Επιλέξτε πλυντήριο-στεγνωτήριο PerfectCare

Χάρη στους εξαιρετικά ήπιους κύκλους πλύσης και στεγνώματος, μπορείτε να περιποιείστε ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα. Όλα με μία συσκευή. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια που σας προσφέρουμε σας εξοικονομούν χρόνο, ρεύμα και χώρο, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε θέματα επιδόσεων. Και όλα αυτά ενώ παράλληλα φροντίζουν για τη διατήρηση ακόμα και των πιο ευαίσθητων υφασμάτων σας για περισσότερο καιρό.

 

Διαβάστε περισσότερα

Η πιο ενεργειακά αποδοτική αξιολόγησή μας

Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια Ecoline της Electrolux είναι επιλεγμένα μοντέλα με τα πιο ενεργειακά αποδοτικά χαρακτηριστικά. Για πλύσιμο ρούχων, επιλέξτε την καλύτερη ενεργειακή κλάση: οι επιλογές που έχετε στη διάθεσή σας είναι κλάση A, 10% καλύτερη από την κλάση A και 20% καλύτερη από την κλάση A. Επίσης, η τεχνολογία αντλίας θερμότητας μειώνει την ενέργεια κατά 55% κατά το στέγνωμα, ακόμα και με ευαίσθητα ρούχα όπως μεταξωτά, μάλλινα ή πουπουλένια μπουφάν.**


Πλύσιμο, στέγνωμα, εξοικονόμηση. Όλα σε ένα.

Με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια της Electrolux μπορείτε να εξοικονομείτε έως και 96% νερό χρησιμοποιώντας ατμό¹, να καθαρίζετε σχολαστικά τα ρούχα σας στους 30°C² και να χρησιμοποιείτε έως και 55% λιγότερη ενέργεια κατά το στέγνωμα με τεχνολογία αντλίας θερμότητας³. Εξοικονομήστε πόρους, βοηθήστε τα ρούχα σας να διατηρηθούν για περισσότερο διάστημα και, ως εκ τούτου, μειώστε τον κλιματικό αντίκτυπο.

 • Glass containers against green background.
  Φρεσκαρισμένα ρούχα με 96% λιγότερο νερό*

  Το σύστημα SteamCare σάς επιτρέπει να φρεσκάρετε τα ρούχα σας όταν δεν χρειάζεται να μπουν για πλήρη πλύση και χρησιμοποιεί 96% λιγότερο νερό⁴ σε σχέση με έναν πλήρη κύκλο πλύσης.


 • Two folded piles of clothes.
  Καθαριστική απόδοση στους 30ºC και εξοικονόμηση ενέργειας 30%⁵

  Με το σύστημα UltraCare, τα απορρυπαντικά και το μαλακτικό ενεργοποιούνται πλήρως στο νερό προτού φτάσουν στα ρούχα, προσφέροντας εξαιρετικό αποτέλεσμα καθαριότητας σε χαμηλότερες θερμοκρασίες.


 • Home appliances in lifestyle environment.
  Ήπιο στέγνωμα με έως και 55% εξοικονόμηση ενέργειας⁶

  Πλύντε και στεγνώστε με σιγουριά τα αγαπημένα ρούχα σας, ανεξάρτητα από το υλικό κατασκευής τους, ακόμα και μεταξωτά και πουπουλένια μπουφάν.

Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΜΑΣ

Σύστημα 900 DelicateCare

EW9W161B

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο 900 σάς δίνει τη σιγουριά που χρειάζεστε για να πλένετε και να στεγνώνετε τα αγαπημένα σας ρούχα. Χάρη στην αντλία θερμότητας, το σύστημα DelicateCare προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου στις ανάγκες κάθε υφάσματος.

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

700 DualCare System

EW7W361S

Το σύστημα DualCare καθαρίζει τα ρούχα σας με έναν βολικό κύκλο πλυσίματος και στεγνώματος. Ανάλογα με τον τύπο υφάσματος και το βάρος του φορτίου, προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου για να προσφέρει την απόλυτη φροντίδα σε κάθε ρούχο.

