Φορέστε τα ρούχα σας

Αναβαθμίστε τη φροντίδα σας

Τα ρούχα που απολαμβάνουν σωστή φροντίδα έχουν καλύτερη και μεγαλύτερη διάρκεια. Οι συσκευές PerfectCare δεν πλένουν απλώς - διατηρούν και φροντίζουν το στυλ σας.  Μην επιτρέπετε στις οδηγίες των ετικετών φροντίδας να ορίζουν το στυλ σας. Να είστε σίγουροι ότι μπορείτε να φροντίσετε στο σπίτι τα ευαίσθητα, τα μάλλινα ακόμα και τα ρούχα που προορίζονται αποκλειστικά για πλύσιμο στο χέρι. Μην αναβαθμίζετε τα ρούχα σας, αναβαθμίστε τη φροντίδα. 

Η νέα
Συλλογή PerfectCare

Αναβαθμίστε την εμπειρία φροντίδας των ρούχων σας με το
πιο προηγμένο μας σύστημα πλύσης ρούχων έως τώρα.

Φανταστείτε ένα στυλ που διαρκεί

Φανταστείτε τα ρούχα σας να δείχνουν καινούργια για περισσότερο καιρό. Χρώματα που δεν ξεθωριάζουν και ρούχα που διατηρούν το σχήμα και την υφή τους. Τα πλυντήρια ρούχων μας PerfectCare δεν πλένουν απλώς - διατηρούν και φροντίζουν το στυλ σας.

Το στέγνωμα σημαίνει φροντίδα

Φανταστείτε τα ρούχα σας να διατηρούν την αίσθηση, το σχήμα και τη λειτουργικότητά τους για περισσότερο καιρό. Μεταξωτά που δεν ζαρώνουν, μάλλινα που δεν συρρικνώνονται και ρούχα υπαίθριων δραστηριοτήτων που παραμένουν αδιάβροχα. Φανταστείτε να στεγνώνετε στο στεγνωτήριο ρούχα που ποτέ δεν θα τολμούσατε.

Οδηγοί Φροντίδας

Οι συσκευές μας δεν καθαρίζουν απλώς. Φροντίζουν απαλά τα ρούχα σας. Όσο ευαίσθητα και να είναι, θα λάβουν άψογη φροντίδα.