ΕΠΙΛΕΞΤΕ ΤΥΠΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΠΙΑΤΩΝ

ή μάθετε περισσότερα σχετικά με τις παραμέτρους που πρέπει να λάβετε υπόψη προτού κάνετε την αγορά σας

QuickSelect με Ecometer

Εξοικονομήστε έως 20% ενέργεια*

Η βιώσιμη επιλογή είναι η εύκολη επιλογή. Χρησιμοποιήστε τον συρόμενο διακόπτη QuickSelect στην οθόνη αφής για να επιλέξετε τον προτιμώμενο χρόνο κύκλου και το Ecometer θα σας κατευθύνει στο πιο βιώσιμο πρόγραμμα για εξοικονόμηση ενέργειας και νερού μέσα από τις οπτικές πράσινες γραμμές.

*Βάσει εσωτερικής δοκιμής κατά την οποία έγινε σύγκριση του προγράμματος ECO με το τυπικό πρόγραμμα 90 λεπτών συσκευής ενεργειακής κλάσης C.

  • Έξυπνο πλύσιμο πιάτων εξ αποστάσεως​
    Έξυπνο πλύσιμο πιάτων εξ αποστάσεως​

    Τα έξυπνα πλυντήρια πιάτων QuickSelect προσφέρουν έξυπνο και υπεύθυνο πλύσιμο. Θα έχετε καθοδήγηση για να βρείτε το κατάλληλο πρόγραμμα βάσει του φορτίου, του χρόνου και του βαθμού λερώματος. Προγραμματίστε το πλύσιμο για να μειώσετε το κόστος κατανάλωσης ενέργειας. Στην εφαρμογή παρέχονται συνόψεις για τη χρήση και αναφορές ECO. 

  • Εξοικονομήστε έως 90 λίτρα νερό και 60% ενέργεια με το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων
    Εξοικονομήστε έως 90 λίτρα νερό και 60% ενέργεια με το πλύσιμο στο πλυντήριο πιάτων έναντι του πλυσίματος στο χέρι*

    *Σύγκριση κατανάλωσης νερού/ενέργειας ανά πλύση για το πρόγραμμα ECO σε κλάση D και άνω με τη μέση κατανάλωση ΕΕ για πλύσιμο στο χέρι (όπως προσδιορίστηκε στην έκθεση Stamminger et al., Washing-up behaviour and techniques in Europe (2007) για σερβίτσιο 12 τεμαχίων)

Το καλύτερο της σειράς

900 ComfortLift®

Το πλυντήριο πιάτων 900 ComfortLift® είναι η πρώτη συσκευή στον κόσμο για πιο εύκολη φόρτωση και εκφόρτωση. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία, το καλάθι ανεβαίνει στο ύψος της μέσης με μία εύκολη κίνηση. Είναι τόσο βολικό που θα αναρωτηθείτε πώς ζούσατε χωρίς αυτό.

Το δημοφιλέστερο προϊόν μας

600 SatelliteClean®

EES42210IX

Ο βραχίονας ψεκασμού του 600 SatelliteClean® φροντίζει να βγαίνει πεντακάθαρη κάθε φόρτωση. Η τεχνολογία μας προσφέρει έως 3 φορές καλύτερη κάλυψη ψεκασμού σε σύγκριση με τα τυπικά προγράμματα, έτσι ακόμα και τα στριμωγμένα αντικείμενα πλένονται σχολαστικά.

Eξοικονόμηση Ενέργειας

Ένα πλυντήριο κλάσης Α εξοικονομεί περισσότερο από 30% ενέργεια*

*Υπολογισμός βάσει του δείκτη ενεργειακής απόδοσης (EEI) για πλυντήρια πιάτων Electrolux με κλάση A (EEI 31,9) σε σύγκριση με κλάση D (EEI 49,9) που δίνει διαφορά EEI 36%.​

Μάθετε περισσότερα σχετικά με τα πλυντήρια πιάτων μας

Πλυντήρια πιάτων για αστραφτερή καθαριότητα κάθε μέρα. Ενεργειακή απόδοση, ισχύς και έξυπνες λειτουργίες: τα πλυντήρια πιάτων της Electrolux κάνουν τα πιάτα πιο καθαρά και την καθημερινότητα πιο εύκολη. Βρείτε το ιδανικό πλυντήριο πιάτων για τις δικές σας ανάγκες χάρη στον οδηγό αγοράς μας!