Η σειρά μας

Τα ρούχα απολαμβάνουν ακριβώς τη φροντίδα που χρειάζονται σε κάθε κύκλο, με προσαρμοσμένη θερμοκρασία και κίνηση κάδου.
 • Σύστημα SensiCare
 • Σύστημα SteamCare με FreshScent
 • Σύστημα DualCare
 • Συνδεσιμότητα*
 • Σύστημα DelicateCare
Προσαρμόζει αυτόματα τους κύκλους σύμφωνα με τους τύπους υφάσματος και το βάρος του φορτίου
 • Σύστημα SensiCare
 • Σύστημα SteamCare με FreshScent
 • Σύστημα DualCare

*Διαθέσιμο σ’ επιλεγμένα προϊόντα

Νέα ενεργειακή σήμανση

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει αποσύρει το παλιό σύστημα ενεργειακής σήμανσης D-A+++, εισάγοντας ένα απλοποιημένο σύστημα κλάσεων A-G με ενημερωμένους δείκτες απόδοσης. Έτσι, μπορείτε να κάνετε πιο συνειδητές και βιώσιμες επιλογές.

Έξυπνη φροντίδα για τα ρούχα

Η εφαρμογή My Electrolux Care συνιστά το πιο κατάλληλο πρόγραμμα για τα ρούχα σας και στέλνει απευθείας την εντολή στη συσκευή σας. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε ξανά στο Google για ιδανικούς τρόπους πλυσίματος και στεγνώματος των ρούχων σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια

Η παρουσίαση της σειράς πλυντηρίων-στεγνωτηρίων γίνεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορείτε να δείτε με σαφήνεια τα οφέλη φροντίδας που παρέχονται από κάθε συσκευή μας. Με όπλο τις κύριες τεχνολογίες τους, τα στεγνωτήρια-πλυντήρια ανεβάζουν το επίπεδο στον τρόπο περιποίησης των ρούχων σας. Πλύσιμο και στέγνωμα σε έναν κύκλο, με κορυφαία αποτελέσματα.

Make it Last

Ο τρόπος με τον οποίο μεταχειριζόμαστε τα ρούχα μας έχει σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Πεποίθησή μας είναι ότι φροντίζοντας τα ρούχα μας σήμερα, κάνουμε βήματα για ένα πιο βιώσιμο αύριο. Χαρίστε στα ρούχα σας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με τη σειρά Electrolux PerfectCare.

¹Εσωτερική δοκιμή με φορτίο 1 κιλού στο πρόγραμμα ατμού έναντι του προγράμματος για ευαίσθητα.
²Αφαίρεση λεκέδων με το PowerClean 59 λεπτών Το αποτέλεσμα της εξωτερικής δοκιμής του προγράμματος PowerClean 59 min 30°C με φορτίο 5 κιλών ήταν η 100% αφαίρεση των 59 πιο συχνών οικιακών λεκέδων.
³Βάσει εσωτερικών δοκιμών, με σύγκριση της κατανάλωσης ενέργειας στη φάση στεγνώματος μεταξύ αντλίας θερμότητας και κλασικού πλυντηρίου-στεγνωτηρίου με συμπύκνωση υδρατμών σε πλήρη κύκλο Eco 40-60 με μέγιστο φορτίο (6 κιλά βαμβακερά IEC).
⁴Εσωτερική δοκιμή με φορτίο 1 κιλού στο πρόγραμμα ατμού έναντι του προγράμματος για ευαίσθητα.
⁵Χάρη στο πρόγραμμα UltraWash, έχετε σχολαστικά καθαρισμένα ρούχα στους 30ºC και εξοικονομείτε περισσότερο από 30% ενέργεια σε σχέση με ένα πρόγραμμα 40ºC για βαμβακερά
⁶Βάσει εσωτερικών δοκιμών, με σύγκριση της κατανάλωσης ενέργειας στη φάση στεγνώματος μεταξύ αντλίας θερμότητας και κλασικού πλυντηρίου-στεγνωτηρίου με συμπύκνωση υδρατμών σε πλήρη κύκλο Eco 40-60 με μέγιστο φορτίο (6 κιλά βαμβακερά IEC).