγαλύτερο διάστημα. Προσφέρει επιπλέον φροντίδα συνιστώντας πάντα το καλύτερο πρόγραμμα για τα ρούχα σας.

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΝΔΕΣΗΣ

Το μοναδικό σύστημα ColourCare διατηρεί όλα τα χρώματα στην πιο ζωηρή εκδοχή τους. Καθαρίζει το νερό, συνεπώς, το απορρυπαντικό έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.
Το σύστημα SensiCare προσαρμόζει τη διάρκεια του προγράμματος στο μέγεθος του φορτίου, χρησιμοποιώντας λιγότερο ρεύμα και νερό.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ MY ELECTROLUX CARE

 • Checklist icon
  ΛΙΣΤΑ

  ✓ Apple: τηλέφωνο ή tablet. Τουλάχιστον iOS 8.0 ή νεότερη έκδοση
  ✓ Android: τηλέφωνο ή tablet: Τουλάχιστον Android 4.0.3 ή νεότερη έκδοση
  ✓ Wi-Fi: 802.11 b/g/n στα 2,4GHz με WEP, WPA ή WPA2 AES/TKIP και σύνδεση στο Internet.
  ✓ Βεβαιωθείτε ότι η ισχύς του σήματος είναι αρκετά δυνατή στο σημείο που θα εγκατασταθεί η συσκευή.
  ✓ Σε περίπτωση που βρίσκεται μακριά από το router Wi-Fi, ενδέχεται να χρειαστεί επέκταση δικτύου.

 • Favourite icon
  ΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΜΟΥ

  Με τη δυνατότητα "Τα αγαπημένα μου", μπορείτε να αποθηκεύετε συγκεκριμένες ρυθμίσεις για ρούχα που φοράτε πιο συχνά. Εξατομικεύστε και προσαρμόστε τη διαδικασία πλυσίματος/στεγνώματος. Αποθηκεύστε τις αγαπημένες σας ρυθμίσεις, συμπεριλαμβανομένων των προσαρμοσμένων προγραμμάτων του Συμβούλου Φροντίδας, χρησιμοποιώντας "Τα αγαπημένα μου". Αποθηκεύστε έως 6 προγράμματα πλυσίματος και 6 προγράμματα στεγνώματος για γρήγορη πρόσβαση. Εξοικονομήστε χρόνο καθαρίζοντας τα ρούχα που φοράτε συχνότερα με το πάτημα ενός κουμπιού.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΙΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ELECTROLUX

Οι συνδεδεμένες συσκευές της Elecxtrolux αναβαθμίζουν την εμπειρία και άνεση των καθημερινών εργασίες στο σπίτι. Το αποτέλεσμα είναι καθαρότερα ρούχα και πιο νόστιμα πιάτα - με λιγότερο κόπο. Η Electrolux συνεργάζεται με παγκόσμιους κολοσσούς, όπως η Google και η Amazon, για να προσφέρει απλές, ομαλές εμπειρίες σύνδεσης. Ανακαλύψτε τις συνδεδεμένες συσκευές μας, για ένα πιο έξυπνο σπίτι με απλές κινήσεις. Ελέγξτε, παρακολουθήστε και αυτοματοποιήστε εργασίες. Από οπουδήποτε.

Κατεβάστε στο App Store ›

Κατεβάστε στο Google Play ›

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΤΕ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΡΟΥΤΙΝΑΣ

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ

Προγραμματίστε εργασίες για να αυτοματοποιήσετε την καθαριότητα, για ένα καλύτερο οικιακό περιβάλλον. Μπορείτε να προκαθορίσετε τον τρόπο λειτουργίας, τον χώρο και τον χρόνο στις ρομποτικές σκούπες σας. Για πιο καθαρό αέρα, μπορείτε να προγραμματίσετε τις ώρες έναρξης και λήξης στους καθαριστές αέρος σας από την εφαρμογή.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΥΤΟ ΕΛΕΓΧΟ

ΕΛΕΓΧΟΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ

Θέστε τη συσκευή σας σε λειτουργία, παρακολουθήστε την πρόοδο ή αλλάξτε ρυθμίσεις με ευκολία. Ακόμα και όταν βρίσκεστε εκτός σπιτιού.

ΧΡΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΧΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ GOOGLE ASSISTANT

ΦΩΝΗΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Είναι τα χέρια σας απασχολημένα; Κανένα πρόβλημα. Συνδεθείτε με το Google Assistant και χειριστείτε τις συσκευές με τη φωνή σας. Απλώς ζητήστε τη βοήθεια της Google. Καθίστε αναπαυτικά και χαλαρώστε ενώ τα προϊόντα μας φροντίζουν το σπίτι σας.


Το Google και το Google Play είναι εμπορικά σήματα της Google LLC.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΑΕΡΟΣ

ΒΕΛΤΙΩΣΤΕ ΤΟΝ ΑΕΡΑ ΤΩΝ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Με την εφαρμογή Electrolux, με ένα κλικ έχετε καθαρό αέρα στο σπίτι σας. Παρακολουθήστε την ποιότητα του αέρα σε κάθε δωμάτιο, δείτε αν πρέπει να μπει ή να μην μπει εξωτερικός αέρας στο σπίτι σας και δείτε την πρόοδο καθαρισμού του αέρα σε πραγματικό χρόνο. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τη διάρκεια ζωής των φίλτρων σας, για να τα αντικαθιστάτε μόνο αφού καταστεί απαραίτητο.

 

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ELECTROLUX