Επιλέξτε πλυντήριο-στεγνωτήριο PerfectCare

Χάρη στους εξαιρετικά ήπιους κύκλους πλύσης και στεγνώματος, μπορείτε να περιποιείστε ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα. Όλα με μία συσκευή. Τα πλυντήρια-στεγνωτήρια που σας προσφέρουμε σας εξοικονομούν χρόνο, ρεύμα και χώρο, χωρίς κανένα συμβιβασμό σε θέματα επιδόσεων. Και όλα αυτά ενώ παράλληλα φροντίζουν για τη διατήρηση ακόμα και των πιο ευαίσθητων υφασμάτων σας για περισσότερο καιρό.

 

Διαβάστε περισσότερα

Η ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΗ ΛΥΣΗ ΜΑΣ

Σύστημα 900 DelicateCare

EW9W161B

Το πλυντήριο-στεγνωτήριο 900 σάς δίνει τη σιγουριά που χρειάζεστε για να πλένετε και να στεγνώνετε τα αγαπημένα σας ρούχα. Χάρη στην αντλία θερμότητας, το σύστημα DelicateCare προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου στις ανάγκες κάθε υφάσματος.

ΤΟ ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΟ ΠΡΟΪΟΝ ΜΑΣ

700 DualCare System

EW7W361S

Το σύστημα DualCare καθαρίζει τα ρούχα σας με έναν βολικό κύκλο πλυσίματος και στεγνώματος. Ανάλογα με τον τύπο υφάσματος και το βάρος του φορτίου, προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση του κάδου για να προσφέρει την απόλυτη φροντίδα σε κάθε ρούχο.

Η σειρά μας

Τα ρούχα απολαμβάνουν ακριβώς τη φροντίδα που χρειάζονται σε κάθε κύκλο, με προσαρμοσμένη θερμοκρασία και κίνηση κάδου.

  • Σύστημα SensiCare
  • Σύστημα SteamCare με FreshScent
  • Σύστημα DualCare
  • Συνδεσιμότητα*
  • Σύστημα DelicateCare

Προσαρμόζει αυτόματα τους κύκλους σύμφωνα με τους τύπους υφάσματος και το βάρος του φορτίου

  • Σύστημα SensiCare
  • Σύστημα SteamCare με FreshScent
  • Σύστημα DualCare

*Διαθέσιμο σ’ επιλεγμένα προϊόντα

Νέα ενεργειακή σήμανση

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έχει αποσύρει το παλιό σύστημα ενεργειακής σήμανσης D-A+++, εισάγοντας ένα απλοποιημένο σύστημα κλάσεων A-G με ενημερωμένους δείκτες απόδοσης. Έτσι, μπορείτε να κάνετε πιο συνειδητές και βιώσιμες επιλογές.

Έξυπνη φροντίδα για τα ρούχα

Η εφαρμογή My Electrolux Care συνιστά το πιο κατάλληλο πρόγραμμα για τα ρούχα σας και στέλνει απευθείας την εντολή στη συσκευή σας. Έτσι, δεν θα χρειαστεί να ψάξετε ξανά στο Google για ιδανικούς τρόπους πλυσίματος και στεγνώματος των ρούχων σας.

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλυντήρια-στεγνωτήρια

Η παρουσίαση της σειράς πλυντηρίων-στεγνωτηρίων γίνεται με τέτοιον τρόπο, ώστε να μπορείτε να δείτε με σαφήνεια τα οφέλη φροντίδας που παρέχονται από κάθε συσκευή μας. Με όπλο τις κύριες τεχνολογίες τους, τα στεγνωτήρια-πλυντήρια ανεβάζουν το επίπεδο στον τρόπο περιποίησης των ρούχων σας. Πλύσιμο και στέγνωμα σε έναν κύκλο, με κορυφαία αποτελέσματα.

Make it Last

Ο τρόπος με τον οποίο μεταχειριζόμαστε τα ρούχα μας έχει σημαντικό αντίκτυπο στο περιβάλλον. Πεποίθησή μας είναι ότι φροντίζοντας τα ρούχα μας σήμερα, κάνουμε βήματα για ένα πιο βιώσιμο αύριο. Χαρίστε στα ρούχα σας μεγαλύτερη διάρκεια ζωής με τη σειρά Electrolux PerfectCare.

Διαβάστε περισσότερα