Η καλύτερη στην κατηγορία ενεργειακή αξιολόγησή μας A+++: εξοικονομείτε πόρους ενώ προστατεύετε τη διάρκεια ζωής των ρούχων σας

Τα στεγνωτήρια Ecoline έχουν την καλύτερη ενεργειακή απόδοση με αξιολόγηση A+++, εξοικονομώντας έως 68% περισσότερη ενέργεια σε σχέση με τα κλασικά στεγνωτήρια*. Ακόμα και τα πιο ευαίσθητα υφάσματα, όπως το μετάξι** ή το μαλλί***, προστατεύονται από τη συρρίκνωση με το στέγνωμα σε χαμηλή θερμοκρασία.

*68%: Υπολογισμός που έγινε με σύγκριση της ετήσιας κατανάλωσης ενέργειας του στεγνωτηρίου μας 8 κιλών με αντλία θερμότητας (ενεργειακή κλάση A+++) με το στεγνωτήριό μας 8 κιλών με συμπύκνωση υδρατμών (ενεργειακή κλάση B). ***Ισάξιο με το στέγνωμα σε επίπεδη επιφάνεια. **Εξίσου καλό με το στέγνωμα στον αέρα
Μάθετε περισσότερα
  • Παλαιότερο ή κατηργημένο μοντέλο

Χωρητικότητα (κιλά)8.0
Είδος ΚινητήραInverter
ΣειράPerfectCare 900
Σύστημα CycloneCare με Τεχνολογία 3DSense
Σύστημα CycloneCare με Τεχνολογία 3DSense
Σύστημα DelicateCare
Σύστημα DelicateCare
Σύστημα GentleCare
Σύστημα GentleCare
Μεικτό XL πρόγραμμα
Μεικτό XL πρόγραμμα
Σύστημα SensiCare
Σύστημα SensiCare
Λεπτομέρειες προϊόντος
Για πρώτη φορά, το καλύτερό μας στεγνωτήριο PerfectCare 900 με το Σύστημα CycloneCare φροντίζει υπέροχα τα ρούχα, με ομοιόμορφο και απαλό στέγνωμα στον αέρα από όλες τις πλευρές. Επιτέλους, μια κορυφαία στην αγορά τεχνολογία που συντηρεί το σχήμα, την εμφάνιση και την αίσθησή τους, για τη διατήρηση του όμορφου σας στυλ.
Electrolux - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - EW9H378S
Το μετάξι διατηρεί το σχήμα*

Το Σύστημα CycloneCare διασφαλίζει το ομοιόμορφο και απαλό στέγνωμα ρούχων στον αέρα. Έτσι, το σχήμα, η αίσθηση και η εμφάνισή τους διατηρούνται με την πάροδο του χρόνου.

* Εξίσου καλό με το στέγνωμα του αέρα.
Electrolux - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - EW9H378S
Στέγνωμα ακριβείας για κάθε φορτίο

Το Σύστημα SmartSense ανιχνεύει την υγρασία κάθε ρούχου στο φορτίο. Έτσι, όλα τα ρούχα στεγνώνουν ομοιόμορφα και προστατεύονται από την υπερθέρμανση για απόλυτη ακρίβεια στο στέγνωμα.

Electrolux - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - EW9H378S
Χωρίς συρρίκνωση. * Χωρίς απώλεια σχήματος.

Το Σύστημα DelicateCare προσαρμόζει τη θερμοκρασία και την κίνηση ανάλογα με το ύφασμα για σωστή φροντίδα με ακρίβεια. Η ποιότητα των ρούχων διατηρείται.

* Χωρίς συρρίκνωση/στένεμα των μάλλινων, σε σχέση με το επίπεδο στέγνωμα.
Electrolux - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - EW9H378S
Στεγνώστε περισσότερα ρούχα, ομοιόμορφα και εύκολα

Τα προγράμματα για πολύ μεγάλα σεντόνια και πολύ μεγάλα ανάμεικτα φορτία μπορούν να στεγνώσουν ακόμα περισσότερα ρούχα, χωρίς πολλαπλούς κύκλους. Έτσι, εξοικονομούν χρόνο και ενέργεια. Είναι μια βολική και προσαρμοσμένη λύση για κάθε μέρα.

Electrolux - Στεγνωτήριο με αντλία θερμότητας - EW9H378S
Τέλειο στέγνωμα, στη μισή θερμοκρασία*

Το Σύστημα GentleCare στεγνώνει τα ρούχα σχεδόν στη μισή θερμοκρασία σε σύγκριση με τα συμβατικά στεγνωτήρια ώστε να μην εκτίθενται ποτέ σε περιττή θερμότητα.

* Σε σύγκριση με τη θερμοκρασία εισόδου αέρα σε συμβατικά στεγνωτήρια.
Swissatest approved
Αφαιρεί πάνω από το 99,99% των βακτηρίων και των ιών* από τα ρούχα

Το αντιαλλεργικό πρόγραμμα ατμού είναι πιστοποιημένο από τη Swissatest και αφαιρεί πάνω από το 99,99% των βακτηρίων και των ιών* από τα ρούχα. Συνδυάζοντας πλύσιμο στους 60°C και ατμό, διατηρείται η υγιεινή και η καθαριότητα των ρούχων, με μειωμένα αλλεργιογόνα.

* Έχει δοκιμαστεί για Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Candida albicans, Pseudomonas aeruginosa και MS2 Bacteriophage σε εξωτερική δοκιμή που εκτελέστηκε από τη Swissatest Testmaterialien AG το 2021 (Αρ. αναφοράς δοκιμής: 202120117)

woman on couch with mobile phone
Έχετε ήδη αυτό το προϊόν;

Καταχωρίστε τα προϊόντα σας στο MyElectrolux ώστε να βρίσκετε όλα όσα χρειάζεστε σε ένα μέρος.

  • Ευκολότερη εξυπηρέτηση και υποστήριξη
  • Εύκολη πρόσβαση σε εγχειρίδια χρήσης και οδηγούς
  • Ειδικές προσφορές και εκπτώσεις